Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzeju zrobiłem jak kazałeś i nowy błąd wyskoczył ... co tym razem ?

@up

Polecam reinstall NET Farmworka (sam miałem coś takiego)

@edit Zapomniałbym... (z jakiegoś innego źródełka ;D)

Mam pytanie do andrzeja... otóż do czego służy ten cały anti-report (dla mnie to bez sensu ale może wytłumaczysz mi funkcję tego czegoś)?

Jestem HARDCOREM

e007705249994959949153592a07bbd4.0.gif

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Krzysiu.. Daje + ale stronka i tak mi nie działa :( Może mógłby ktoś go wrzucić np. na multi upload/ Rs lub speedy share?? Stronki z net framework się mi nie załączają, nie wiem dlaczego :((:(

A jak mi wytłumaczycie TO ? Instaluje i taki błąd mi wyskakuje. Ten net framework jest w wersji 3.5.. Może potrzebuje innej na mojego windowsa xp ?? :< POMOCY! xD

@Down, nie masz double posta :O

Opublikowano

Siema mam taki mały problemik odnośnie Easy Metin najnowszej wersji , a mianowicie wszystko ładnie pięknie tylko , gdy włączę EM tzn. już się zaloguje na hara to nie pojawia się ta mapka

gdzie się all konfiguruje ...

PS : Bardzo proszę o pomoc [zasypie 5 i + jak ktoś pomoże - Posiadam system operacyjny Windows Vista Ultimate ].Próbowałem już jako admin itp ...

To takie trudne? Masz Hack Shield dlatego się nie pojawia.

I dawaj moje plusy ^^

Jestem HARDCOREM

Opublikowano

Mam kolejny problem ;(

Tym razem z multihackiem. Z początku działa ok. Ale po 1-4h wyskakuje jakiś błąd. Już 3 razy zostawiałem bota na noc i zawsze rano multihack był wyłączony z jakiegoś błędu...

EDIT:

Oto screen

55325038.th.jpg

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

a no właśnie.. do czego służy anty-report?

ogólnie to jestem załamany bo straciłem postać wwczoraj na s24 z jednym z lepszych eq na ten lvl. :D

spongebob1.png

Opublikowano

Mam pewną uwagę dotyczącą ustawień MH ;) Konkretnie chodzi o Hit Attack - polecam ustawić na 2, nie na 1. Sam testowałem i u mnie spisuje się lepiej na dwójce niż na jedynce :D

Taka drobna uwaga, moim zdaniem lepiej wtedy się expi ;]

Reszta ustawień jak najbardziej dobra ; >

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Opublikowano

a no właśnie.. do czego służy anty-report?

ogólnie to jestem załamany bo straciłem postać wwczoraj na s24 z jednym z lepszych eq na ten lvl. :D

Jeśli ktoś będzie obok Ciebie to bot przestaje używać | używać moblocka, nie wiem jak a wh.

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

Andrzej, daloby rade zeby wylaczyc automatyczne zaznaczanie ataku miecza przy kazdym uruchomieniu bota?? ( nawet przy zmianie postaci to sie zaznacza na nowo ) a mi to psuje botowanie. Bo jak bije z konia i zaznacze ten auto atak to postac niechce biegac do mobow i tym samym zawiesza sie. rozwiazalem to poprzez "zaciecie" klawisza spacji na metku.. ale co pojde afk to dostaje disconecta i postac sie zacina bo nie moze dobiec do mobow.

Czekam na odpowiedz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pewien problem... Mianowicie bad password... Nie mogę sie zalogować. Gdy storze nowe konto i hasło jest na 100% dobre też wyskakuje ten błąd.: ( a moze jest jakas opcja "zapomniałem hasła" ? W końcu wpisuje się swój email. Z góry Thx.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam taki problem pisze mi w tym okienku easy wczytywanie gry wlacza mi sie metek lecz nie pokazuje mi sie okienko z botem dam + za pomoc

Hack Shield matole :D

Jestem HARDCOREM

Opublikowano

Siemano wszystkim, tutaj macie wstawkę EM2 na Metin2 PL razem z działającym MultiHackiem, poniżej też jest opis jak ustawić najoptymalniej MH by exp szedł gładziutko :) A więc do rzeczy:

• EasyMetin2 (0.1.6.1509) (Mod 5.1) dla Metin2 PL (z mh)

Download: http://www.megaupload.com/?d=LDBTM1GV
Mirror 1: http://hostuje.net/file.php?id=b724cf598d8cb8f373d34a0bb84ee70d
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/95f5d8f4b25644092b33183861bf56550beeb351e13fdcb81359bed05bab4bd8-1279563043

UWAGA! Linki zostały zaktualizowane i zawierają już patcha 4.1, który naprawia problem z Almanachem!

