Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Camerion,pandora,elite,diamond-wszystkie te serwery nie dzialaja z powodu ddosow.Ciekawe,ciekawe.Ktory next? :D

Dobry jesteś typie ;]

Każdy z tych serwerów działa tylko że te śmieszne DDos'y poszły tylko na strony.

Wystarczy że zrobicie obejście do klienta.

Piss joł nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz.

41030244083932699805.jpg

Opublikowano

Zdecygowanie polecam:D

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

ha ha tyle zarabiają na sztabkach z allegro , a nie zainwestują kasy na zabezpieczenie serwera przed takimi noobskimi atakami :D

Opublikowano

Elite można polecić tylko i wyłącznie ze względu na ogromną ilość graczy : )

Chodzić na mino to jedna wielka parodia. Dlaczego? Bo 24/7 siedzą DH (7lvl na mapie 150. Ciekawie co?)

Opublikowano

Elite można polecić tylko i wyłącznie ze względu na ogromną ilość graczy : )

Chodzić na mino to jedna wielka parodia. Dlaczego? Bo 24/7 siedzą DH (7lvl na mapie 150. Ciekawie co?)

nie wiesz kto na tym serwie gra ??:D wystarczy przejść się do m1 ...:D all 130 lvl już w złotym HW ??:D skąd niby ?? oj tak zarobili dropiąc ciekawe gdzie ??:D

Drop zablokowany 1 moob = 20 lvl gildii ...:D Allegro power ..:D jeśli ktoś ma za dużo kasy i chce inwestować w ta grę :) EliteMt2 stoi otworem :D

Opublikowano

nie wiesz kto na tym serwie gra ?? :D wystarczy przejść się do m1 ... :D all 130 lvl już w złotym HW ?? :D skąd niby ?? oj tak zarobili dropiąc ciekawe gdzie ?? :D

Drop zablokowany 1 moob = 20 lvl gildii ... :D Allegro power .. :D jeśli ktoś ma za dużo kasy i chce inwestować w ta grę :) EliteMt2 stoi otworem :D

Większość sobie dorobiła przed tym lipnym zagraniem administracji -.-

Szybki sposób na zarobek przed tą zmianą? 1DH na jednym chanelu koło Minotaura, który respi się co 30min. Czyli zostawiasz go na 24h i masz te 48 szkat, z nich lecą Smocze ulepszacze, sam szpon pamiętam sprzedawał się za 1kkk, księga 500kk : ) Tak się zarabiało.

Teraz to nie ma na czym zarabiać... odkąd wprowadzona została mapa na 150 i drop broni na 75 i stalek, cały handel padł na morde..

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzuo ludzi gra na tym serwie ??

ps: prezka mi sie nie podaboa ;p

Ludzi może i jest sporo , ale jak widze na stronie serwera już ludzie mądrzeją i opuszczają ten serwer ...

nie radze tam grac .... to jest już stary serwer fakt ale nie jest to największym minusem .

Admini nic nie robi dosownie nic !!! Oprcz wgrywania zabezpieczeń na czym zbijają kasę ...

Sprzedając sztaby na Allegro ... no poprostu nie opłaca się tam grac i to na tyle , ceny kosmiczne w sklepach . Jest tyle dobrych nowych serwerów mysle że każdy znajdzie coś dla Siebie

Opublikowano

a ja polecam serwer gra sie ciagle przyjemnie,dla chcacego nic trudnego zarobic da sie wciaz i to bardzo dobrze.

Nie da się , chyba że ktoś chce zarabiac tylko na ulepszenie eq .. to może ...

Ale widze na forum serwera że szpny smoka po 30-32 kkk kto Ci tyle zrobi ?? :D ha ha ha :D

Jak grałem od poczatku pamiętam ... brochy np stały no po tem 80-100 kk góra

Dwa miesiące temu wbiłem na serwer z ciekawości 1 brocha 300 kk ...;/

a teraz pewnie jeszcze drożej , ludzie podniesli ceny bo dużo allegrowiczów gra i kase trzepio ...

Zrobili by jedno rzecz i większośc ludzi by wróciło a mianowice odblokowanie dropa bo tak jak teraz jest to przesada 1 moob 20 lvl gildi .

Powtarzam z gry nie wybijesz się , trzeba zainwestowac na Allegro jak już ktoś chce tam grać

Opublikowano

Polecam serwerek

Grałem na nim około 1,5 roku temu - było super

Teraz powróciłem i jest naprawdę fajnie

;)

Exp miły i przyjemny , serw zadbany , dużo ludzi , świetna atmosfera

Polecam wszystkim ,

Opublikowano

Podobno nikt z administracji nie ma passów do ftp portalu. beka ;D

Jakim cudem? Skoro to ich stronka? jakies wlam byl?

Administracja dziala dziala bardzo dobrze tyle ze na Allegro :) Bo tam trzepia niezla kase na sztabkach :P

Ale serwer pamietam dobrze i polecam z calego serca.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba licznik trochę przekłamany (bardzo trochę).

Byłam na tym serwerze i 800 w porywach szczytu nie ma tak jak to licznik chce nam wmówić :>

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...