Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a pomoże mi ktoś się zarejestrować na tym koreańcu plis nagrodzę + albo minusami

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

Opublikowano

mam pytanie robilem questy o po quescie na cp 27 dostalem msje od tea wszystko mu dalem ale teraz mam tak :krzaczki 0/1

:krzaczki 0/1 oco z tym chodzi?

Opublikowano

@up masz zrobić cp lub iść do jakiegoś npc w mieście :>

właśnie nie bo by miał wskazówki a jak ma cp to pisze :krzaczki (np) 25 i krzaczki :)

Opublikowano

Tu musisz o ile się nie byle złapać mu jakieś moby ze słonecznych łąk.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

A pomoże mi ktoś zdobyć kssn będę bardzo wdzięczny proszę pisać pw tu na forum, albo gg: 21068521, albo skype: maciek.parafianowicz

99nos

wiedzminh.png

Opublikowano

A co do twojego pytania ProCzarny to jak dobrze pamiętam z PL trzeba zabijać lisy na słonecznych łąkach te koło cp 27 i musisz dropnąć z nich papierośnice, jednak nie jestem w 100% pewien zapomniałem na jaki lvl to była misja czy ona już była.

99nos

wiedzminh.png

Opublikowano

ok mam ale jak owce złapać ona ma taką przyciemnioną siatke czy to coś ...

Spróbuj złapać jakąś inną ale na słonecznych. Bo to jakiś bug jest.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

Opublikowano

Tez mam problem z ta misja ,jezeli komus uda sie zrobic ta misje prosze napisac co zlapal bo mnie teraz nie ma w domu i nie moge teraz sprawdzic :)

Opublikowano

mam pytanie jak robie Sp zabilem tam owce itd a teraz mam 0/30 i 0/30 co teraz zrobić? :P

to 2 część misji. Musisz zabić kolejne potwory na słonecznych. nie pamiętam dokładnie jakie. potem jest jeszcze 3 część i czwarta ale czwarta to już cp z bossem :). Na bossa polecam ci wysłać krzaka (najlepiej 25-29 lvl) niech bloczy i z odległości z bobem napier***** bossa. A jak jesteś wojem to leć z krzakiem ale niech boss bije krzaka i bij :)

@Down

Robisz sobie wszystkie misje aż będzie misja że musisz iść do cp20. idziesz robisz ją i kończąc misje dostajesz krzaka 1lvl, 99 przekąsek leczących 5000HP, 5 Ancek, 30 potów z buffami, Order bazaru i powiększenie pojemności eq. Jak coś pokręciłem to sorry.

Opublikowano

Kur** to sobie troche poczekam o.O ej oco chodzi z tymi itemami anckami i krzakiem bo nie kumam po cp 20 czy jakos tak wytlumaczy ktos?

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...