Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie

Opłaca się wgl tutaj zaczynać od nowa czy to nie ma sensu?

Nie ma sensu

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wszedlem serwer wydawal sie PRO nawet zaczalem sciagac klienta ale ...

Wlasnie jak zawsze musi byc ale IS .!! Rozumiem z czegos musicie sie utrzymywac itp itd ale hwangi, stale, zatrute, zale itp w Isie to dla mnie przesada niestety nie zagram...

Tym co nie wydaja kasy na priwy nie polecam serwa bo moze i da sie to zdobyc gra ale po jakim czasie ... Ktos wysle przelewik i ma juz dzis hwanga i zala itd a my po tygodniu "ciezkiej pracy" moze dorobimy sie tych itemow ..

Tygodniu ? ja na Pandorze w 1 dzien miałem 2 trutki to tutaj tym bardziej ... jak kiedyś grałem to w 2 dni mialem full eq na mooby i trute sr 54...

Więc o jakim ty tygodniu mówisz...:P

Opublikowano

Jak wszedlem serwer wydawal sie PRO nawet zaczalem sciagac klienta ale ...

Wlasnie jak zawsze musi byc ale IS .!! Rozumiem z czegos musicie sie utrzymywac itp itd ale hwangi, stale, zatrute, zale itp w Isie to dla mnie przesada niestety nie zagram...

Tym co nie wydaja kasy na priwy nie polecam serwa bo moze i da sie to zdobyc gra ale po jakim czasie ... Ktos wysle przelewik i ma juz dzis hwanga i zala itd a my po tygodniu "ciezkiej pracy" moze dorobimy sie tych itemow ..

Ale ty chlopie pierdolisz bzdury te przedmioty jest zajebiscie latwo zdobyc w grze.

gallery01843468.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Server był fajny jakoś.. rok temu teraz moim zdaniem kompletne dno.

Opublikowano

mój pierwszy serwerek :D szaman smok 103 full smocze eq all skile P hwang (za 15razem wszedł xD) wachlarz leżącego 40ludu 12inta :> kryty kiedyś nim po 50k wchodziły ale odkąd ludzie zaczęli bonowac na klasy nie da się grac ;//

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Takiego serwera szukałem, grałem kiedyś na podobnym ( trochę łatwiejszym ), póki co 35+ na mentalu i buffie ale exp jak i sztabki lecą wyśmienicie:) polecam na taki przed wakacyjny relaks

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny server! Polecam grę na nim. Wszyscy moi koledzy zaczęli tam grać. Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Bardzo fajny server! Polecam grę na nim. Wszyscy moi koledzy zaczęli tam grać. Pozdrawiam :-)

Nie te czasy;p

gallery01843468.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam takie pytanie ... Czy zrobili cos z expem? Bo z tego co pamietam od 123lvla nie dalo sie expic tak ciezko szlo :)

2962ogp.gif
Opublikowano

Niepolecam .. mam tam sure 184 lvl ... Co niektórzy mają racje te nowosci zniszczyły gre.

Oczywiście mapki jak najbardziej są potrzebne Smocza DOLINA OD 150 LVLA .

Co do diamentowego eq , potrzebne sa smocze księgi i szpony ... idziesz na Minotaura na Smocza Doline TeedyBears 24/7 siedzą tylko się zmieniaja jakby warte tam mieli :D

"dla tych którzy zaczna tam grac TeedyBears myśle że najlepsza gildia na serwie"

Pozostaje jeszcze ulepszacze zdobyc ze smoka, ale to juz inna kwestia dobre eq ..:) i polecam SureWP na niego :)

Ja na swoim lvlu nie mam tam co robić .. oczywiście expić expić ...:D jedyna rozrywka tam , :D jak nie exp to stanie w m1 m2 :D może czasem jakaś "wojna" się trafi w Dolinie Orków :D

Co do eventów OX 3 razy w tyg. Jedyny event na EliteMt2. No i czasem od święta dadźą jakieś jajka wielkanocne czy coś "gram tam od półtora roku z przerwami i moge z czystym sumieniem powiedzieć , jeżeli niezalezy Ci na eventach ten serwer jest dla Cb :D" Exp powiększony w kazdą sobote po 14 ... :) Ale niełudź się że znajdziesz spota chyba że masz Kolegów za sobą z dobrym eq i dużymi lvlami :D expowiska to mapka od 110 lvla Pu Kong i od 150 lvla Smocza Dolina . Niestety tak jest że od 183 lepiej leci exp na Pu-Kong niz smoczej więc większe lvle zrzucaja sie na mapke od 110 :)

Podsumując :Niechce nikogo zniechecać, to tylko moje wrażenie z gry .. :) ale myśle że niejeden który tam zagra po miesiącu może krócej przyzna mi racje.

Pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam jak grałam rok temu . Wydaje mi się ze wtedy było o wiele lepiej , teraz duzo graczy ma juz pro eq 250 . Jeszcze te bony 1% 2% 3% 4% .;/ . Nie którzy mówią ze to łątwy serwer , jak łatwy ? . w miesiąc nie wbijesz 250 . :D . Ale Polecam , na tym serwie są najlepsze wojny gildi .

Ją jakoś lagow nie mam możliwe że Ty masz słabiego kompa lub neta:)

Jak też nie mam lagów . No może tam czasami . Ale nie do przesady .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server został zepsuty wszelką ilośćią nowości ( nie chodzi mi o mapki ) kiedyś jak grałem na nim jakieś 8miech temu to było coś server najlepszy z najlepszych. A teraz ? NIE LUBIE CZEGOŚ TAKIEGO . STANOWCZE NIE .

Myślę , że mogliby pomyśleć nad wprowadzeniem ELITE s2 który wyglądałby jak prawdziwy elite sprzed roku lecz z mapami . Jestem pewny ze dużo osób szuka czegoś takiego , a teraz servery są wszystkie takie same , no może prawie wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...