Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serdecznie polecam !

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mistrzu(właściciel servera) lubi olewać graczy,dodawając nowości zniszczył klimat jaki panował na starym elite.Szkoda że nie ma już takiego servera jak dawne elite.

Na serverze nie warto grać.Przez te nowości pvp na tym serverze trwa z 5 sekund i co w tym fajnego? :f NIE POLECAM :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam problem, a mianowicie mam clienta odpalam wczyta się patch klikam rozpocznij grę i wyskakuje błąd: '' Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE '' dodam że system operacyjny to windows 8 liczę na Waszą pomoc

Opublikowano

Heh co do Minotaura i jego dropu ulepszaczy. . Nikomu nie polecam na niego chodzić..Dlaczego.? Bo na każdym ch jest jakiś DropHack albo na 150+poziomie albo z 1-10lev (Ciężko uwierzyć w to ostatnie prawda.? Jak on się dostał na mapę od 150 na takim poziomie) heh..Jak już tacy stoją, to masz 0,1/10 szansy na złapanie szkaty... Możesz ich tłuc i w ogóle ale na ghostMode i tak zrobią swoje... Jedna serwer bardzo polecam ;D

Opublikowano

haha to mnie rozwaliło lepiej usuń ip bo ci neo serwer rozwali jak oni mają swoją siec serwerów metin2 około 5 serwerów swoich co stoją ponad 2,3 lata hah gratki co najwyżej oni rozwalą jemu :) serwer pozdrawiam :D

Opublikowano

Nie polceam, ze wzgledu na nowosci. Gralem tak od poczatku, nowosci zniszczyly ten piekny server, coz chcieli z elite zrobic pandore czy xenoxa i maja, jak ja tam gralem bylo po 3-4k ludzi :> Teraz jest 0.5-1k. Stary server, szkoda czasu na niego, Administracja nie interesuje sie. Coz wiem cos o tym jak administracja szanowala server.

Opublikowano

EliteMt2 jest naprawde świetnym serwerem , a raczej był ... diamentowe eq po kit oni je dawali ??

Smocze eq jak dla mnie stykalo w 100% ..... te bronie no przyznam spodobało mi się bo koles z 100 lvl praktycznie walił tyle samo dmgu co koles na 250 :D

Zbroje też ok .... nie ma szału bo dodali sr hw zlote hw i cezara i styka .

Jesli kiedyś zrobią s2 (w co bardzo wątpie:D) zagram napewno ... ale musiłoby to byc stare Elite ... z dodaniem z 2 mapek od 180 lvla i od 210 ... bo akurat te Pu Kong od 110 do 150 dawalo troche motywacji ....:)

Podsumowując s2 smocze eq max ... +2 mapki tak jak pisałem .... exp i raty moga być te same ...:D

i maja taka grywalnośc jak zaden inny serwer :)

Co do UP^ akurat z IS się nie zgodze ... Elite nie jest postawione na zysk z niego bo co tam znajdziesz ???:) bronie na 75 lvl ...:) No i epika ...:)

rękawice złodzieja nie opłaca sie kupowac z IS bo strasznie bugują .. jak i zreszto PD

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Elite piękny stary server jak najbardziej polecam choć dużo osób ma juz max lvl w rank ale server nie padnie +1000 graczy polecam !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam nie grać na tym "syfie" !!!
Sztabki team sprzedaje na Allegro !!

Zablokowali drop tzn zrobili tak że np idziesz do Świątyni żeby podropic zabijesz 1 mooba i 20 lvl gildi ;/

To że muszą utrzymać serwer rozumiem ale zablokowac drop ludziom którzy chcą jak najmiejszym kosztem byc kims na Elite to szczyt wszystkiego ;D

Dowód że sprzedawali sztaby na Allegro był tu na forum ale widze że posty usuneli .. . :D

Nie grać ... najlepiej poszukajcie innego serwera dajcie sobie spokój z EliteMt2 !!!

Opublikowano

Nie Polecam, stary server, team nie zajmuje sie serverem, zablokowali drop sztabek, w taki sposob ze gdy wplacisz 1% automatycznie jest 20lv gildi.

Sam syf, kazdy ma juz zrobione perf eq, wiec nie oplaca sie grac

Opublikowano

Nie polecam !

M.in dlatego :

- Administracja ma Server w Dupie

- Tak jak @Up Sprzedaje Sztabki na Allegro

- 1 Mob 20 LvL Gildii [Ciekawe jak mam zarobić]

Totalny Shit !

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

@Up drop sztabek jest cały czas.. Lecz nie można zrobić sobie dropka na nie bo gdy wpłaci się Tylko 1% to od razu robi się 20 poziom gildi ;)

''Moc Energia Amfetamina''

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...