Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś grałem, wbiłem 105 i nie było co robić każdy padał i można zbugować szafirowe stalki, że mają potem 35% na magie co jest głupie :)

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niewarto niegrajcie wbilem 100lvl mialem pro eq i skradli konto potem widzialem je z tym eq a gm powiedzial ze to jego konto chamy pierdolone zlodzieje!!!

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

niewarto niegrajcie wbilem 100lvl mialem pro eq i skradli konto potem widzialem je z tym eq a gm powiedzial ze to jego konto chamy pierdolone zlodzieje!!!

heh że tak napiszę dla kazdego słowo PRO oznacza coś innnego. Ja mam tam kolegę sure BM HellSing który wygrał 3 turnieje i raz był 2 i sam nigdy nie uważał się za pro a ty od razu pro eq -.-

Serwer był zaje*isty na początku kiedy administracja była na serwerze no ale jak dostali od ch*ja kasy to z serwera uciekli i ani widu ani słychu po nich. Osobiście tam juz nie gram od 3 miesięcy bo nie warto tam zaczynac od nowa :D

do6qfp.jpg

Opublikowano

kolego ja mialem jako 1 pro syrka szmaragda pvp potem smiercio najleprze 40ludzi!!! all kd pvp bralem kazdego na 2-3hity zabieralem po 15k z ciosu

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

tym zeby cos zdobyc musisz najpierw zapracowac a nie dostajesz 127lvl na start 2kkk i full pro eq.. Myslisz ze beda ci takie privy robic idz zrob swojego hamachi i baw sie w gm i nie pierdol..

lownfast

Opublikowano

Nie wiem czemu nie widzę niektórych postaci ;/, tylko broń.

bo pewnie źle nakładkę wrzuciłeś.

Zapraszam na forum serwera tam bardzo często mnie można spotkać i na pewno pomogę jeżeli chodzi o ten serwer chodź na nim już dawno nie gram około 4 miesiące :P

Pytania proszę kierować do Trish 100% że odp na pytania :D

do6qfp.jpg

Opublikowano

Wrr z tym serverem mam same zle wspomnienia glownie ja z koim kumplem ;/ a zaczelo sie to tak xD:

Ja z kumplem stworzylismy konto wojo body wbilismy 78lvl szafir +9 all kd +5 zatruty all kd +5 45sr i po jednym dniu nic na koncie nie bylo (wbijalismy 78 z tym eq 2tyg).

Potem dropy tworzylismy zbieralismy eq i potem z woja 78 zrobilismy 98 ^^ no to juz mielismy hwanga pogro 40l fulll eq smok. Gdy przyszlismy ze szkoly znow czekala nas nie mila nie spodzianka znowu nam zaje**** eq -.- no wtedy to nas szlak trafił. Wkurw****** się i wydalismy z 200zl na is znowu bylo fajne eq i znowu ukradli potem jeszcze znowu na is ale tylko 50 zl jak nam znowu ukradli to se powiedzielismy ,, ee stary dajmy se spokoj z tym ,,gownem'' tyle kasy tyle wysilku i ch** caly czas nas okradano -.-

Dlatego ja uwazam osobiscie server dobry w 2 dni wbijesz 80 lvl :) ale zly w tym ze często okradają i dlatego ludzie kończą tu grać. To tyle na odemnie na temat tego serva ;)

d080c201213e4b34b7108dec2c100419.0.gif
Opublikowano

Bronie, zbroje w item shopie, nie polecam serwer dla dzieci które nie mają na co kasę wydawać... w dodatku drogi../ B)

Nie polecam. :rolleyes:

Opublikowano

1400 graczy OnLine nawet jeśli 1000 to dzieci, i nie chodzi o IS bo kupowanie z IS to tylko kwestia pensji, czy ją masz czy nie ;> To wśród tych 400 normalnych znajde kogoś do pogrania ;]

Opublikowano

@loleq2

Idioto zdajesz sobie sprawe ze nie masz all plików PC i PC2 chyba i nie widzisz postaci...

Są ludzie i parapety

Opublikowano

DrHause.

Dobra, ale zrobiłem tak jak inni mówili, którym wszystko działa.

Opublikowano

+ za prezentacje , i wbije bo mnie koledzy namawiaja :)

@ jednak nie wbijam ... przyczyna ? : eq w IS, podziekowal

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

+ za prezentacje , i wbije bo mnie koledzy namawiaja :)

@ jednak nie wbijam ... przyczyna ? : eq w IS, podziekowal

no i co z tego że jest eq w is jak np kupić epic hwanga a do nie można wbić np 20magi ani 2k pz

do6qfp.jpg

Opublikowano

Mówi ze pełno dzieci gra bo is a bardzo dobrze ze jest is przynajmnije takie dzieci to odgania bo je na to nie stac a porzadni ludzie graja dla przyjemnosci a jak im potrzeba to sobie cos kupia w is

Serwer jak najbarziej na + polecam chodz juz nie gram ;p

logonevrast.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...