Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up@ Jak wszystkim ja mam w to wyjebke bo wiem co sciagam i wiem co robilem

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema ej mam problem z botem wszystko jest ok ale jak juz sie zaloguje na postac i chce ustawic jakie skile ma wybierac to ich niema wgl wszystko jest tylko tych skili niema ;/ halp !

Opublikowano

Opcja

1.

Odpalaj przez crackloadera, nie przez SWSRO Bot

2.

Schowaj do depo grabpeta/attackpeta/avatar/itemy 11D, zrób teleport i zobacz czy będzie czytać.

10465336176777382411.png
Opublikowano

To teraz wam cos powiem :}Mrozek to co mowisz to bzdura. Wina jest bota poniewaz wklejacie na mpc forum niepotrzebne nowe wersje bota. wersja 0.8v jest unikatowa zawsze bedzie dzialac tylko trzeba media.pk2 aktualizowac i bot bedzie chodzil i mozesz nosic na sobie grab pety awatary itp...

Opublikowano

yhy

Wmawiaj sobie dalej swoją ( za przeproszeniem) głupotę, bo itemy 11D i avatar ( to wiem na pewno) nie działają na bocie 0.8, chyba, że masz w Media.pk2 ten plik leveldata.txt

Poza tym tutaj chodzi o możliwości Db-Bota 1.3a, a nie tego co on czyta, co nie czyta.

W 0.8 nie ma:

- zbierania serc

- zbierania itemów questowych

- zbierania materiałów alchemicznych

- dawania dowolnej nazwy/dowolnego opisu Party przy autoparty w bocie

- nie masz mapy

To są plusy wersji 1.3a

Nie wiesz czym się różnią, to proszę Cię - nie wypowiadaj się.

PS

Co do avatara i setów 11D.

Grając jeszcze na Fire testowałem każdy set oraz 6 różnych avatarów ( łącznie z różnymi kolorami) i po teleporcie z założonymi przestawało czytać.

Poza tym masz napisane wyżej czemu 1.3a jest lepszy niż 0.8

10465336176777382411.png
Opublikowano

Ja ci pisze dlaczego nie widac skili -.- a nie .. ludzie maja problem ze skilami-.- jesli jestes taki madry to daj mi 100% powod dlaczego na bocie 1.3v niewidac skili Thx ...

I TO NIE POWOD AVATAROW I PETOW -.- bo sprawdzalem o.O !? to wina bota

I jak mozesz to poweidz mi dlaczego ja skili nie widze ? wypakowalem do nowa silka dalem media pk2 robilem tka jak nalezy ale skili nie widac o.O?

Opublikowano

Mam pytanie.

Na serwer trzeba wbić za 1 razem żeby bot działał ?

Bo wbijam już od 40min i po 5-10min wbijania wywala mi silka (wyłącza się bez jakiegokolwiek błędu).

Opublikowano

Dzięki plusik dla Ciebie.

A jeszcze coś bo zapomniałem wcześniej napisać xD

1. AutoPot nie działa po repocie - da się coś z tym zrobić ?

2. Prosiłbymo link do AutoPot'a działającego na zminimalizowanym silku (szukałem ale żaden nie działa).

3. Da się zrobić MultiBotting ? (2-3 konta?).

//Sorka że tak wypytuję ale b.długo w silka nie grałem i teraz trzeba się wciągnąć na nowo ^^

Opublikowano

Daxer92 jak kazdy robil sobie kiedys przerwe i po powrocie nie wiedzial za wiele =D norma wiec pytasz ,

1- Avatary

2 - nie ma takiego ktory dzialal by z botem :/ ale jak juz to wejdz na primarygaming.net > forum > zaloguj sie > wejdz w Download i tam masz pottera specialnego do zszc ( nie dziala z privat_serwer_loader )

3 - jest sposob z paroma kontami uzytkownika na PC sam dokladnie nie wiem ale moze ktos napisze co i jak wiecej

Odpowiadalem chaotycznie bo nie mam czasu i mozecie uznac ze to "gówno" nie odpowiedzi ale brak czasu =S Cya

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Daxer92

Wiem odpowiedzi dostałeś, ale co do 1 mam coś od siebie.

