Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ojj ludzie , ludzie :D serwer jest pro ;p nie powiem ile tu gram czasu bo się załamiecie ;p ale jestem jednym z najbardziej wytrwałych tutaj graczy :D

a dlaczego polecam bo serwer jest dobry nie ma zbyt dużo nowości :) (ale niestety nie długo fala nowości przejdzie) :D

pzdr Agres ^^

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Agres jaka reklama ^^ Noo ale doczekalismy sie serwer off ;( Tym razem hackerom chyba udalo sie przeprowadzic skuteczny najazd... ;(

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

omg czego wy wogule graće na priwatnych serverah jak morzna na metin2.pl ? metin2.pl jest o wiele fajniejrzy i wogule nie padnie itp . ta tam mam 99lv i mi sie wogule nie znudził . a wienc jak morzecie to grajcie na pl. morzecie tesz zagrac na chamachi serverach . bo tesz som fajne .

dajcie plusa plis plis plis ;/ bo hce miedz 2102412 plusuw . blagam was daj + za to ze mam 99 na metin2pl

Nakurwiaj

add.png

Opublikowano

no so ty nie powiesz .. to rze jestem dyslektykiem nie znaczy rze morzeż sie zemnie śmiadz ..

a codo servera to bardzo fainy , nobo tam durzo ludu gra , noi jest bardzo fajnie nobo pvp

Nakurwiaj

add.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Heh EliteMT2 mmm ile z nim wspomnien tyle złych co dobrych ;>

Grałem tam jak jeszcze nie było broni na 90lv+ wieczorami 6/7tys osób on-line ehh... koksilem BM'kiem ,ale potem przestałem grac przez te cyrki co sie tam wyrabiały(kradzieże kont,gburowata administracja ,która tylko sie opierd...^^) ,eq wyzuciłem a postac skasowałem. Widze jednak ,że duzo zmieniło sie na dobre i chyba czas powrócic na Elite bo to stabilny serw i w miare bez bugów ;p

Opublikowano

a nie możesz grać bez, od razu musisz hackówać i oszukiwać ?? <_<

Źle mnie zrozumiałeś. Pytam dlatego, ponieważ nie chce mieć styczności z hackami i oszustwem. Jeżeli serwer jest dobrze zrobiony i nie ma oszustwa to chętnie zagram

2q1t1lg.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobry serwer ale tylko wieczorkiem kiedy mniej ludzi a zarazem dzieci gra

exp fajny, latwo sie zarabia, na dobre eq trzeba pare ladnych dni przesiedziec w swiatyni lub dt ale jak sie kupic eq 5/10 to mozna sie fajnie pobawic

duzo fajnych gildii i ludzi

ogolnie polecam, nie jest do typowej zabawy ale raczej do dluzesz gry. a serwer jak dla mnie ma ocene mocna 4 / 6

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EliteMT2.. Hm.. Ciekawa jestem co tu napisać.. O już wiem .!

Serwer spadł na psy . <3

Prawie wszyscy kupują eq z navi.. Bez komentarza.. Np. xOligarchiAx . Z navi ! <3 . Oh.. No cóż, kiedyś serw był ' ZAJE ' . Tak to można nazwać. Teraz to prawie każdy dzieciak wyzywa rodziców, i rodziny.. Jak ktoś zaczął grę to od razu że jest słabiakiem... ^^ No ale cóż, takie są dzieci.. Nie polecam tego serwera, już lepiej pograć na Xenoxie czy coś w tym stylu : )

End z metinem . <3

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam serwera...tak jak poprzednicy wspomnieli, zgraja bezmózgów wyzywa wszystko i wszystkich co się rusza -.-

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Serwer spadł na psy . <3

Prawie wszyscy kupują eq z navi.. Bez komentarza.. Np. xOligarchiAx . Z navi ! <3 . Oh.. No cóż, kiedyś serw był ' ZAJE ' . Tak to można nazwać. Teraz to prawie każdy dzieciak wyzywa rodziców, i rodziny.. Jak ktoś zaczął grę to od razu że jest słabiakiem... ^^ No ale cóż, takie są dzieci.. Nie polecam tego serwera, już lepiej pograć na Xenoxie czy coś w tym stylu : )

Serwer spadł na psy . <3

Może i przezywają,ale potem masz świadomość ,że gdy ich pociśniesz w PvP to możesz się z nich śmiać!Ja tam nie zwracam na nich uwagi bo gra to przyjemność a nie rywalizacja!Gram jeden dzień-75 lev niebian i truta full kd i bony.Zapraszam do Jinno i polecam serwa!

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Mam pytanie o Kamer moda. Jak go włączyć na tym serwie? Trzeba Metka 2008? Nie chodzi o hackowanie, bo tego nie chcę, tylko o np. handel i wystawienie itema w sklepie do 2kkk. Ściągnąłem tego ze strony http://metin2mod.tk/ml.html, czyli chyba dobrego. Proszę o odpowiedź co zrobić, bo wiem że niektórzy korzystają z niego na tym serwie. Pozdrawiam

Co do serwa to oczywiście jest pro, tylko trochę przeciążony i wolę w nocy grać.

Opublikowano

Pobierz ich clienta i do clienta wgraj moda i odpal przez metin2mod2010sf;>

//za duża sygna

//Gejoning

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...