Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przedstawiam wam mojego patcha na Metin2 PL dzięki któremu możecie bezproblemowo zacząć łowić rybki na xAngelBocie. Po zainstalowaniu tego patcha nie ma prawa Ci wyskoczyć błąd ze znakami zapytania czy też zamknąć się gra. Co najfajniejsze - patch w żaden sposób nie koliduje z KamerModem EasyMetin2 i innymi modyfikacjami do M2. Działa zupełnie niezależnie! :) Patch umożliwia granie z FB na Metin2 PL, na innych globalach nie testowałem ale jak znajdę chwilkę to zobaczę (a może wy zobaczycie? ;)).

Pamiętajcie, że to co tutaj pobierzecie to wyłącznie patch. xAngelBota musicie pobrać osobno. FishBot ten działa po aktualizacji z dnia 21 maja 2010.

xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL

Download: http://hotfile.com/dl/52983580/ed7d453/xAngelBot_patch__Ver_1.1__Metin2_PL_setup.exe.html
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/df37442ea8de61a04d1a1e86b7007629a9ace9291bf91fa4c5ae77abc88d03c6-1274632915

xAngelBot 2.6 PL by me

Download: http://www.megaupload.com/?d=BQWNYZGQ
Mirror: http://hostuje.net/file.php?id=efdd9f0ea96611d356cff62cdd786cc6 
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/5d90fe3d4accad7f6b18e9a04c8075f0a3da6cd223d4d806c005866149a30bba-1274853338

UWAGA: Plik xAB FishBot Launcher.exe to przekonwerowany na exe plik bat. Możliwe, że Twój antywirus uzna go za wirusa i zablokuje jego działanie lub usunie go z dysku (mój norton tak reguje). Żeby uniknąć takiej sytuacji należy dodać plik to tzw białej listy w programie antywirusowym.

Instrukcja: Podczas instalacji należy wskazać główny katalog gry Metin2

Jeśli masz jakiś problem, napisz. Postaram się pomóc ;)

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś BOGIEM!! :D

Andrzej big thx :)

Przyda się bo na Orionie małże chodzą po 500k+ :O

Dobije 30 lvl i będę też bogiem :D

+ FOR YOU :P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Hej Mistrzu ale ten Fishbot dzila na metku z hackshieldem? Czy trzeba miec bez i obejscie zrobic ?

Jak byś tak mógł dać maly opis gdzie to zainstalować dla laika :)

wyskakuje że uruchaminie tej aplikacji nie powiodło sie ponieważ nie znaleziono jakiegoś DeviL.dll

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nic nie trzeba robić :D Działa na najnowszym patcho od GF (czytać ze zrozumieniem) Podczas instalacji należy wskazać główny folder gry

Opublikowano

Hej Mistrzu ale ten Fishbot dzila na metku z hackshieldem? Czy trzeba miec bez i obejscie zrobic ?

Jak byś tak mógł dać maly opis gdzie to zainstalować dla laika :)

Działa z Exp botem i KaMeR modem..

Opublikowano

Super, To samo z easymetin2

Nie Chodzi!!

Znow problem z ?????????

Nie jestes bogiem :D

Kurde zrozum, że ty masz coś nasrane z metinem! Albo systemem. Ja robiłem kilka testów i działa (stawiałem nowe metiny, wgrywałem em2 i mody itp i zawsze mi się uruchomiło - teraz muszę czyścić system z pozostałości :D)

Z ciekawości, ilu bitowy jest Twój system?

Opublikowano

No jest dobrze, nadal mi nie napisałeś jakiego masz frameworka.

Opublikowano

No to powinno Ci śmigać.. Naprawdę nie wiem czemu ;< Metina masz 2008 czy 2010?

Opublikowano

Metin prosto ze stronki www.metin2.pl pobrany bit-torrentem

Wszystko robie jak mowisz i zawsze mam problem z ???????

ta wersja wczesniejsza bez kamera ITD chodzila moze teraz nie zainstalowac mod kamera?

Opublikowano

Spróbuj nie instalować Jak nadal nie pomoże napisze specjalnie patcha dla Ciebie, w którym w ogóle nie będzie kamera. (root, locale_pl itp)

Opublikowano

daje plusy gdzie moge nie lubie hakow nie nawidze spam hackow expbotow KOCHAM FISH BOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTES BOGIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZacunek Andzej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wkurza juz mnie to ;/ tym razem ZNOW pisze ze tylko dla niemieckiej wersij ;////////!!

P:S : chodzi mi o easymt2

Edit@ moze jednak by sie przydal nowy installer ;/

Edit2@@ Omg teraz wlaczam metka przez obejscie i mi odrazu wychodzi nawet sie metek nie wlacza.. ;p

Edit3@ Buhahahah :D wlaczam patcher i sie normalnie wlacza metek z najgorsza rozdzielczoscia itd nie taka jak ja ustawilem -.-

Opublikowano

andrzej zostań księdzem i zrób własną wiare !!! jesteś najlepszym człowiekiem jakiego widziałem !!!!!!!!

Koleś jak bym cię zobaczy w realu to na kolana bym padł..Wszystko śmiga pięknie !!! łap plusa !!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Baban - jak dajesz w instalatorze wyłącz kamer moda to nic się nie dzieje ;x instalator nie potrafi usunąć określonego pliku. Postaw nowego metina w katalogu obok i tam zainstaluj launchera z wyłączonym kamermodem. Pamiętaj, ze musisz spatchować i storrentować metina, uruchomić testowo a potem wyłączyć i wyłączyć torrenta metina (w menedżerze zadań zamknij metin2.bin)

Czy Ty aby czasem nie przesadzasz? :D

Opublikowano

Masz zostawić domyśle pliki gry: root.eix, root.epk, locale_pl.eix, locale_pl.epk, locale_pl.addr. Czyli tych plików masz nie zmieniać po patchowaniu metina. Nie kopiuj 'mod_config.cfg' do gry.

Opublikowano

Omg...ludzie..pls pomóc..nie mam pomysłów na to co robię źle!!! Jestem na koncie admina..włączam metka..potem Fb...i teraz naciskam na to okno metin2..pojawia się jakiś komunikat a po nim nic(pojawia się komunikat że muszę uruchomić z uprawnieniami administratora no ale kurw...jestem na koncie admina) !! Na modzie kamera po naciśnięciu okna metka na pasku, pojawia komunikat po którym powinien włączyć się Fb(wcześniej pojawiało się abym jako admin włączył)...tyle że na nim nic się potem nie pojawia.Mam Frameworka 2...Win Xp SP2...tego patcha co dał andrzejt17 ale tu też się nie włącza Fb.

Pls..macie jakieś pomysły??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...