Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz wpisać kod usunieęcia postaci który podałes przy rejestracji,

kto poda ip japońskie? Na jp są punkty sp ładujące się codziennie?

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy nosdolary idą ze wszystkich postaci na jedno kąto bo jak wchodzisz na stronke to nie wybierasz postaci

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

tak, ida na wszystkie postacie, czemu mi niet nie odp? zal

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Edit po zrobienu misji i cp33 pisze w poradniku zeby isc do raya i mam pytanie czy postac na ss to ray i czemu jak biore mije pojawiaja sie znaki po chińsku89734215.th.png

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Pomoże ktoś?

Mam taki problem:

Pobrałem odpowiedniego clienta, zapisałem go na dysku który ma 15GB wolnej pamieci.

Następnie uruchamiam go.Na pasku zadań wyskakuje że instalator włączony a na pulpicie nic nie widze.

Po chwili wyłącza mi się komp.

Proszę o pomoc. :( :( :( :(

Opublikowano

LOOOOOOOOOOOOOL KURRRRRRRRWAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze jakieś 2 godz temu w 20min na glacy na bazylach wbiłęm 100 % expa !! A teraz w te 20min wbiłem niecałe 3 % !!!!

łooo kurwa gorzej niż pl haha masakraa ! Ale zjebali serwa !!! Już jest po privie !! Już nikt nie gra !! 0 expa pojeby .....

Serwer off , pojebało ich , b mało ludzi żegnam to gówno.

Opublikowano

troszku zmniejszyli :> ale mi to i tak zwisa bo 77 lvl mi wystarczy ale job na karcie boli ;/

smoksyg.jpg

Nos 99

Ranger

Lvl- +74

SP- rang+7, wk+7,sin+0,destro+0

Nick: Dream

Opublikowano

Elo. MAM prośbe, kto mi wżuci orginalne pliki nostale PL? bo usunelem instalke a nie pamietam jakie to były pliki, możesz wklejic all z folderu nostale PL poza tymi 2 folderami ) Daje + i 5

Zbieram +

Opublikowano

Wiecie dlaczego nie ma expa? To nie jest tak jak w metinie, że zmieniasz raty w navicat i już. Oni zamiast zmieniać rat muszą uruchomić event, który trwa przez jakiś czas.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kubix to jest sensowne , myślisz że włączą event z expem ?? Bo teraz nie ma sensu w ogóle się logować ...

Ps : teraz jest tylko 1 kanał -,- ja daje sobie spokój na jakiś czas z tym serwem , poczekam aż coś zrobią ^^^

Opublikowano

Kubix to jest sensowne , myślisz że włączą event z expem ?? Bo teraz nie ma sensu w ogóle się logować ...

myślę, że tak. Pamiętacie, że zawsze po wejściu na postać wyskakiwało takie czerwone zdanie na czacie? Zniknęło gdy exp się skończył.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ahh...szkoda że w 99nos zmniejszyli exp.A tak mi sie zajebiście expiło ostatnio :D

ehh..i jeszcze jedno że chyba już wszyscy wiedzą ale to pisze:Został tylko JEDEN KANAŁ bez CH1 i CH2 :(.

Co z tą polską ;(,co z tymi chinolami ;( co z tymi japońskimi skurczybykami ;(.

Opublikowano

Powiedzcie mi skad na NostaleSE tylu gosci ma pojazdy (dywany, skutery, tygrysy, autka, chmurki) i krzaki (normy). Dywan widzialem u goscia z 17lvlem, pytajac sie go skad ma, odpisal zebym spojrzal do plecaka i poszukal zoltego czegos. Przeszukalem ale niemam nic takiego. Skad tak niskie lvle to maja?

@Edit

Co daje premka? Orientuje sie ktos?

Opublikowano

elo. kto ma nostale koreanskie na kompie? Ten kto ma proszę o wrzucenie na http://www.speedyshare.com/ wszyskich plików które są w folderze gry poza tymi 2 folderami. Bardzo proszę . Pokaze na fotce które na przykladzie nostale jp : klik

daje +, oraz 5

na se po którejs misji dostajesz taki order i mozesz go zamienic na nd. I oni za to kupuja dywany itp

Zbieram +

Opublikowano

Tak , nie ma tego czerwonego napisu w 99nos gdzie było 100% , oby to wkrótce się pojawiło bo teraz nie ma co grać ....

A ty 99nos ściągnij z oficiala a nie dupe zawracasz i ciągle spamujesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...