Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam prosbe Andrzej. Czy mógłbyś wstawiać expbotki np. na speedshare ? ^.^ bo megaup to dno >.< ;) Gdybyś mógł to z góry thx ;P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

No wszystko fajnie ale nie wchodzi mi ta ramka z tym co sie play { |> } wciska i ustawia jakie skille sie mają włączać Aandrzeju l prosił bym o kontakt E-MAIL :[email protected] GG:6781617 lub napiszcie na forum co mam zrobic ;] Pzdr. All xDDD

Opublikowano

all pięknie śmiga ! tylko czasem wyskakuje błąd Microsoft Visual c++ ! mam windows xp SP3 netframework 3.5. + już poleciały

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Być może to głupie co napiszę lecz mam pytanie jaki jest login i hasło bo się zarejestrować nie można ?? Mógłby ktoś powiedzieć

Opublikowano

super bot, dobrze ze uklada eq na lewo bo nieraz jak trzymal 3 topory z bonem 2% na krytyka i nie sprzedawal, bo to wkoncu przedmiot z bonusem to az mnie strzykalo, a takto wszystkie miejsca sa zawsze zapelnione na dropku, drugi plus to po zakupach wraca na miejsce gdzie nacisnelismy play, a nie tak jak wczesniej wchodzil do obszaru gdzie powinnienn botowac i expil na jego obrzezach a nie w centrum, a po srodku zawsze wiecej grupek, wiec to kolejna zmiana na plus, dobra robota i jak najbardziej + sie nalezy, tak trzymaj i jedz do 20k :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

mi wyskakuje ze jest nowa wersja i jak wezme anuluj i wezme rozpocznij gre to sie nic nie dzieje .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Cześć.

Mam 2 sprawy.

1. Jak zainstalowałem EM2 z mh to kiedy włączam to pisze że muszę zlokalizować metin2.bin ( czy cos takiego ) ręcznie. OK. Zrobiłem to i wyskakuje mi komunikat że ta wersja jest tylko dla metin2.pl... Co mam robić???

2. We wcześniejszej wersjii nie widać myszki. Muszę zgadywać gdzie jest.

EDIT:

Teraz wcześniejsza wersja nie działa też...

Opublikowano

Siema,

Ja mam taki problem : Odpalam boota wszystko dobrze, loguje się boot expi,

Właczam 2 boota odpalam MH i doopa ;/ Nie dziaala.

Dlaczego tak jest ? ; D

Opublikowano

Gdy ja odpalam mh na xp wyskakuje mi błąd. Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (oxc0000135). Musze go odpalić jako admin? u mojego kolegi na w7 działa all.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdy ja odpalam mh na xp wyskakuje mi błąd. Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (oxc0000135). Musze go odpalić jako admin? u mojego kolegi na w7 działa all.

Zmień Windowsa na 7 (ja mam tez)

I będzie wszystko hulać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...