Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem, otóz nie mogę ustawic loadera tak, zeby sam probowal sie zalogowac, musze recznie klikac enter.

Mogłbys ktos podac link do autoconnecta, lub powiedziec jak tego botwa ustawic, zeby probowal sie logowac ?

Mozecie mi wierzyc lub nie, ale nigdzie nie moge zadnego autoconnecta znalezc...

Btw. Nie gralem pare mscy w silka i mam pytanko.

Bot nie bedzie dzialał jezeli odpale go w zwykly sposob ?

tzn. proxy loader i db bot ?

Naturalnie za pomoc będą plusiki :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moglby mi ktos pomoc? Wszystko robie jak pisze i nie dziala.

Uzywam patchera

Wlaczam loadera

Wlaczam sr proxy i wpisuje 67.205.76.42

wlaczam crackloader i wybieram sro_clien.exe

i mi sie gra nie wlacza

wyskakuje blad program dostal errora i musi zostac wylaczony... co robic!?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najwidoczniej nie wszystkim działa. ;)

Ale Ty nie jesteś jedyną osobą której nie działa, więc nie myśl, żeś Ty ewenement. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

jakie jest nowe ip swsro 1?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Witam mam problem otóż wczoraj wieczorem bot działał mi bez problemu, włączałem go tak jak na filmiku trochę wcześniej.

A dziś gdy włączam proxy włączam loadera klient gry odpala ładnie. Próbuje się zalogować, po jakimś czasie zanim wbije na serwer klient się po prostu wyłącza. Czasami po 4-5 próbach czasami po 20. Po prostu po paru próbach logowania klient się wyłącza nie wyskakuje nic. Nie mam włączonego zadnego gg ani komunikatora, wcześniej nie zauważyłem by ktoś miał taki problem. WIe może ktoś o co kaman ????

Opublikowano

Witam mam problem otóż wczoraj wieczorem bot działał mi bez problemu, włączałem go tak jak na filmiku trochę wcześniej.

A dziś gdy włączam proxy włączam loadera klient gry odpala ładnie. Próbuje się zalogować, po jakimś czasie zanim wbije na serwer klient się po prostu wyłącza. Czasami po 4-5 próbach czasami po 20. Po prostu po paru próbach logowania klient się wyłącza nie wyskakuje nic. Nie mam włączonego zadnego gg ani komunikatora, wcześniej nie zauważyłem by ktoś miał taki problem. WIe może ktoś o co kaman ????

to się nazywa CRASH też tak mam ale popróbuj wejść z Autoklickerem a jeżeli to nie działa to blokuj enter i próbuj wchodzić powinno działać

Opublikowano

mam maly problem:(

po restarcie serwa bot czyta mi wszystkie skile bufuje ale nie atakuje nobkow :(

dam plusa za pomoc

Bo przez chwile nikomu bot nie działał ale juz jest ok :)

Opublikowano

Nie działa. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wpisuje w proxy, uruchamiam przez crackloadera, daje sro_client daje start i wyskakuje problem nie wysyłaj.Mam zpachowane media.

Nic nie trzeba pathowac.

Ogólnie wcześniej był filmik jak to się powinno odpalać wkleję go jeszcze raz, tak samo kolega nad Tobą (Shoni) powinien mu się przydać

Opublikowano

Robię wszystko tak jak na filmiku, odpala mi się silk (water) wpisuje passy, kliknę kilka razy connect i wylącza mi się silkroad. Nie ma żadnego bledu po prostu wywala do pulpitu. To chyba te "crashe", ale próbowalem grubo ponad 20 razy i ciągle to samo.

@EDIT

Udalo się! Dziala na WATER wszystko pięknie. O dziwo zadzialalo jak uruchomilem komunikatory (Xfire i AQQ). Wszystko jak na filmiku. Najpierw proxy, potem loader i bot.

Opublikowano

nie działa..

po wciśnięciu Start Game w bocie, gra się nie odpala.

Nie dawaj start w bocie, ja robię tak, ZSZC loader, potem proxy bot i loader i w loaderze start i normalnie chodzi.

Opublikowano

Witam . Ja robie wszystko jak na filmie i jak napisane i mam taki problem ze klikam Lunch i pojawa ja sie ten obrazek Silkroad i caly czas tak jest . PLs co mam zrobic ?

OK Bryka Thx za Bota ...

25819756.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...