Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaje.... serw mam tam 4 postacie 90+ i 2 100+. Aktualnie gram na LomaxMT2 polecam choć teraz ma troche błędów

sygna1.png

Sygna by Kjiujik

Opublikowano

Hehe, wchodzę na to forum po 6 miesięcznej przerwie od metka i wszystkiego co związane z tą grą i powiem wam, że miło zobaczyć ten serwer na 1 stronie w publikacjach. Pamiętam jak się na nim grało - zajebista atmosfera, super ludzie, npc też niczego sobie. No, ale już nie zagram, wziąłem się w końcu za robotę ^^ Wam też radzę znaleźć sobie jakieś porządne zajęcie. Pozdrawiam.

GG - 9709915

Opublikowano

Ja po ''krótkiej'' przerwie na tym servie powracam ... Pozwolę sobie przyznać iż nie grałem na tym serwie 2 miechy i nie znalazłem żadnego fajnego serwera jak ten ... Ściągam clienta i gram od nowa ... XxoOoxX Shinsoo pozdro ;)

Opublikowano

To jest server a nei jaieślamerskie patenty. Pozdro ; P

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia, ale jedna rzecz na tym serwerze mi się strasznie nie podoba, a mianowicie drop sztabek. Jak ktoś zaczyna grać to nie ma gdzie expić, bo ludzie dropią sztabki, a jak wejdziesz na spota to przychodzą większymi lv.

Opublikowano

@Up dokładnie jest tak duzo osob a 90% to nooby..

Serwer zaje** ale te noobki:)

Pozdro dla wszystkich neo3kid

sygnaturas.png

Opublikowano

Wbiłem,na tym servie wojem 119,sura 120+ napisze tak serw by nie miał równych sobie gdyby istnieli na nim GA GM...kompletnie zero zainteresowania tym co się dzieje w grze przez te właśnie osoby!!!!!!!! (PONOĆ GDZIEŚ TAM SĄ,,:):) )

Na serwie co drugi gracz ma około 15 lat,,, jest tam taka moda że np,10 ludzi 100+ z innego królestwa przychodzi do m2 ch4 z i leja graczy 60 lv a jak im sie skopie dupsko zwyzywani jesteśmy od najgorszych,,,,,w Jinno mamy najwięcej pajaców bo tam też mamy najwiecej graczy ale Schinsoo,Chunjo nie wiele ustępuje idiotyzmowi,prostackiemu zachowaniu graczy z niebieską flaga nad głową.

Przynajmniej 6 ludzi NA SERWIE ma w eq powsadzane kd których nie powinni mieć oczywiście dostali je od GM po Koleżeńsku.. :)

dROP SZTABEK bym zlikwidował jak już ktoś wyżej wspomniał początkujący maja nie łatwo z noobami którzy całe dnie dropami 50 lv zajmują spoty i tylko zawadzają zwłaszcza ostatnia platforma jak na dt lecimy postawi obok siębie 110+ i odbij spota jeśli zaczynasz grać i masz 60 lv :),,,a po drugie brochy by zdrożały.

Ja juz powoli z tego serwa odchodze,,,,dla mnie za duzo graczy/dzieci,,,brak kompletnego poszanowania,,zazdrośc dzieciaków jest tam ogromna jeśli widzą 120 lv+ mało drgawek nie dostana ;D

serw oceniam na 4/10

P.S

POZDRAWIAM NAJWIĘKSZEGO NOOBKA W GRZE NINJE O NICKU YUKIO 119 schinsoo pierwszy dager na privie który jest dowodem na to jak bardzo mozna spieprzyć postać.

JUŻ NIGDY GM SGM GA SGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer ma inne raty...

Exp jest chyba 150% bo jak GM włączy 200% to każdy ma święto ;d i all spoty w Atlantydzie zajęte ; ) a na chacie: Włączyli 200%? :D

Ja tak samo zrezygnowałem ponieważ za dużo dzieci już się tam zasiedliło... ; ]

Mam:

Sura 101lv

Ninja 103lv

Szaman 100lv

Woj 102lv

STARCZY :D

X

by Me.

Opublikowano

thx za Ip ;p

Pomogłem? Daj mi małego - !!! To nie boli :)

Tu>>> ---

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH

Szkoda czas marnować na takie serwery jak ten.

Zapraszam na odsłonę nowego serwera który powstał 2 dni temu. Dużo misji nowych, BRAK IS co sprawia że każdy ma równe szanse . HYBRID2 polecam wszystkim, którzy lubią grać na serwarach medium . Oto link do prezentacji

Naprawdę warto. Najlepszy serwer dedykowany w Polsce

http://www.mpcforum.pl/topic/312689-hybrid-2-pl-dedyk/

Opublikowano

Ja z tego servera zrezygnowałem bo same noby graja

Nieda juz na tym servie grac

A pozatym małe szanse na ulepszenie 4x spaliło mi na hwanga i nakoncu do dt i tam tez spalilo xD

Przestałem tam grac

Moje postacie:

Wojownik body 105lv

sura wp 101lv

Ninja Dagger 102lv

Wojownik Mental 110lv

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ma ktoś to na inny serwer ??

Ściągam to ale z prędkością 20kb/s przy necie 25mb/s ;/

Cos jest nie tak jak ktoś może to proszę o inny serwer typu speedshare i skanik

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa,

niż stado lwów prowadzone przez barana!''

~Napoleon Bonaparte~

Pomogłem? Kliknij

11kl93q.png

Opublikowano

serwer zżarty przez cheaty. Nawet skilli do P nie wbijesz bo cie wyzucą z kółka i zabiją a pkmode zablokowane. Jak grałem to GM'i mieli serw w dupie. Serw nastawiony na IS w którym jest wszystko

Opublikowano

Serwer jest spoko kiedyś grałem prezka 9/10 ale dam +

userbarcabal6.jpg

userbarcabal8.jpg

10 postów v

20 postów v

30 postów X

40 postów X

50 postów X

100 postówX

200 postówX

Opublikowano

niewarto polecam dla was imetin!

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...