Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi wszystko ladnie pieknie smiga tylko mam problem z potkami... gdy sie skoncza postac idzie niby do m1 otwiera sklep<handlarke> nic nie sprzedaje ani nie kupuje tylko go zamyka i potem chaotycznie biega po m1 wiesz moze Andzeju w czym drzemie moj problem ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi wszystko ladnie pieknie smiga tylko mam problem z potkami... gdy sie skoncza postac idzie niby do m1 otwiera sklep<handlarke> nic nie sprzedaje ani nie kupuje tylko go zamyka i potem chaotycznie biega po m1 wiesz moze Andzeju w czym drzemie moj problem ?

FAQ, I, 31 ?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Endrju na prezydenta ; D . :P :P

Dzięki wielkie Andrzeju ;) .

31668.png

" Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu S T I L O N i na dobre i na złe ! "

11616.jpg

delete.pngProszę o Minusiki ; )) delete.png

Specjalista
Opublikowano

mi wyskakuje błąd z C+++, gdzieś tu widziałem odpowiedź przedtem ale tera już jej chyba nie ma ;/

już wszystko ok ;P dzięki za patcha z s7

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

czesc pisalem wczesniej ale mam teraz inny problem

mam wszystko tak jak ty opisales w instrukcj ale niestety wyskakuje mi blad init failed(1) a potem wielka ramke z problemem easy metin2 co robic pomocy za pomoc poleci +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cze.

Mam mały problem albowiem zainstalowałem bota na kompie i patcha do folderu z gra i jak wlaczam:

Uruchom gre

Wyskakuje:

Błąd.Nie można obsłużyć tej wersji gry, możliwe że jest przestarzała.Chcesz aktualizować gre?

i pod tym są okienka tak i nie jak dam tak to mi wyskakuje że nie mam w głownym folderze gry zainstalowanego...

Mam Frame 4.0

Installer 8.6 (chyba)

SP 3 XP Profek

Java najnowsza

I DMG Hack'a (jeśli on przeszkadza ... to usune /)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko działa :D

Mam tylko jedno pytanie:

Można na 2 lub 3 kontach mieć multihacka? Bo jak otwieram 2 konto i go włączam to on się podłącza do pierwszego konta ;/

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

adik333 - w tej wersji nie ma tego problemu-,-

altairr - moze AV go kasuje ^^

AteNN - zainstaluj poprawnie patcha do metina FAQ, I, 22

matmi - da się ;]

barteciuha - zgodność z Win NT 4.0

Opublikowano

Wszystko działa pięknie, EM2 chodzi tak jak trzeba jednak niesttety przy włączaniu MH pojawia się komunikat "aplikacja nie została właściwie zainicjowana, naciśnij ok aby wyłączyć tę aplikację". Być może to ja nie wiem jak to uruchomić ale byłbym wdzięczny jakby mi ktoś pomógł :P

Opublikowano

Mam problem, kiedy wlacze em2 i jestem juz na postaci nie otwiera mi sie okno z botem tzn nie mam tej mapki po prawej stronie gdzie wszystko mozna ustawic... jest to poprzez brak net frameworka???

Opublikowano

Andrzejt17 pomóż wyswietla mi sie taki blad aplikacja nie została prawidlowo zainicjowana przez (0000x0) czy cos takiego. Jak to zrobic zeby dzialalo bo wlaczam bota normalnie. a prubuje wlaczyc tego mh to wyskakuje mi ten bład

Opublikowano

wsadek15 - TAK! -,-""

KasperXD - sam bot działa tylko po włączeniu MH masz coś takiego, ta?

arturg12 - przecież inaczej bym nie dawał -,-

Opublikowano

andrzej to co tutaj dałeś to jast cała paczka haków ? em2 wh i fb?

EM2 + MH.

Opublikowano

mam problem z odpaleniem tego cudeńka jak ściągne go i włanczam instalke wyskakuje błąd the setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program ale zanim mi się to pojawi anty wirus znajduje mi wirusa czy może on blokać instalke?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurcze Andrzej pomóż instalowałem już kilka razy EM2 i nic dalej to samo wyskakuje mi taki błąd "Unable to find a version of the runtime to run this application" co mam zrobić żeby działał ten MH:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...