Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Dzisiaj sobie sciaglem 99nos i bardzo chcialem zagrac uporalem sie wkoncu z instalacja i wchodze w gre wszystko pieknie loguje i nagle gdy juz launcher sie laduje wyskakuje

http://imageshack.us/photo/my-images/849/beztytuugfv.jpg/ <-- i nic nie moge zrobic klikam "OK" i moge tylko "Quit" kliknac T_T co mam zrobic przeszukalem cale google,

cale forum i nie moglem znalezc odpowiedzi.

Prosze o jak najszybsza pomoc ,bardzo chcialbym zagrac! :(

Nie moge sobie z tym poradzic i bardzo prosze o pomoc ,napewno da sie jakos to naprawic blagam o pomoc T_T.

Opublikowano

@DOWN racja sorka bo kopiowalem to

http://imageshack.us/photo/my-images/849/beztytuugfv.jpg/ <--- tutaj poprawny link wykombinuj cos :(

Wejdź tam gdzie zainstalowałeś 99NOS. Potem otwórz plik "NtConfig". I zmień tak jak jest na obrazku:

OpenGL na DirectX

beztytuuvec.png

Obrazem zapożyczony z pierwszej strony od Pan Harnaś :)

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Witam

Jako iz jestem nowy i nie ogarniety w tych sprawach to czy moglby mi ktos rozwinac skrot Nostale SE (?)

wiem , ze to jakis priv tylko w jakim jest jezyku i najlepiej podajcie link , dam plusa :)

Z gory dziekuje.

EDIT : UP@ dzieki za twoje starania ale to chyba nie jest to bo juz to dawno temu probowalem ;/ na necie wyczytalem ze jest jakby w jakims pliku poprostu znak chinski albo japonski lub jakis przecinek czy cos jednak nie moge go znalezc ;/ i przez to client nie dziala jesli mozna jakos pomoc to bardzo prosze bo naprawde chcialbym popykac sobie na 99nos T_T.

Opublikowano

Nostale SE to nostale koreańskie. To nie jest priv to jest global dla koreańczyków.

Jak się zarejestrować ? Tutaj masz temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/333790-tutrejestracja-na-koreanskim-nostale/

Do rejestracji potrzebne Ci będzie KSSN które mało gdzie można zdobyć.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

Opublikowano

A co zabić w 3 misji na drugie sp (40lv)?

Elitarny Koaren z Mieczem 0/30

Elitarny Koaren Łucznik 0/30

i coś 0/25 tylko nie wiem co.

Ktoś odpowie?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Siemka mam pytanie dotyczące wszystkich graczy Koreańskiego Nostale którzy mają choć jedno SP. Co powiecie na założenie rodziny nazwa np. MPCfamily xD.

Opublikowano

Cześć proszę o 2 odpowiedzi na 2 pytania:

1. Jest spolszczenie do 99nos (mam pliki wgrane pod PL i nie ma nazw tylko litery np: 287e).

2. Mam misję muszę porozmawiać z zts125e kto to?

x

Opublikowano

Dołanczam się do powstania famki i mam pytanie dotyczace ntSE bo zrobiłem cp 27 i musiałem isc do pinto i on mi dał zebym chyba coś zabił albo coś i mam krzaczki 0/10 wie ktoś co to jest?

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Też jestem za fam. A może lepiej MPCteam ? xD

Ej, KubaMan, napisz do mnie na pw

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...