Po repocie zrób teleport żeby bot odczytał zakupione potiony.

hannibal

Coś źle musisz z botem robić.

Mi jakoś czyta wszystkie skille z wielu postaci

10465336176777382411.png
Opublikowano

No wlasnie teraz tez tak looknolem to jak zalogowalem to tez skili nie bylo na wersji 0.8v jak dowiem sie oco biega to na 1.3 bede gral :P a co do auto pota to dzialaja :P tylko ze niemam linka do niego moge ci nazwe dac jak sie nazywa :P - autoPot_v_1_2_RC7

poszukaj gdzies wujek google ci pomoze :P

A i mrozek zwracam honor bo to avatar raczej nic nie robil moim zdnaniem to grab pet + attack pet buga robil bo jak zalgowalem sie na postac to bot napisl ze jest blad i jak wyjebalem grab peta i atack to juz tego bledu nie bylo :P a wiec ZWRACAM Honor i jak mozesz to pokombinuj co do tego bledu ze skillami ze nie widac ;P

Opublikowano

Autopot w Bocie 1.3a dział świetnie przynajmniej u mnie nie trzeba używać żadnych dodatkowych wspomagaczy.A mam takie pytanie czy bot też się wam zawiesza.tzn że zaznaczy moba stanie przed nim i nie bije, a ten go leje i u mnie to trwa dłuższą chwile czasami większość potów to zjada.

Opublikowano

To już nie wina bota/proxy, tylko zapewne coś z Twoim komputerem.

Z tym nie do nas raczej:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Mrozek mam prosbe mozesz m po kolei napisac co jak i gdzie wypakowywac bo juz tak zamulony jestem ze neiwiem co robic xD juz mi sie tak pomieaszalo :PP

z gory thx ;P

niewiem dlaczego mi tego silka wylacza ;/

Opublikowano

Po prostu dostajesz crashe przy wchodzeniu do gry przez bota.

Normalne.

To wszystko przez SRProxy, następuje chwilowe przerwanie połączenia i ponowne połączenie, w międzyczasie wywala Ci silka.

Co do używania.

1. Ściągasz DB-bota z crackiem i media.pk2 najnowsze od Pilota (już spatchowane plikami potrzebnymi do bota)

2. Odpalasz SRO-DB Bot - ZSZC Loader

3. Odpalasz SrProxy i wpisujesz ip swojego serwera, i klikasz Start (wyłącz gg i programy do komunikacji, z wyjątkiem xFire jeśli posiadasz)

4. Odpalasz Crackloader

5. Dajesz Start Game

6. Używasz process patchera, wpisuejsz swoje passy i odpalasz autologina/klikasz enter lub start dopóki nie wjedziesz do gry

7. Jeśli dostaniesz crasha tzn wyłączy Ci się gra przy wchodzeniu to powtarzasz wszystko z punktów 5-6

No i tyle:)

10465336176777382411.png
Opublikowano

To normalne żeby w ciągu 1h gra wyłączyła mi się 30+ razy przy wbijaniu ? -.-

@EDIT

Mi wszystko idealnie działa ... grałem w silka ze 3-4 lata (teraz powrót) nie jestem nobkiem żeby mi tak wszystko tłumaczyć ^^

Opublikowano

Normalne, czasem przez crashe wyłącza się po każdej jednorazowej próbie wbicia do gry:D

Patrz wyżej, wyjaśniłem, bo nie chce mi się tego pisać po raz 20:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Mam pytanie

Jak ustawić bota (lub opcje peta) żeby pet zbierał mi zaznaczone (w bocie) rzeczy ?

Mam zaznaczone Pick with Pet, ale nie zbiera np. Elixirków i Alchemiy Materials.

Opublikowano

a jak bot bije moobki to je zaznacza fizycznie czy bije jak by programowo?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Zaznacza je (zdarza się czasami - ale bardzo rzadko że nie zaznaczy i bije).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...