Optymalne ustawienia MH:

• Speed Hack (walk) :: 2,5

Dlaczego 2,5 a nie 3 lub więcej? Otóż kiedy wartość jest za wysoka i em2 luruje potwory to potwory biegną na postać a postać na potwory, przy zbyt dużej wartości przyspieszenia grupa mobów będą się mijały kilka razy (moby będą zawracać bo tak na prawdę kordy naszej postaci na serwerze różnią się od tych, co mamy na monitorze). Oczywiście na większych wartościach będzie szybciej śmigał do sklepu ale exp będzie szedł znacznie wolniej bo bot będzie się męczył co jakiś czas z jakąś grupką.

• Speed Attack :: 2,3

Wartość 2,3 uważam, że jest najoptymalniejszą wartością. Przy większej wartości postać szybciej macha bronią ale zadaje więcej tzw. 'pustych trafień'. Puste trafienie to moment, w którym postać uderza bronią moba nie zadając mu obrażeń, im więcej takich trafień tym gorzej się expi. Na tej wartości praktycznie nie zauważyłem, by takowe występowały. Mniejsa wartość też jest dozwolona jednak wtedy zabijanie idzie wolniej.

• Attack Range :: 3

Jest to zasięg broni, takie jak by przedłużenie, na większej wartości jest efekt wizualny ale nie zadaje obrażeń mobkom.

• Hit Attack :: 1, On

Jest to opcja, która zapętla pewien moment podczas machania robią, normalnie postać macha 4 razy, za 4 odpychając, ta opcja powoduje, ze postać cały czas powraca do 1 machnięcia i go zapętla nie odrzucając mobów. Exp z tą opcją jest wyraźnie szybszy.

• Mode Attack :: Spada

Dzięki tej opcji nasza postać broń dwu-ręczną trzyma w jednej ręce a co za tym idzie poprawia się jej szybkość. Oczywiście w takich wypadkach lepiej wybierać bronie 2 ręczne dlatego, że zadają większy dmg w porównaniu z 1 ręczną alternatywą a ponadto są po prostu dłuższe :)

• Opcjonalnie też polecam zaznaczyć 'No Fog' (wyłącza mgłę) oraz 'Zoom Hack' (wyłącza ograniczanie odległości do oddalenia kamery).

• Uwaga! Jeżeli używałeś opcji teleportacji z MH to potem możesz mieć problem z normalnym expem, bo ten MH coś potem wariuje i teleportuje Cię znów w to miejsce to kiedyś wybrałeś i jest masakra..

Jeżeli ktoś by chciał używać xAngelBota a na tej wersji EM2 wyskakuje błąd z '??????' to zapraszam do tego tematu.

Wersje bez hacków i wszelkie info o tej wersji EM2 znajdziecie w tym temacie. Ten EM2 niczym nie odbiega od poprzedniej wersji prócz tego, że zawiera MH :)

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

JAZDA, JAZDA, JAZDA, BIAŁA GWIAZDA ! ! !

Opublikowano

Zainstalowałem tego EM2 i s7 śmigał ładnie ale nagle wylogowala mi sie postać i działają all serwy tylko nie s7. Może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Jakos nie ma tej funkcij :( By sam wplacal expa na gildie !?

Ja mam właśnie z tego korzystam a może nie jesteś w gildii ;]]

a jak jesteś to zaznacz na 1 stronie (ATAK) -- Wypłacaj doświadczenie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki, leci +

Tylko szkoda, że ta wersja luruje tylko po 2-3 grupki na szponach w v1.

(Poprzednia lurowała cały spot) ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...