Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kaelcio

Jak uruchamiasz postać to nad zielonym okienkiem (start_nazwa postaci)jest szara wtyczka i klikasz na nią (postać musi być włączona)

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem ze poexpilem trochu, potem wylaczylem na chwile metina a gdy chcialem wlaczyc jeszcze raz, po zaladowaniu postaci metin sie wylacza. Dodam ze na innych postaciach dziala normalnie....

Opublikowano

A ja mam pytanie gdzie mogę włączyć opcje auto-reconnect jak mnie wyrzuci z serwa? Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć.

Jak masz okno z listą postaci w bocie to w prawym-górnym rogu, obok nazwy bota masz x i wtyczkę, kliknij na wtyczkę.

ps19 - nie podpinam tutów itp xD

obrowiec - zrobiłem wiele testów i to na 100% wina em2, nie tylko moja wersja ma tak. Błąd już zgłosiłem do em2.

Cl!nic - może bugnięta postać ^^

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

ps19 - nie podpinam tutów itp xD

Wcale nie chciałem, abyś podpiął tuta tylko dalem propozycje na lepszy exp bo w połączeniu z( twoim) botkiem idzie naprawdę szybko.

Opublikowano

Andrzej,a tak a propo ostatni myślałem co zrobić, aby wracał do miejsca expu i wymiśliłem coś takiego (to tylko sugestia).

Jak np postąć idzie do handlarki do m2 z V1 351,58(przykładowe cordy handlarki) to może jak wraca to wystarczy dodać jakoś do któregoś pliku,aby jak wracał to do 0 (miejsce expu).

Może inaczej jak wraca to niech wraca od 351,58 do 351,57 .... itd i tak aż do 0.

Nie testowałem tego bo nie wiem jak to wpisać i gdzi.

Nie dawajcie za to - bo to tylko sugestia

Opublikowano

ps19 - ja nie mam kodów źródłowych więc ja nic z tym zrobić nie mogę

Cl!nic - ::

• sprawdź na normalnym metinie czy ruszy

• Jeśli nie to czekaj do restartu

• albo pisz do supportu

• jeśli w/w nie pomoże zakładaj nową postać xD

Opublikowano

Andrzej:

Ustawiłem to, na nt 4.0 I tak samo mój dropek nie działa, a np. sura na tych samych pasach działa..

//Ciach

Opublikowano

Andrzej:

Ustawiłem to, na nt 4.0 I tak samo mój dropek nie działa, a np. sura na tych samych pasach działa..

To już nie wiem, na 7 em2 mi chodzi bez niczego (zgodności itp).. Niektórym zgodność jest potrzebna na inne serwery ale jeśli nawet z z nią czy bez niej nie działa to nie wiem.. zrób reinstall gry, patcha i em2 i wtedy zobacz.

Opublikowano

barteciuha - na normalnym metku też nie działają?

Cl!nic - zgodność z win nt?

Opublikowano

Ja mam taki problem już ktoś taki miał ale odpowiedz nie usłyszał włanczam EM2 po zalogowaniu i włączeniu ug multi przejdę się kawałek postacia wyskakuje komunikat z vizual c++ po kilknieciu ok znaki zapytania jak wlanczam samo EM2 takiego czegoś nie ma oczywiscie wywala z xp mam wszysdko zrobione jak pisalo nawet mialem formatowany system M2 jest spatchowany net frawmork zainstalowany nie wiem co mam zrobic (PROSZE O POMOC)

592a4aab994dc_post-200602-127970416876.png

592a4aaba7458_post-200602-127970421234.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry andrzejt17 że o to pytam, ponieważ pewnie już się gdzieś to przewinęło, ale:

Czy da się jakoś ustawić tego botka żeby sprzedawał te itemki które ja chcę? Bo np. Chcę żeby sprzedawał wszystkie itemy do 50lvl, oprócz ebonów i smoczej. Da się tak? Bo na razie jak ustawie to albo mi je sprzedaje, albo nie sprzedaje tych śmieci na lvl 30-50...

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

Cl!nic - no to już pojęcia nie mam ;O jak masz jak i masz chęt to "szczel" formata

meriblack - przecież MH 8.0 nie działa na po instalacji patcha 4.0 lub 4.1.. ale przecież w tej paczce jest inny MH, nawet lepszy od tego z UG :)

EDIT:

matmi - jeszcze się nie da.

Opublikowano

Cl!nic - no to już pojęcia nie mam ;O jak masz jak i masz chęt to "szczel" formata

meriblack - przecież MH 8.0 nie działa na po instalacji patcha 4.0 lub 4.1.. ale przecież w tej paczce jest inny MH, nawet lepszy od tego z UG :)

EDIT:

matmi - jeszcze się nie da.

Jeśli moge wiedziec gdzie znajduje sie ten HM z paczki ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka

Mam prośbę, mógłby ktoś to wrzucić na inny serwer? Bo pisze mi że osiągnąłem limit na megaupload mimo iż nic nie pobierałem.

Byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście dałbym + :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

meriblack podczas instalacji wybierasz czy chcesz go, jeśli zainstalowałeś to jest w katalogu em2\tools, skrót na pulpicie or w menu start...

recelo - a hostuje.net? -,-

Opublikowano

To MH nie dziala na 2 metkach??

Działa nawet na 3, na takiej samej zasadzie jak MH 8.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...