Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwie się że na tak chujowym serwerze gra po 1500 osób ,ale podejrzewam że większość graczy to dzieciaki

pograłem tam może z 5h i same ISy biegają ,anaalfabety i pojeby których rodzicie ciulali jak byli mali...

Epicków najebane od chuja jakieś pobugowane potem siada po 40k z skilla .

Druga sprawa wbijasz do Groty v2 na samym starcie podbiega ci do Buffa jakiś idiota i napierdala ci go z konia poprostu można pierdolca dostać!

Jak najbardziej odradzam serwer porządnym ludziom ;)

porządni ludzie nie grają w metina, tak w ogóle jak nie umiesz eq zrobić to nie znaczy że serwer jest do dupy, a jak dostajesz 'pierdolca' z tak błahego powodu to wiedz że on będzie dla ciebie idealnym kumplem:

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

serwer jest pro tym bardziej że teraz zostały wprowadzone nowe bronie i mapka B)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ogolnie ja na serwie gralem 20 minut i ''jeszcze'' nic nie widzialem ale jak weszlem na ox to sie ruszyc nie dalo ;/ ;d jak cos zauwaze to dopisze jeszcze wady :)

Opublikowano

Da ktoś screena z mapki Pu-Kong ? Warto wbijać 110 ?

Ps. Przydałyby się nowe metki i jakaś mapa od 105/130.

Opublikowano

Wbije i zobacze nigdy jeszcze nie grałem :)

Pomyślałem tak samo ;]

Grałem 3 dni.

Po atakach na serwer zbugowały się pkt.statusu.Zerowa interwencja administracji.Jakoś to naprawili ale skile i pkt.statusu trzeba było wbijać od nowa.Na 100+ lvl trochę to czasu trwało.Gra na serwerze wygląda jak walka o ogień miliony lat przed naszą erą.W miarę spokojnie jest po 1 w nocy.Ceny podobno poszły w górę, jednakże kaski starcza na wszystko.Jest dodatkowa mapka gdzie wstęp jest na 110 lvl.Podobno exp tam jest zbugowany i ludzie z lvl 110+ dalej expią w grocie.Tłumy jak na wyprzedaży.Dużym plusem jest możliwy wybór wszelakiego eq w sklepach.

Serwer polecam graczom , którzy zbytnio wysilić się nie lubią , a i cierpliwości mają spore pokłady.

Opublikowano

Pomyślałem tak samo ;]

Grałem 3 dni.

Po atakach na serwer zbugowały się pkt.statusu.Zerowa interwencja administracji.Jakoś to naprawili ale skile i pkt.statusu trzeba było wbijać od nowa.Na 100+ lvl trochę to czasu trwało.Gra na serwerze wygląda jak walka o ogień miliony lat przed naszą erą.W miarę spokojnie jest po 1 w nocy.Ceny podobno poszły w górę, jednakże kaski starcza na wszystko.Jest dodatkowa mapka gdzie wstęp jest na 110 lvl.Podobno exp tam jest zbugowany i ludzie z lvl 110+ dalej expią w grocie.Tłumy jak na wyprzedaży.Dużym plusem jest możliwy wybór wszelakiego eq w sklepach.

Serwer polecam graczom , którzy zbytnio wysilić się nie lubią , a i cierpliwości mają spore pokłady.

Jeśli kur wa nie wiesz to nie gadaj ;) Exp im się buguje bo jak jest 200% expa to oni expią do 110 lvl + PD z IS'u i PD z OX'u ;) wtedy mają 300% expa + zajebisty exp na nowej mapce ( z spota na 110 lv spokojnie 1 kulka ) , więc im się buguje .

Ja osobiście ten " magiczny " 110 lvl ( tak gracze mówią ) expiłem tylko z PD z ox'u ( 20 piersciąków ) i wbiłem w 2 dni ten lvl ( dziennie 2 h expienia ) , server polecam uwagi ;) bo od 120 lvl zaczyna się zabawa ;)

+ zajebiste bronie od 130 , niestety tylko nieliczni mogą założyć broń od 170 lvl / 210 ;) pozdrawiam i polecam 10/10

* dziś serv ma crasch i admin wyłączył forum ;) ale do jutro powinno być OK

@ EDIT : i jeśli myślisz że serv jest dla tych którzy nie chcą się wysilać to się grubo mylisz ;) chcesz być kimś i chociaż jedno pvp wygrać ?? to dawaj siedź przy bonach po 2-3 h jak ja to robiłem żeby bony mi wyskoczyły ;)

może i lepiej jest kupić ale wydasz na tarcze z 15% blok NNO 12 SIŁA / INT / ZRE 10 Ludzi 5/10 na klase 35 kkk + ;) dużo dropienia ;) albo bransę z 2k hp , 15% magia , 10% przeszywka / kryt 10 % ludzi ;) zapraszam ;p mam taką na sell ;)

5 h roboty ;) więc nie gadaj mi tu że serv jest łatwy ;) bo od 110 zaczyna się walka ;)

tevezby.png

Opublikowano

[quote name=Olcia :)' timestamp='1315574937' post='3160444]

Wiecie może co jest z reje? Bo coś mi nie wchodzi -.-

bo pewnie coś źle robisz -.-

Serwer dużo się poprawił i admini przynajmniej interesują się serwerem i w dodatku co każdy poniedziałek, środę i piątek o 19.00 jest ox gdzie można fajne rzeczy wygrać :)

do6qfp.jpg

Opublikowano

bo pewnie coś źle robisz -.-

Serwer dużo się poprawił i admini przynajmniej interesują się serwerem i w dodatku co każdy poniedziałek, środę i piątek o 19.00 jest ox gdzie można fajne rzeczy wygrać :)

Hahahaha . Interesują się serwerem ? Dobry żart ;> . GA powywalał wszystkich z teamu został tylko 1 jego przydupas jako GM i jedyne co potrafią zrobić to ox, bo do fryzurek i nowych itemków dostali pliki. Nic nie robią tylko obijają się. Ga nie zwraca uwagi na serwer, nie potrafi go dobrze zabezpieczyć. W ciągu kilku dni były 3 ataki hakerskie na serwer po których oczywiście wyłączyli serwer i forum, a wieczorkiem włączyli. Nie polecam serwera : >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...