Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam poniewaz postac sie zbugowala wpisuje nick postaci by odbugowac i nic minol tydzien i psotac nadal zbugowana.Neta ma msuper i kompa a lagi ze szok.Licze ze upadnie szybko ten szit!!!!!!!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

jedno pytanie dlaczego na neutralnym kregu tam gdzie powinno sie stawiac sklep mozna bic bez przeszkuj , wedlug mnie to miejsce dla odpoczynku a tym czasem mozna sie prac :(

Opublikowano

mam pytanie idzie jakoś hwang epicki dac z jednego konta na drugie ?

Nie można żadnym sposobem Epika przełożyć na inne konto, jedynie można na inną postać przez dozorcę :P

Server 7/10

Zbyt szybko się expi na lvlach 100- i zbyt wolno exp leci w grocie na lvlach 100+, do tego jakiś idiota wymyślił max lvl 254 <mamy expić na mobach z max 95, 97 lvlem na np. 250 :huh: >

tifft.png

Jeśli już musisz coś dać, to daj

deletez.png smileaz.gif

Opublikowano

Na serverze juz nie gram ale server jest godnuy polecenia ,samo to ze codziennie gra tam przynajmniej 2k ludzi o samym swiadczy.Co do dzieci noe to one niestety sa wszedzie ale i na nich jest sposób wystarczy im manto spuscic i dziekuja oczywiscie musza troche nawyzywac ale po kilku porazkach odechciewa im sie wszystkiego.Ja osobiscie na serverze spedziłem sporo fajnych chwil poznałem spoko ludzi którzy grubo po 20 byli :).Wczoraj koledze oddałem swoje konto na którym była surka 111lev z 3 zestawami nick pestka teraz koles koksi ,ja osobiscie wole nowe wyzwania.A tym co konta zostały okradzione to sa sami sobie winni bo jak by nie s iagali wspomagaczy i nie próbowali grac nieuczciwie to napewno ich by to nie spotkało,moje hasło ma 5znaków i jeszcze nikt mnie nie okradł ani nie włamał na konto a gram juz od 2 lat na róznych serverach

ps.pozdro dla youdad z jinno

Opublikowano

Może i fajny, ale dużo dzieci z hackami i ogólnie jak się wbije lvl zrobi eq nie ma co na tym serwerze robić...

@Edit ogólnie to nie polecam serwa. Wbijesz upragniony lvl i nuda tylko expić... I jeszcze na zrobienie epika z hwanga trzeba 500kk + Perły to razem jakieś 800kk i mały % na szanse że ulepszy to samo ze szmaragdowej na hwanga też trzeba kuper kasy wydać

Piona !

Opublikowano

Ej wiara

Mam Problem odnośnie gdy sie zaloguje do gry przez moda 2010 SF to czemu jak walne 1 grupke to mnie wywala

Mam tak na kazdej postaci Plis o pomoc daje add.png

Gralem juz tam i wojem wbilem 112 lvl i chcę expic dalej

P.S nie chce mi sie clienta pobierac xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Oczywiście serwer polecam serdecznie! Gram już dosyć długo na nim :) Expi się miło, miło się wojenki robi :D Można spotkać wielu miłych ludzi, aale tych niemiłych też :D

Zapraszam serdecznie,

w razie gdybyście potrzebowali pomocy pisać do mnie:)

Nick: Asklepios (szaman), Chunjo

Opublikowano

Serwer mi się podoba , gram i jest supcio tylko jaka jest szansa na drop pereł z małż ? Bo perła 10kk a małż 5kk ;D ?

serwerek szybko Ci sie znudzi, a o małże się nie martw, od 100lvl dropi ich w brud w atlancie v1 jak i atlancie v2

Opublikowano

Serwer on czy off? Chce się zalogować to mam cały czas zostajesz połączony z serwerem... i tyle nic się nie dzieje ;/ Proszę o pomoc

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...