Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

kurde bot mi działał przez 1h a teraz jak próbuję się logować na postać to mi gasi metka

NFS World : 50lvl lexus LFA
Ghost Recon Online : Recon 21 lvl

Opublikowano

Hack Shield matole :D

hmm wg Ciebie jak odpalić tego bota żeby hack shield obejść.. bo ja mam ten sam problem i mi po włączeniu i zalogowaniu z pulpitu bota bo przejsciu do postaic w grze nie wyswietla sie okno konfiguracji bota..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomogles dzikei. ale jak juz wezme sie zaloguje i wezme uruchom gre i wezme cilienta z metka to mi wyskakuje Błąd: Ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wyłącznie dla polskiej wersji Metin2.metin2.de. co zrbic prosze o pomoc tu lub na gg 7853987

Opublikowano

Wyskakuje Ci taki komunikat , ponieważ nie masz odpowiedniej wersji NET.framework . Musisz mieć wersje 3.5 . Mi osobiscie też hack nie działa bo nie mogę zainstalować NET.framework 3.5 bo wyskakuje mi bład na końcu instalacji.. ;\ i jakoś radze sobie bez hacka :D

Opublikowano

Witam!!!.

Mam pewien błąd na który nie mogę znaleźć odpowiedzi iż jak zainstaluje easy metin to wyskakuje mi błąd i pisze "init failed" nie rozumie kompletnie o co w tym chodzi...

Pobierałem inne wersje hacka metina ściągałem już kilka razy i nic dalej to samo... Zrobiłem nawet formata kompa i nie wiem co już może być.... Czekam na pomoc i odpowiedz

Z góry dziękuje....

Pozdrawiam!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pewne pytanie. Nie wiem czy było już wcześniej zadane, ponieważ nie chce mi się czytać all stron. Otóż nie działa mi MH na 2 i 3 koncie w EM. Na 1 koncie wszystko ładnie działa ale znów na 2 i 3 nie;/ Nie wiem co może być problemem. Jakby ktoś to miał to proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Masz błąd w opisie tematu (1 wyraz)

A co do tematu , dobra robota !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Nowicjusz
Opublikowano

Andrzeju wszystko ladnie pieknie bylo dopóki nie zainstalowalem patcha 4.1 tego z naprawionym almanachem i mh przestalo mi dzialac ;< wlaczam mh i nic sie nie dzieje. Pomoz ;/

Opublikowano

zioomalek17 - w tej wersji jest to naprawione już.. ponadto nie pakuj do metka niczego poza tym.. jeśli dalej nic reinstaluj em2.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jesteś wielki dam ci tyle + ile moge

@ Edit

The Best Andrzejt17 <--- BOSS MPC

kto go bardzo lubi , podziwia ,wielbi niech to wklei

1390144171-U592769.png

Opublikowano

andrzej17

Czy dało by się zrobić aby działa serwer Almanach s7 na EM2?

Przecież działa, prócz ch4, nie?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...