Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Botki Wyrzucają Eq

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja olewam to gram na Fenixie i nie widziałem anie razu wielu botów a nawet nie słyszałem żeby wyrzucały eq

tylko na tym forum ludzie piszą o tym wyrzucaniu eq

2mo740k.jpg

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może GM'owie zareagowali, albo miejsce zmienili. W v1 cisza dziś byłem po 19 niestety. Ma ktoś może odstąpić konto wolne jakieś?

Opublikowano

Ma ktoś może odstąpić konto wolne jakieś?

znowu mnie kurwica strzela -.- sam nie umiesz założyć? nie myśl, że ktoś ci da konto 79 lvl+ z eq xD bo to już jest głupie... ile razy widzę spam na csyt2"przyjmę konto" "kto kończy grę?" tak samo było z pewnym userem na chacie andrzeja....

Opublikowano

Tutaj znalazłem boty jak łowiły w Jinno:

0729224056.jpg

Zdobyłem z 15-20 farb i kilka wybielaczy.

Zamierzałem śledzić te boty (w końcu muszą skończyć łowić) ale one minimum do 4 siedziały to poszedłem spać.

Opublikowano

Pomyślcie taki botek nie będzie wyrzucał rzeczy tak żebyście wy podeszli i sobie je podnieśli, bezsens.

On poczeka aż podejdzie główna postać osoby używającej bota i wtedy żuci na ziemie, a główna postać podniesie to tak szybko że wy nawet nie zdążycie

nic zrobić.

ps. Jeśli przy przerzucaniu główny har zobaczyłby kogoś to na pewno nie podjąłby się przerzucania (Na ziemie i głównym harem do siebie)

Opublikowano

@up one jak łowią to tylko wyrzucają drobne farby i wybielacze żeby im miejsca nie zajmowały bo to gówna są ;p a tak to otwierają małże jeśli maja cale eq małż to idą w jakaś miejscówkę i wyrzucają

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Opublikowano

@olokos ja nie mówie o nawet o 10+ -,-

Potrzbne mi bo na moim serwie zalożyłem konto, ale nie da się zrobić postaci bo jest zamknięty... Dlatego pytam czy ktoś ma do oddania, a Ty się 'plujesz' za przerposzeniem. JAk nie wiesz to nie pisz. Zaoszczędzisz nerów innych...

Opublikowano

kde boty wyzrucajy eq v "jinno" ? xD sry for my bad polish

where bot throwing eq in Jinno ?

Opublikowano

W tym miejscu późno w nocy zbierają się i łowią. Przez dzień ich nie ma. Wiem to, bo sprawdzam już od kilku dni. Ostatnio było ich tam ponad 120 naraz.

mapayongan.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...