Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to dno nic na nim nie robia teraz te gowno zchodzi na jeszcze wieksze psy ... gralem na nim pare miesiecy temu i rok bylo trzeba czekac zeby dodali eq powyzej 105 levelu DO TEAMU CHRZANCIE SIE ZA MOJ STRACONY CZAS NA TEN ZRYTY SERWER

Opublikowano

Verioni, zgadzam się z Tobą w 100% :] 6/7 klasy = pvp bez sensu jak i wojny.. Nooby latają z eq na klasy na wojnach- fair ? ..

P.S : Beniu jak to czytasz Pozdrów tam P4F od Alviego <3 Zrobiłem źle, ale cóż ;}

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

heh ;) wszyscy najlepsi skończyli grę na tym serwerze ale polecam ... :> warto grać ale zbytnio nie wyrażać swojego zdania na forum bo Cie okradną w grze i dadzą bana na forum ;p

Agres 

gladormt2 s2 - ON

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze swój wolny czas poświęcałam, niestety kolega wyżej ma racje na serwerze nic robione nie jest, bana na forum i zarówno w grze można dostać za darmo, dzieci mają dobrze wybonowane zbroje ale jednak serwer ma sporo czasu i się nie dziwcie, ja skończyłam grę na serwerze za bradzo jest on zniszczony przez adminisracje i nooby latające z hackami.

Uważam że skończyłam dobrym wynikiem szamanka :BuffViruska 125, ninja: okruszek1989 107 prawie, sura: kochamcie 95, wojka: okruszek89 105 wszędzie mam całe eq smoka + epiki na 3 kontach

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Zasysam lunchera

:) Dam znać jak będzie... Mam mieszane uczucia po przeczytaniu wielu postów, ale najlepiej samemu przekonać się na własnej skórze.

Stronka serwera ładnie zrobiona

:)

Opublikowano

Serwera nie polecam.

Rok temu server był jak marzenie.

Teraz szanowna administracja nas kompletnie olewa.

Dodali kilka broni, fryzur i jedną mapke i to by było na tyle.

GM wejdzie raz na tzw. ruski rok machnąć OX-a i tyle go widziano,

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Serwera nie polecam.

Rok temu server był jak marzenie.

Teraz szanowna administracja nas kompletnie olewa.

Dodali kilka broni, fryzur i jedną mapke i to by było na tyle.

GM wejdzie raz na tzw. ruski rok machnąć OX-a i tyle go widziano,

jak coś to OX jest w poniedziałki, środy i w piątki o godz. 19.00(może być z lekkim poślizgiem) więc nie wiem skąd twoja taka krytyka ??

polecam serwer jeżeli lubicie szybkie pvp :D

do6qfp.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałam na serwerze już bardzo długo i jest naprawdę jeden z lepszych, to że jest jedna mapa dodatkowa to nie znaczy że serwer jest do niczego, obecnie ludzie nie chcą grać na serwerach gdzie jest mnóstwo epików, więc uważam że serwer jest ok a co do mapki to mogli by dodać nową jakąś.

Polecam serwer

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jak wszedlem serwer wydawal sie PRO nawet zaczalem sciagac klienta ale ...

Wlasnie jak zawsze musi byc ale IS .!! Rozumiem z czegos musicie sie utrzymywac itp itd ale hwangi, stale, zatrute, zale itp w Isie to dla mnie przesada niestety nie zagram...

Tym co nie wydaja kasy na priwy nie polecam serwa bo moze i da sie to zdobyc gra ale po jakim czasie ... Ktos wysle przelewik i ma juz dzis hwanga i zala itd a my po tygodniu "ciezkiej pracy" moze dorobimy sie tych itemow ..

Człowieku nie grałeś więc nie komentuj. HW stale itp kupisz na sklepikach a zarobic jest bardzo łatwo wystarczy jeden dzień intensywnej gry i masz all eq smoka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serw troszkę już ma grałem od 1 dnia powstania serwa ale teraz to nie to samo co wcześniej bojo>syrek>śmiercio i gitara a teraz już więcej jest ale szkoda;/

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

grałem fajny serwer jest

Oferuję instalację stron do serwerów Metin2 Hamachi za Free pod domeną .pl.tl

Daj "Lubię To" ciebie nic niekosztuje a mi Pomaga :D

Opublikowano

Gram juz tam kilka miesiecy.

Naprawde bardzo polecam.

10/10 :)

Gram juz tam kilka miesiecy.

Naprawde bardzo polecam.

10/10 :)

ukmrF.png

Opublikowano

serwer lipny lagi mam itp padnie zaraz(jak wylaczyc hack shild)

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Ją jakoś lagow nie mam możliwe że Ty masz słabiego kompa lub neta:)

GoLGis

:)

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...