Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej czemu niemoge włączyc bota ? znaczy włącze metka przez bota i niema go w grze mam net frameworka 3.0 i niedziała.

Robiłem dzis windowsa czy to od tego ? poprzednia wersja mi działala a ta nie

Czy mógłby mi ktos pomóc ? Piszcie na PW

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

witam. w poprzedniej wersji bota mialem problem zwiazany z handlara. char schodzil z expa szedl do handlary i wracal nawet nie otwierajac jej okna. czy zostalo to naprawione w tej wersji?

Opublikowano

Witam , czy bota da się tak ustawić że gdy skończą się potki to wraca do miasta i kupuje określoną ilość a następnie wraca expić w miejsce w którym był? Jeżeli tak to proszę o wiadomość jak tego dokonać.

Opublikowano

Dzieki Andrzej poratowałes człowieka w biedzie heh:) miałem juz konczycz ''zabawę'' na pl. ale zobaczyłem ze cos nowego napisałes i działa w 100% zadnych tam ???? wszystko działa.

@Edit. czemu ten bot w ekwipunku stawia wszystko na lewa stronę??

PS. Proszę bez zbednych komentarzy w moja strone jezeli sie zdacydujesz cos na mój teman napisać nie odpowiedniego wysyłam raport

do6qfp.jpg

Opublikowano

Mwhahaa:D

Andrzej help. MWAHAH :D Włączam Em 2 i grę, loguję się, wchodzę na chara.. W em2 dalej pisze, Prosze czekac wczytywanie gry czy ki hu* ;D I nie pokazuje mi się to okno z bota ;D

Fajny fant ;D

Opublikowano

Mwhahaa:D

Andrzej help. MWAHAH :D Włączam Em 2 i grę, loguję się, wchodzę na chara.. W em2 dalej pisze, Prosze czekac wczytywanie gry czy ki hu* ;D I nie pokazuje mi się to okno z bota ;D

Fajny fant ;D

nie wiem może musisz miec metina z 2010 roku a nie z 2008r albo nie masz net framework 3.5.Mnie tam chodzi super bez żadnych problemów tak samo jak tamten straszy em2 tylko mnie wkurwia te przekładanie itemków na lewo stronę

@edit 50 post:)

do6qfp.jpg

Opublikowano

arturg12 - FAQ, I, 37

sebos - wydaje mi się, że nie masz lub masz uszkodzonego frameworka.

h3ni3k - przeczytaj wymagania bota.

widad6 - nie ale jest na to inne rozwiązanie: FAQ, I, 31

MASTEROSI - jebnięty kasp wykrywa jakiś złośliwy kod w samym pliku instalatora, plik easymetin2.exe jest czysty - pisałem już o tym.

Kaelcio - czasem to działa a czasem nie, twórcy niezbyt się do tego przyłożyli.

OzynS - zajebiaszczo, że tak robi :) zawsze więcej wejdzie ;p

coren1 - weź zrób formata, to zawsze pomaga ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Mam pewien problem z tym botkiem:

1. Po kicku nie loguje się z powrotem mimo iż mam zaznaczone auto logowanie.

2. Czasami po zgonie botek się zacina i nie wstaje (tak jak by za wcześnie kliknął na rozpocznij tutaj). Leży tak aż nie teleportuje go do miasta.

A tak na marginesie:

Może mi ktoś powiedzieć do czego dokładnie służy, jakie ma opcje i jak używać anty reporta :D

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

Mam pewien problem z tym botkiem:

1. Po kicku nie loguje się z powrotem mimo iż mam zaznaczone auto logowanie.

2. Czasami po zgonie botek się zacina i nie wstaje (tak jak by za wcześnie kliknął na rozpocznij tutaj). Leży tak aż nie teleportuje go do miasta.

A tak na marginesie:

Może mi ktoś powiedzieć do czego dokładnie służy, jakie ma opcje i jak używać anty reporta :D

1. Nie minimalizuj gry,

2. Czasem tak jest ale bardzo rzadko.

Margines: Jeśli ktoś będzie obok Ciebie to bot przestaje używać | używać moblocka, nie wiem jak a wh.

silversei raaaczej! xD

Opublikowano

Amfejek wszystko pieknie działa leci wielki +!

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano
nie wiem może musisz miec metina z 2010 roku a nie z 2008r albo nie masz net framework 3.5.Mnie tam chodzi super bez żadnych problemów tak samo jak tamten straszy em2 tylko mnie wkurwia te przekładanie itemków na lewo stronę

Ta. wina frameworka..

A to, że przekłada eq na lewo to nawet spoko, gdyż więcej rzeczy Ci się upcha ;D

Opublikowano

Czesc, fajna sprawa ten bocik:) szkoda, ze teleport nawala... mam pytanko jest w nim opcja "Wall hack, on off" ale nei da sie go wylaczyc. Teoretycznie jesli jest na off powinien byc wylaczony... wielkie dzieki na bocika + leci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WH w MH nie ma noc do rzeczy z WH w EM2. Tego w EM2 nie da się "off".

Opublikowano

Mam mały problem jak zaczynam bic mobki to postac stoi w miejscu tylko bije nie porusza sie tylko stoi o.O

No niestety tak jest ale em2 sobie z tym radzi.

Opublikowano

Nie rozumiem jak sobie z tym radzi :huh:

Tak, że jak mob odejdzie poza zasięg broni a jest inny mob przy naszym bocie to bot zacznie walić tego, który jest najbliżej.. potem ten oddalony znów się przybliża by nas ciachnąć i bot go wykańcza... takie to trudne na samodzielne myślenie?

EDIT:

@down - Ja zrozumiałem i mowie jeszcze raz, samodzielna gra bez em2 może wkurzać ale jak grasz na em2 to on to ogarnie. Zaraz dokładnie przyjrzę się temu.

Opublikowano

Tak, że jak mob odejdzie poza zasięg broni a jest inny mob przy naszym bocie to bot zacznie walić tego, który jest najbliżej.. potem ten oddalony znów się przybliża by nas ciachnąć i bot go wykańcza... takie to trudne na samodzielne myślenie?

Chyba się nie zrozumieliśmy ;P

Em2 mam włączonego tylko opcji do expa/dh nie ;> Żeby uderzyć mobka muszę do niego podejść i dopiero spacje nacisnąć.

A ja mam tak jak nacisnę spacje to postać stoi i bije w miejscu nie przesuwając się :mellow:

Zbieram + ^^

Opublikowano

EDIT:

@down - Ja zrozumiałem i mowie jeszcze raz, samodzielna gra bez em2 może wkurzać ale jak grasz na em2 to on to ogarnie. Zaraz dokładnie przyjrzę się temu.

OK dzięki ;>

Zbieram + ^^

Opublikowano

Super wszystko działa jak dodacie do mh mój TUT to exp będzie miodzio (napisałem tylko od 50 lvl`u,ale sprawdza się też wyżej i nizej) B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...