Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Ci ściagać przez FlashGet ja tam przy necie 5mb/s ściągałem 2,5 mb/s więc zwiększa transfer pobierania :)

EDIT1 ; QevnuPL szybciej powiedział ;D

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

@ Rifreszzzz

Witam, ściągłem sobie Nostale Koreańskie, konto zrobiłem bez mniejszych problemów, zpatchowałem Nostale, ale kiedy chce sie zalogować do gry wyskakuje mi message, dane do konta wpisuje dokładnie, konto działa bo logowalem sie na stronie Nostale, nie wiem co dalej robić, czy zeby odpalić koreana podszeba jakieś inne IP ? a może aktualizacje mają ? W załączniku daje wygląd message

post-371457-0-92406200-1313485727_thumb.jpg

Lewą ręką zabijam, a prawej to sie sam ku*wa boje

http://staticrps.noto.lu/uploads/201105/4dc8137d2ba50.gif

Synek, jebnij Plusem

Opublikowano

Witam mam problem z misja po cp 27 musze zlapac zwierzeta dla teomana chomika zlapalem ale owcy nie moge bo ta owce ktora mam zlapac to jest taki ciemny znaczek od lapania to znaczy ze nie moze. Sprubuje zlapac inne owce moze zaliczy ale teraz osobiscie nie ma mnie w domu i chcialem zapytac czy ktos z was wykonal ta misje ?

Opublikowano

Ostatnio słyszałem, że trzeba jakiś kod na stronie 99nos.com przepisać, żeby szły nosdolary za 2h gry.Może ktoś wie o co chodzi, czy jak te ND zdobywać, mam postać na afku 2 dni bez przerwy i mam 0 ND! :< Prosiłbym też o SS'y wszystkim by to ułatwiło grę

Opublikowano

A ja mam problem bo nie mogę się zarejestrować bo żadne kssn nie działa pomógł by ktoś nagrodzę plusikami, albo minusami.

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

Opublikowano

dobra udało się doszedłem do pół gdzie wpisujemy login i inne i teraz nie wiem jak zatwierdzić to wytłumaczyłby ktoś???

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

Opublikowano

Linajge jaki masz lvl i ile go wbijałeś ? ;]

Gdzie tu moge krzaka zdobyć i gdzie sie robi sp (korean)

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...