Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi to wogóle nie działa ip sie nie zmienia a jak aol włączone mam to internet przestaje mi działać na video nic nie zrozumiałem bo jest bez sensu poprostu żenada!!!!!!!!!!!!

Miniramp.png
Opublikowano

Moglby ktos wypisac oferty ktore wam dziajaja i dostaliscie za nie SM... ? Bylbym bardzo wdzieczny. Napewno każdemu sie przyda i zaoszczedzi sie sporo czasu :) ?

Opublikowano

Moglby ktos wypisac oferty ktore wam dziajaja i dostaliscie za nie SM... ? Bylbym bardzo wdzieczny. Napewno każdemu sie przyda i zaoszczedzi sie sporo czasu :) ?

???

Opublikowano

Jak się na tym gównie zalogować : / Podałem na AOL dane, ale nie mam zadnego screen name, nic . Kur.wa...

Opublikowano

Patrzcie, ja nie moge podac id ani hasła tylko mam takie okno. Nie zapisują mi się ustawienia które robie, bo jak wchodze to mam te jakie miałem poprzednio . no pomóż mi ktoś : /"

2vcvv2p.jpg

Opublikowano

dobra działa, ale teraz pisze " there is no enought memory on the hard drive, please close some windows " - dobre -.- 4 ramu i procek 4x 3.22 -.- Gówno . Nie mogę zmienić tego IP. ja pierdole -,- znowu 2 godziny w plecy .

POMÓŻ KTOŚ ! BO JUŻ SIĘ DŁUGO MĘCZE.

Opublikowano

No super ale nie chce mi sie tego wszystkiego robic xdd

poszukam czegos latwiejszego ale masz + :D

@edit

Chociaz nawet to sprawdze i dam edita :D

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Jak sie przyda jak zrobilem ponad 7, ip amerykańskie i nie działa -,- nie dodalo nic po godzinie

Opublikowano

No extra nie wiedziałem o tym sposobie leci +'sik

Zrobiłem 12 ofert i 0SM :O

na 12 ofert 11SM o.O Jeśli pisze Viewed to znaczy ze jeszcze mogą dojść te SM czy już DUP*A?

Nie wiem czy coś robię zle ale takie są rezultaty mojego 2 godzinnego siedzenia przed kompem :angry:

<script src='http://img96.imageshack.us/shareable/?i=wwwdwdwdwdwdwdddwdw.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>wwwdwdwdwdwdwdddwdw.png</noscript>

wwwdwdwdwdwdwdddwdw.th.png

Uploaded with ImageShack.us

wwwdwdwdwdwdwdddwdw.png

@edit

A i jeszcze nie rozumiem tego po co jest AOL? on ma byc wlaczony jak robie te ogloszenia czy co? bo nie ogarniam tego :P A i jak ktos by mi mogl dac odpowiedz czy jak pisze "Viewed" to znaczy ze jeszcze moge dostac smoczaki czy poprostu zle wykonalem oferte i 0smoaczkow?

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

No extra nie wiedziałem o tym sposobie leci +'sik

Zrobiłem 12 ofert i 0SM :O

na 12 ofert 11SM o.O Jeśli pisze Viewed to znaczy ze jeszcze mogą dojść te SM czy już DUP*A?

Nie wiem czy coś robię zle ale takie są rezultaty mojego 2 godzinnego siedzenia przed kompem :angry:

<script src='http://img96.imageshack.us/shareable/?i=wwwdwdwdwdwdwdddwdw.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>wwwdwdwdwdwdwdddwdw.png</noscript>

wwwdwdwdwdwdwdddwdw.th.png

Uploaded with ImageShack.us

wwwdwdwdwdwdwdddwdw.png

@edit

A i jeszcze nie rozumiem tego po co jest AOL? on ma byc wlaczony jak robie te ogloszenia czy co? bo nie ogarniam tego :P A i jak ktos by mi mogl dac odpowiedz czy jak pisze "Viewed" to znaczy ze jeszcze moge dostac smoczaki czy poprostu zle wykonalem oferte i 0smoaczkow?

on zmienia IP na ameykanskie i dzieki niemu masz wiecej ofert :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...