Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak up. woj po lewej jak wchodzisz, luk po srodku a mag po prawej.

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba 3 ale nie jestem pewien. 1- sp4. 2- sp2 3 -sp3 4 - sp 1 chyba. Wiem ze zakaz handlu na forum ale zamienie sie kontem:

Dam konto na koreanie :

to co mam w sygnie + mag 25 lvl oraz mag 33lvl

jest troche ancków

Zamienie za konto na nostale uk lub 99nos ( z sp 3 bo nie ma expa ) Z zaczetym sp3 lub juz skonczonym

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

czemu nie mozesz na pw?

02animowane010.gif

Opublikowano

nom nie bo pisze ze nie mozesz otrzymywac nowych wiadomosci ;d

a powiedz mi jeszcze jedno : myslisz ze na takim 40 lub wiekszym bedzie dropilo takie eq +7 u7 bo widzialem crusza 54lv z all eq +7 u7

Bedzie +

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie jak wyglląda teraz nos99 z exp jest nadal na ch2 wiekszy exp czy jak niebyło mnie 5 dni wiec prosze o wyrozumiałość ;]

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Będzie dropilo. Drzewko, w tej chwili nie ma ale 5 min temu bylo 20x expo ale juz nie ma znowu. pozatym juz jest tylko 1 ch i nie ma co expic przed 50 lvl bo krety, kometa i swiatynia zajeta, po 10 osub na spocie

02animowane010.gif

Opublikowano

Pisz na pw to ci dam

A dlatych co nie moga znalesc KSSN polecam wpisywac listy KSSN do Dragon Ball Online lub Silkroad czy jakos tak :P

Wujek google nie boli :P

­

Opublikowano

Musisz robić wszyskie misje aż dojdziesz do misji żeby zrobić cp20. Robisz ją. Wygrywasz misję i dostajesz itemsy. A eq u7 +7 dostajesz na 20 od mimi po wybraniu klasy.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Ej pomocy.

Na koreanie odebrałem misje na berka mam 30lvl

No i mam taką misje

0/25

0/25

0/15

Co mam zdobyć

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

zabijać moby na slonecznych. Owce lisy i chomiki chyba. Biegaj po mapie i "spr. po krzaczkach" <-- Fajnie zabrzmiało :D

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...