Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile dziennie gra osób?

Bonusy wchodzą w maxymalnych wartościach?

W jakim czasie zdobędę perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ile dziennie gra osób?

Bonusy wchodzą w maxymalnych wartościach?

W jakim czasie zdobędę perf eQ na max lvl?

Na stronie masz licznik.Dochodzi do 1k

bony nie wchodza max,ale nie jest ciezko wbic perf.

Ciezko powiedziec,zalezy ile grasz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś bardziej opisać ten serwerek ? bo tutaj wygasły SS i nic nie wiem o serwerze ;/

W ile wbije max lvl ?

na jaki lv max eq ?

Administracja się interesuje serwerem ?

Stal / Truta skąd ?

60730268349483218925.png

Opublikowano

Max lvl w niepełny miesiąc doliczając dropienie ulepek i  hajsu na nowe eq ( powodzenia na mapie na 150 z bossem ;)  wiecej tam DH niż dropiących). Odkąd wprowadzili tą smoczą wyżynę to rynek broni 75 i stale padł na morde ponieważ z metków wszystko to można wydropić. .. Takie itemki na ziemi przeważnie leżały po m-cu .. Żeby wszystko dobić usunęli możliwość oddawania expa na gildię (1pkt doś=max lvl gildi) przez co skończyła się era łatwego zarobku.  Administracja jako tako się interesuje, jednak na zbyt wiele nie licz ..

Szczerze odradzam, chyba, że samemu chcesz cisnąć na botach ; )

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

6/7 Klasowe? W ile wbije 100 mniej więcej?

Klasowe ;)

100 wbijesz w 1,5/2h+w tym czasie zrobisz ogarnięte eq.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

A truta skąd dropi?

Strasznie wkurzające te kupowanie po 1 zmiance i dodaniu, da się coś z tym zrobić ? Bo perf eq to ja miesiąc będę robił ;d

ciastkoq.png
Opublikowano

A truta skąd dropi?

Strasznie wkurzające te kupowanie po 1 zmiance i dodaniu, da się coś z tym zrobić ? Bo perf eq to ja miesiąc będę robił ;d

ciastkoq.png
Opublikowano

Działa, licznik raczej nie oszukuje, bo wystarczy spojrzeć na forum. ;)

Podejrzewam , że licznik nigdy sprawnie nie działał :) albo został podkrecony  ;) w Chunjo pusto od wielu wielu mieisęcy :) Jinno wiadomo shopy ... w Shinso też tłumów nie ma :)

To jest serwer starych graczy :) Osobiście gram od początku EliteMt2 mam tam sure i woja 250 lvl z nudów wbijane . Nowi gracze raczej ciężko będą mieli się tu wybić :)

Jak z ulepszaczami dużo potrzeba ? ciężko się je dropi ?

Główne ulepszacze to perły i Brochy ...

Brochy dropią w AV1 i AV2 potem od 150 lvl równiez będą dropiły na mapce Smocza Dolina

Żeby zrobić eq diamentowe potrzebne są Smocze Księgi i Szpon Smoka ... możemy je zdobyć ubijając smoka , lub Minotaura ... ogólnie cięzko jest ze zdobyciem tych ulepek :) dlatego chodzi się na DT pod kowala :) Ale głównie to Brochy ... ;) im więcej tym lżejsza gra

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie tak jak up napisał, to praktycznie serwer stałych graczy.

Ja tam grałem od samego początku, piękne czasy :) Teraz wbijam okazyjnie pogadać z starymi kumplami i zobaczyć co się dzieje :P

Co do samego serwera, pomijam to co się działo na początku bo to są już kilka lat wstecz, jest w miarę fajnie.

Niestety nie wiem jak jest z startem, konta mam od kilku lat i dawno nie grałem tam...

Co do licznika to nie wiem jak teraz, ale dawniej raczej na 100% nie był kręcony, serwer tętnił życiem, w każdym królestwie było pełno osób, a teraz to nie wiem :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Porownujac serwer do pandory jest on mniej zaniedbany.Organizowane sa eventy typu szukanie gm'a/ox.Rzadko bo rzadko ale sa :)

Liczba graczy w odniesieniu do wieku serwera jest zadowalajaca.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zero zainteresowania graczami, serwer totalne dno. Nie polecam tutaj gry.

Same ksuje, dzieci..

Taki sam serwer jak Diamond, Pandora, Virtual i wiele innych na tych samych plikach z wymienionymi wyżej ,,Problemami"

Opublikowano

@KaPi666 po 1 Virtual stoi na calkiem innych plikach,tworzonych od podstaw.

Po 2 eventow jest az nadto.

Po 3 Sam masz 15 lat i zgrywasz wielkiego pana.

A diamonda nie ma juz od grudnia.

@ W dt mozna przerabiac epiki?

Srij9JT.png

Opublikowano

@GallAnonim1429

Wiem że jesteś fanatykiem tego serwera, ale nie musisz go bronić.

Te same sklepy, te same systemy ulepszeń.. to samo.. Nic nowego nie widzę w tych trzech serwerach..

Eventów jest dużo? Grałem ponad miesiąc i ani jednego nie widziałem.

Super cieszę się że na tyle mnie oceniasz.

Opublikowano

@KaPi666

Widze slabo orientujesz sie w serwerach.Dragon(ktory juz upadl) elite i pandora tworzone byly na tych samych plikach.Diamond i virtual to inna inszosc.Moze i sa pewne podobienstwa typu hwangi/oss etc ale system ulepszen/sklepy/mapy jak rowniez inne detale sa calkiem odmienne.

@ Sa tutaj autopoty?

Srij9JT.png

Opublikowano

UP, tak są autopoty. Fajnie jakby dodali coś nowego np. jakaś mapkę od 200lvl +, 1 set bizu od 140+. Proponuję też żeby jakieś eventy zrobili (zuo lub event górniczy), a nie ciagle raty 100%+. 

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...