Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/334451-tutorialrejestracja-na-nostalecokr/

tu masz TuT z rejestracją. Ale potrzebujesz KSSN a tego to już Ci nie dam bo nie pamiętam skąd się je brało.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Podobno na korea dostaje się SP4 na 30 lvl, wyjaśni ktoś dokładnie jak je się zdobywa, oraz na jakich zasadach?

Opublikowano

Podobno na korea dostaje się SP4 na 30 lvl, wyjaśni ktoś dokładnie jak je się zdobywa, oraz na jakich zasadach?

Po wbiciu 30 LVL'a masz do wyboru jakie chcesz SP możesz wybrać od SP1 do SP4.

berserk.jpg
Opublikowano

Po wbiciu 30 LVL'a masz do wyboru jakie chcesz SP możesz wybrać od SP1 do SP4.

A dokładniej ? Trzeba gdzieś iść, coś zrobić, czy jakieś okienko się wyświetla ... ?

Opublikowano

20. Mam konto do oddania na nostale koreanskim. Jest to konto luka 31lvl z wk 3 jobkem ( oddaje je bo skonczyly sie punkty i mam teraz o wiele lepszego maga z dg i woja z berkiem ). Pw do mnie

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

na koreanie puzkty się wogule nie ładują. TA gra jest tak właściwie bez sp bo dobiero na 70vl na glacu sie oplaca w sp i pkt ci sie laduja

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

robi ktos teraz sp na koreanie? jak tak to szept do AnTiGaPLPLPL

02animowane010.gif

Opublikowano

Po ukończeniu 20 cp dostajemy pudło a w nim:

Order NosBazaru ( 30 dni )

Powiekszenie eq ( 30 dni )

20 pojazdów ( jedno razowych )

Krzakogona w perle 1 lvl

5 ancków

99 przekąsek co ładuja 5k hp i mp

oraz 30 eliksirów co maja w sobie wiele bufów

Kiedys na 24 lvl dostawalo sie nd ale teraz niestety nie ;(

Jupi, mam juz berka ;)

02animowane010.gif

Opublikowano

ok thx ,mowiles jeszcze ze 2000pkt starcza na 5min to jak chcesz expic ? ;/ i co daje ten order nosbazaru ? Bede bardzo wdzieczny jak odpowiesz na te pytania :)

Opublikowano

Punkty sp sie napewno laduja. Na moim 1 charze jak odpoczywalem to sie jakos naladowalo na full tylko niewiem czy to jakis event byl ze w czasie niego sie ladowalo. Ale jestem pewien ze jakos sie pdst sp laduja, bo jak wytracisz na 30lvlu wszystkie pkt sp to co...? do 70lvla z normem lazic? to z grubsza przesada >.<

@Up

Order nosbazaru to odpowiednik medalu noshandlarza na nostale pl.

Opublikowano

ek. powiedzialem ze do 70 ale nie dosłownie. idziesz na 30 na glaca, nawalasz i za 1 pingwina wejdzie ci 25 pkt. na 63lvl ja na kuzyna koncie bralem calego spota enkidów na blue, 2 AoE i mam 2k pkt. A na 30 lvl to w godz wbojesz moze 1k a moze nawet nie. Ładowarki sa ale tylko te z nm. Czyli za jedna co laduje np 70k to ok 8kk

02animowane010.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...