Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O Boże... Ten serwer to porażka... Admini się chociaż serwerem interesują? Echhh... Grałem tam i zmarnowałem czas tylko. Serwer bardzo nudny. Serwer dla dzieci navicata. Pamiętam jak admini sellali eq z ''bazy danych'' za złotówki przez przelew chyba. Jakiś noob kupi sobie bron na 75 lvl sr 60 z navi albo jakis item co ma full abs, albo co innego od pana Corianka i sie cieszy :( NIE POLECAM!!! Kiedys sellali eq z navi i tak samo jak up teraz nie wiem jak jest. [GA]Mistrzu chyba wszystkich powywalał z teamu i zostawił jednego przydupasa chyba.

Opublikowano

up co racja to racja

chciałem wrócić na serwa ale gdy zobaczyłem że zmianki i dodania bonów są po 1 sztuce chciało mi się "rzygać"

1330015118-U307916.png

Opublikowano

O Boże... Ten serwer to porażka... Admini się chociaż serwerem interesują? Echhh... Grałem tam i zmarnowałem czas tylko. Serwer bardzo nudny. Serwer dla dzieci navicata. Pamiętam jak admini sellali eq z ''bazy danych'' za złotówki przez przelew chyba. Jakiś noob kupi sobie bron na 75 lvl sr 60 z navi albo jakis item co ma full abs, albo co innego od pana Corianka i sie cieszy :( NIE POLECAM!!! Kiedys sellali eq z navi i tak samo jak up teraz nie wiem jak jest. [GA]Mistrzu chyba wszystkich powywalał z teamu i zostawił jednego przydupasa chyba.

Na tym servie eq z Navi za złotówki latało już ponad rok temu,nie pamietam nicku gostka a Schinso ale miał buciki 50% abs na all klasy średnie 60% + konkretne UM,,wszyscy sie jarali jaki to pro kox wygrywał all turnieje a potem pokazał swoje eq ;] zresztą tam za gotówkę jaki na prawie każdym innym privie można było mieć wszystko.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

EQ navi odradzam grę, chyba, że ktoś chce poprostu tracić czas myśląc, że dobrze zainwestował czas i teraz godnie bd mógł reprezentować swoję umiejętności grania daną postacią, niestety się rozczaruje, bo jego eq nie będzie ogarniało nawet połowy absu przeciwnika. Nawet jak masz full, znajdzie się ktoś, kto za załóżmy 80 zł przelewem ma takie same butki jak Ty, tyle tylko, że abs ma nie 15, a np 80%. I weź tu bądź mądry. Nie jak można kopać dołki pod samym sobą.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

dla mnie ten serwer jest denny wole XenoxMT2

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie do kogos ogarnietego a nie malego hejterka , czy oplaca sie zaczynac tam gra np teraz ? od zera ?

Opublikowano

To jest absolutny fenomen. Jak można utrzymać 2k graczy i trzepać przy tym tysiące złotych na IS, nie robiąc NIC. Gratuluję HA, widać nosa do biznesu, przez ten czas dorobił się pewnie na dom i auto.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się wgl tutaj zaczynać od nowa czy to nie ma sensu?

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...