Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale u mnie nie działa żadne CH :/

@Down Ty mi tu nie pierdol ^^. wszystko dobrze hm... Zobaczę może po podmieniam pliki i będzie Zajebiście.

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mnie przy dednięciu hara loga ;// poddaje sie ... help !

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Andrzej albo ktoś inny Ratujcie błagam, bo aż płakać mi się chce ... Do tej pory all działało(wszystkie dotychczasowe wersje EM2)a ta nie działa ...

1. Fishbot gdy się go zminimalizuje wariuje: zmienia przynete kilka razy, zarzuca wedke poczym odrazu ją wynurza...

2. EasyMetin2 : Na pierwszy rzut oka wydaje się w pełni działający, ale... to tylko pozory ;p ;// Gdy włącze bota i go zminimalizuje aby włączyć MH to nagle bot się zamyka i czasem wyskakuje jakiś błąd c++ ( co dotąd nigdy nie miałem)

Życie mi się wali ... Pomóżcie !!! Obiecuje codzienny limit plusów, bardzo mi na tym zależy !

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

No Andrzej kolejna wersja, ściągnięta oraz kolejny + poleciał ;) Wszystko ładnie śmiga itd. Ale znowu ten sam problem. Idzie do handlary albo wyskakuje error C++ albo podchodzi i wraca, nic nie robiąc. I tak samo z mh, dla ułatwienia dorzucam ss. Czekam za odpowiedzią.

errornkm.png

PS: Również tak było z 8.0

error.bmp

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

kubens`18

Witam mam pewien problem.

Włączam em2 i metin hula. Potem minimalizuje grę i odplam mh, ustawiam paramenty. Chce powrócić do metka ale właśnie nie mogę ;/

andrzejt17

kubens`18, -drops- - graj w oknie ;]

Nie mogę ustawić metina w oknie bo gdy daje "OK" to cofa do poprzedniego stanu.

Co zrobić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej mam Windows xp SP3 NetFramework 3.5 i jak już mówiłem nie działa mi ;/ A poprzedniejsze EM2 działały bez zarzutów .. I teraz jest tak Fishbot wariuje zmienia przynete ciagle zanurza wedke poczym ją odrazu wynurza itp. ;/ a Bot gdy go zminimalizuje i włącze hacka to się zamyka metin2 ! ocb??

Opublikowano

Mam problem jak bot wraca z Imhy to idzie do góry a nie do miasta sprzedać drop

beztytuuoy.png

Miałem tak samo we wszystkich wersjach EM2 oprócz tej bo ta mi nie działa ;//

Opublikowano

-imperium: Ja proponuje na nowo wyłączyć i włączyć bota. Spróbuj może pomóc

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

ej no co jest wsystka dziala a tu nagle chujnia z grzybnią bo dziala dziala a tu nagle dup i nie dziala przeinstalowywalem i chuj dalej nie mi dziala

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

jezus ten expbot jest tu już od 2 tygodni i dalej jest w nim spam ludzi innych powiększający się -.-

Opublikowano

TheBrenda0710 - FAQ, I, 31

malanga22 - reinstall klienta i ew. em2

Popio - restart em2 pomaga

Maniu310 - pobierz jeszcze raz em2 i zainstaluj uprzednio usuwając tamtego

malanga22 - odpisałem w temacie o xAB i nie smapuj bo ch*ja Ci powiem ;//

xKenYx 0 jak z frameworkiem? polecam też od nowa postawić klienta z botem, tylko tyle mogę powiedzieć

KonQbenT - zmieniasz przez config.exe? i jak może wracać do poprzedniego stany.. ew. odnajdź plik z konfiguracją i zień w pliku xD

malanga22 - pewnie fishbotujesz na em2.. FAQ, I, 31

koko703 - noo po chuju opisałeś problem, pogratulować.

olokos1 - tak, tak.. a można jeszcze raz?...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Hah Andrzejku :D Jakieś 5 minut przed Twoim postem stwierdziłem, że może jednak to ten framework, i pobrałem na nowo. I git działa ;] Ale i tak dzięki za pomoc. A powiedz mi, czy framework mógł być problemem, z handlarką? Tzn. Podchodził do handlarki i wracał, lub wyskakiwał error C++? Czekam aż zapełni eq i poleci sprzedać, dam znać czy coś się zmieniło.

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Witam Andrzeju ^^ mam problem

Gdy odpalam MH na 2 botach tylko na 1 działa (tym 1 )

2.Spróbowałem inaczej najpierw 1 konto MH potem 2 MH i tak samo tylko to 1 ma MH;/

Proszę o szybką odp.:((

Opublikowano

mi normalnie wszystko działa, aż do włączenia metina... Pojawiają sie serwery... Aż tu nagle się wszystko zacina i pisze init failed (1)... Co robic?

zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...