Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema pobrałem twojego Bota i podczas logowania wywala mnie z gry taki zwany "Crash" i sam nie wiem dlaczego , wszystko mam dobrze zrobione na 1.682 . A jak założyłem własny temat to już litości tylko krytyka ...

Pomóżcie z góry thx.:)

Sorki że to napisałem ale wcześniej nie przeczytałem postów wyżej :P

Opublikowano

@UP - Wlasnie :) przeczytaj pierw temacik moze bedzie wytlumaczony twoj problem , Pozdrawiam na nastepny raz prosze o przeczytanie przynajmiej polowy tematu :)

@EDIT

Zmienilem wyglad i odswieżylem 1 post !

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ten skan na prawde mi sie nie podoba :D

Zassam z innego zrodelka.

@DOWN

Wyszukalem gdzie indziej, skan taki sam, wiec wszystko gut.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

nucclear nie ma bezpieczniejszego bota 1,3a do zszc niz ten tutaj wiec Good Lucky :) a co do media patchera to nie wiem ja go mam od tego jak go zrobili , zreszta jak i bota >.< i nawet mi 1 gold nei zginol z konta a passow nie zmieniam

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@MlOoDyKamyK

czlowieku dobrze ze cie krytykuja bo ile moze byc tematow na ten temat i ile razy mozna pisac ze z tym nic sie niezrobi !!!!!!!!!

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/24941757/Cracked_Bot.rar

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b9cf1a473fbc482272aee7e6bbad281d7399a72636c9d9441309c9e39f92e47b-1287586440

Porównaj skan ze skanem z posta Pilota jakbyś się bał, że coś wrzuciłem od siebie.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Też nie moge pobrać bota, po paru sekundach wyskakuje błąd i przerywa ściąganie, a z twojego linku Mroz3k w ogóle nie moge pobrać, od razu zatrzymuje (mam wyłączonego antywirusa).

Opublikowano

ja mam taki problem ze jak wchodze do gry to nie mam skili nic....Mam pokazane na bocie nick i all tylko nei ma skili

Edit!

Teraz juz nawet postaci nei czyta plsss help!

Opublikowano

Schowaj avatara/grab peta/attack peta do storage, zrób teleprot i powinno czytać.

Jeszcze schowaj do depo itemy z 11D

@temat

Pilot jeśli masz wgrany do Media.pk2 plik leveldata.txt to wrzuć do pierwszego posta swoje media.

Dzięki temu bot będzie czytał postacie 100lvl +

10465336176777382411.png
Opublikowano

Mroz3k ale mi czyta wszystko , wiec dam ale teraz nie mam jak remont w mieszkaniu mam. jak cos odrazu sie pojawi

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Znaczy z tym jest różnie.

Niektórym czyta bez tego pliku leveldata.txt, niektórym z nim, a dodać zawsze można:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

tutaj macie media.pk2 moje gotowe pod db bot'a na 1 stronie tez sie najdzie

http://www.megaupload.com/?d=VRMPYQTH

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...