Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze skillami i bot wgl mi nie namierza mobków, chciałem sprawdzic czy bedzie działał bez skilli a on wgl nie chodzi, a party zakłada. Tu ma screena który pokazuje co mi się robi jak chce dodać skille

bocik.png

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam dokladnie to samo co on, spatchowalem to co mi kazales i teraz wogle jak sie wbijam to mnie wywala odrazu...

EDIT

tyle ze on ma nick exp i te inne pierdoly, a ja nic 0 poprostu bot sie nie laczy, spatchowalem i tez sie dalej nie laczy z proxy...

EDIT

Przez tego patcha calkiem gra mi sie zwalila... musialem odnowa zainstalowac... ciul chyba ten bot poprostu mi nie działa

Opublikowano

cholerny swiat? :| to co niema zadnych pozmyslow co musze zrobic zeby dzialalo? poprostu pod sie pod proxy nie podlacza... :| a jak spatchowalem to gra sie wogle wlaczyc nie chciala

Opublikowano

Dobra to nie ważne jak juz w ostatecznosci nie zrobisz bota napisz mi wiadoomosc z gadu to ci go zrobie ....

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

UP@ Dokladnie .

P.S zauwazylem ze paru osobom znika bot jak wejda na serwer jak ktos tak ma niech napisze bo pare osob sie skarży :/

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Jak Właczam zSzc loader srproxy wpisuje ip starty pisze + bot +conected ale jak chce wlogowac na postac to wyłacza mi się silk i pisze ze Silkroad przestał działac... to podobno crashe tak? co robisz pomocy

Opublikowano

Ja mam podobnie... Jak się loguje na serwer to trochę czasu wbija i po jakimś czasie mi się gra wyłącza bez żadnego errora.

Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze. Proszę o pomoc.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Witam

Mam tak samo jak koledzy wyżej, i nie wiem czy dobrą dobie kolejność bo sporo nie używałem tego bota

•  
  • 1. (1) SrProxy
  • 2. ZSZC Loader ( Ten Wilczek )
  • 3. crackloader Select Client + Start

Gdy wpisuje pasy i wbijam na server Silkroad wyłącza się sam i tyle.

Proszę o Pomoc :-)

Dziękuje :rolleyes:

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ludzie przestancie pisac posty tematy na temat wylancznia sie silka podczas wbijania to jest crash i na to nie ma rady srproxy traci polaczenie trzeba wbijac az sie wbije >.<

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ja nie mam wcale i jestem heppy :] tzn mam ale max po 3 razy

i p.s tak jak mowilem , na to nie ma rady

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Jezus nauczcie się czytać!

Dzisiaj crashe masz cały dzień, jutro też, a za dwa dni ich nie masz.

TO NIE WINA BOTA, tylko SrProxy.

Jak to wam nie pasuje, to zmieńcie proxy, może coś pomoże.

Nie pytać zaraz: a na jakie, bo tego w internecie jest miliony.

Co do tematu proponowałbym podpięcie go oraz zamknięcie.

10465336176777382411.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...