Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak samo jak koledzy up "Client Send Fail" reinstall bota oraz metina oraz wylonczeniae wszystkich mozliwych zabezpieczen nie daje rezultatów,wybór innego ser tez poniewaz jest tylko 1 czyżby koniec z botowaniem :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czekaj na andrzeja moze on cos poradzi, widac ze sie chlopak zna na tym ;D

Nie Zbieram + i Nie Zbieram - :D

Phobos Jinno

75vl+ Ninja Dagger ON

Opublikowano

Kazdy z was kto uzywal tego bota od tego noba na 100% macie w kompie keylogera i w krotce zostaniecie obrani z itemow na kazdej mozliwej postaci proponuje scan kompa usuniecie EasyMetin bo ja stracilem eq warte okolo 700kk na szczescie boty na nie zarobily ale czasu stracilem zeby ten palant sie cieszyl JEBAC TEGO TYPA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chciałbym sie dowiedzieć jak ustawić tego em2 aby działał mi drop hack . na starym em2 to działał ale teraz nie chce mi działać , więc prosze o pomoc .

z góry DZIĘKUJE

Opublikowano

nie wiem wtf,ale mi avast ryczy ze to wirus...od razu mi usuną cały folder bota ...

ściągałem inne wersje Easymetin2 tak samo.Wczoraj wszystko było cacy.Nie wchodziłem na żadne syfiaste strony.po prostu włączam dziś kompa a tu boom :((

wiecie może o co z tym chodzi ?

Używam nowego avasta 5 aktualizowany codziennie ...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Andrzejt . jak sie uporasz z EasyMetin2 to bardzo cie prosze odrazu napisz jak włączyś drophacka ( jak wszystko poustawiać ) :P ( jak dasz rade i czas ci na to pozwoli to zrób to . Bardzo prosze )

Opublikowano

"Błąd! Ta wersja jest przeznaczona dla polskiego metina!"

I tak w kółko. ;)

(Nie czytam wyższych postów więc nie wiem czy też tak macie)

Opublikowano

Witaj Andrzeju mam sprawę a mianowicie czy exp-bot będzie działał czy już będzie off na zawsze ???

Jak będziesz coś wiedział to napisz posta czy coś w tym stylu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zainstalowałem te easy z mh i nie wiem gdzie jest mh i jak używać.Mozę ktoś napisać jak odpalić mh znaczy teleport

Z góry Dziękuje

edit:

Juz zauważyłem na pulpicie ze jest mh;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Mam problem z Em2. Jeśli włączam em2 to pisze mi tak: Ta wersja Easy Metin2 jest przeznaczona wyłącznie dla polskiej wersji metin2.Metin2.de. Jeśli wiecie o co chodzi proszę o szybką odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...