Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elitemt22.jpg

31689491.png

elit1.png

parametryj.png

66017923.png

Procesor: Xeon i7 W3520

45476367.png

Pamięć RAM: 12 GB DDR 3

33306253.png

1 Gbps

linki.png

42151641.png

http://elitemt2.org/

58782224.png

http://elitemt2.org/rejestracja.php

53151475.png

http://elitemt2.org/ranking.php

forummp.png

www.MPCforum.pl

33467808.png

91_121_3_114

84579370.png

ONLINE 24h

41055256.png

http://elitemt2.org/pobierz.php

52003901.png

brak, plik jest za duży

Do pobrania jest pełny klient EliteMT2 lub launcher (który ma co prawda 250mb ;)) ale wyjaśniam od razu dlaczego, są w nim wszystkie rzeczy potrzebne do minimum aby zagrać na serwerze, wszystkie NOWE zbroje, moby z atlantydy itd.

infoox.png

97673430.png

sklepiki.png

49996279.png

Eq +9 na 1lvl

Buty wiatru

Peleryny męstwa

Pierścień Teleportacji

58524212.png

brak

35576565.png

500%

12409484.png

500%

61638246.png

300%

58273093.png

kontaktv.png

http://elitemt2.org/zgloszenia/

teamqb.png

[GA]Mistrzu

[GM]KasiaK

[GM]Error

[GM]GanG

elite2.png

EliteMT2

stopkal.png

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No No serverek fajny chyba sie wyroznia od innych.. :) napewno zagram .. za reklame masz + !!!

Daj + co ja zlego robie .. :)

Kocham +

Tańczący GIF !! Sexy Laska

k,MzU2MDg3ODksNzUyNTMz,f,FH_8a45gqE.jpg.gif

Opublikowano

server podoba mi sie bardzo co prawda jeszcze niemiałem przyjemności spotkać lub rozmawiac z GM ale no puki co jest SUPER Jinno4Ever topka :3 Caress. jak coś szept pomoge : )

beznazwytu.jpg

By Me :D

10 Postów [X]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

150 Postów [X]

200 Postów []

Robie Reklamy Serwerów. Kliknij.

Opublikowano

Jak wszedlem serwer wydawal sie PRO nawet zaczalem sciagac klienta ale ...

Wlasnie jak zawsze musi byc ale IS .!! Rozumiem z czegos musicie sie utrzymywac itp itd ale hwangi, stale, zatrute, zale itp w Isie to dla mnie przesada niestety nie zagram...

Tym co nie wydaja kasy na priwy nie polecam serwa bo moze i da sie to zdobyc gra ale po jakim czasie ... Ktos wysle przelewik i ma juz dzis hwanga i zala itd a my po tygodniu "ciezkiej pracy" moze dorobimy sie tych itemow ..

Opublikowano

Nie no z tym isem to lekka przesada, jeżeli to prawda bo nie chce mi się sprawdzać ;D

Serw się wyróżnia od innych, m.in. ratami ale coś czuje, że długo nie postoi. Zaraz się n.k. dorwą i zniszczą serwer... kto podaje IP na takim privie xD

Zbieram plusiki :)

17ef66d22b9c4ef82d26f3e.gif

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie za reklamę +

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Hmmm, jednym + hwangów w IS jest to że nie są od 50lvl tylko najniższy 80 lub 85 już zapomniałem.

Na tym lvl już nawet ci którzy grają bez IS mogą mieć przynajmniej Stalke :) Więc nie problem raczej :D

Tylko najgorsze szkatułki, bo sobie wykupią, dropną Bojowe/Party itd., zbroje na 61lvl i hardcore, ale i tak zagram, nie gram dla Lvl'u tylko dla zabawy :D

A jak nie wyjdzie tutaj z tym serwerem to jest jeszcze Natrium xD

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nice srevre polecam bardzo... Nie patrzcie na IS bo bez niego ożna mieć równiez dobre eq :P

Mógłbym poprosić o spol bo nie każdy pobierze Lunchera który warzy aż 290Mb o.O

Proszę skromnie o spol jeśli ktoś posiada :)

Dziękuje bardzo będą +

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Ale GM pisał w publikacji że nie można grać na spolszczeniu...

Czasami trzeba pobrać 500mb a nie tylko na spol grać ;)

Ja mam transfer klienta 70kb/s i nie płacze za spolszczeniem, za 1h będzie klient i będzie Gra :D

Pozdro,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

sorry, your system does not support 3d graphics, please check your hardware and system configuration then try again... Mi sie pojawil 1 raz taki problem, zawsze normalnie wszystko chodzilo... co mam zrobic , prosze o pomoc :) będą + :) a co do prezentacji to bardzo mi sie podoba serwer ; )

Opublikowano

Hmm, za każdym razem ci ten błąd wyskakuje czy raz tylko i działa ?

Bo możliwe że kliknąłeś za dużo razy na ikonkę i ci takie coś wyskoczyło.

Jak nie pomoże, no to może zrób reinstall(wklej jeszcze raz to albo klienta wypakuj) :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Hmm, za każdym razem ci ten błąd wyskakuje czy raz tylko i działa ?

Bo możliwe że kliknąłeś za dużo razy na ikonkę i ci takie coś wyskoczyło.

Jak nie pomoże, no to może zrób reinstall(wklej jeszcze raz to albo klienta wypakuj) :)

Za kazdym razem ten błąd wyskakuje... ;x Wczoraj jeszcze wszystko dzialalo Ok...

Opublikowano

Mmmm... kolejny polski hard ;)

Wlasnie jak zawsze musi byc ale IS .!! Rozumiem z czegos musicie sie utrzymywac itp itd ale hwangi, stale, zatrute, zale itp w Isie

Kto zagra na takim serwerze? Chcecie tylko zarobić. Na opłacanie dedyka można inaczej zarobić ( usuąć większość przedmiotów z IS, zastąpić je innymi).

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się!Wszędzie te same odpowiedzi: ale ten IS żal nie zagram.. powinni szablon zrobić na MPC żeby pisać nie trzeba było.

Przecież nikt nie każe kaski wykładać.To jest tylko gra.Relaks przed komputerem nie bierzmy tego tak na poważnie.

A co do serwera naprawdę bardzo dobrze dopracowany.Dobry drop sztabek po 2kk,5kk,10kk

Według mnie warto trochę poświęcić czasu na ten serwer ;]

Opublikowano

Server zajebisty!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

2x UP. Rozuemiem ze to gra relaks itp Ale ja mam tak ze jak gram to po cos chce cos zdobyc.

Po prostu lubie topke i lubie jak sa wyrownane szanse a chyba nie powiesz mi ze z takim isem sa wyrównane szanse ??

Lubie jak kazdy chodzi na ripka tysiaki i sie meczy po eq a nie jeden przez tydzien chodzi na ripka po zatruty a drugi kupi go za 20 zl albo zlodzieja za 10zl ... :/

Tak samo rozumiem IS serwer musi na siebie zarabiac itp ale bez przesady Pierscienie expa, kon bojowy itd w isie by wystarczylo :)

Takie jest moje zdanie i nikt go nie zmieni :) Jak by nie bylo tyle rzeczy w tym isie jestem pewny ze wiecej osob by zagralo i serw by wyszedl moze nawet na lepsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...