Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur... ten bot jest jakis dziwny. Zrobilem nowa postac i jest to samo co wczesniej... metin sie wylacza po zaladowaniu postaci o co chodzi?!?!

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Taki Problem

Włączam EM2 loguje się na postać , pasek ładuje się do końca i dalej nic się nie dzieje

Robiłem już 2x Formata mam net frameworka 4

Robiłem Reinstalację Em2 i Metina ale nie pomaga

Działa tylko na pierwszym odpaleniu po reinstalacji a później znowu się nie da zalogować

Jak by ktoś był w stanie pomóc to był bym bardzo wdzięczny

Z góry dziękuje i pozdrawiam .

//Zbyt duża sygnaturka.

Opublikowano

Mi działa tylko jedno uruchomienie po reinstalu wszystkiego (format windy , metina i EM2)

później jak mnie kicknie albo jak się wyloguje i chce zalogowac to nie mogę już

//Zbyt duża sygnaturka.

Opublikowano

na tym starym co już nie działa bylo coś takiego, że jak wszedłeś w kolesia w srodek to biło 2x DMG wirem miecza szkoda, ze tamten Easy metin2 już nie działa :/ ale + dla ciebie

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Cl!nic - moze masz root stuknięty, zainstaluj patcha jeszcze raz, tak dla pewności ;)

rn90 - jeśli win 7 albo vista to tryb zgodności z win nt 4.0

LTC - nein

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jestes boski ^^ mam jeszcze pytanie :) gdzie mozna dostac instalke fish bota czysta !! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png[media]

Opublikowano

Mam kolejny problem:

Zostawiam 2 bociki. Pierwszy w m1 na niedźwiadkach i jest ok. Drugiego natomiast dałem do lochu małp (łatwego). Problem polega na tym że ten drugi bocik nie działa jak powinien, ponieważ gdy zapełni mu się eq to idzie do teleportu do m2. Gdy już jest na mapce m2 idzie na jakieś kordy niedaleko teleportu do m1, potem idzie do miasta ale nic nie kupuje/sprzedaje i idzie z pełnym eq z powrotem na spot...

Nie wiem czy napisałem to w miarę jasno ale postaraj się zrozumieć :P

Jak by co to mapki Chunjo.

EDIT:

Kross - chodzi Ci o tego?

http://www.mpcforum.pl/topic/151917-dlpatch-xangelbot-patch-na-metin2/

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nie wiem ocb, ale ja tam żadnego MH nie mam :< Może mi to ktoś dokładniej wytłumaczyć.. ?

Opublikowano

Nie wiem ocb, ale ja tam żadnego MH nie mam :< Może mi to ktoś dokładniej wytłumaczyć.. ?

Musisz go osobno uruchomić ;p

Po instalacji em2, multihack powinien być na pulpicie, ale jeśli go tam nie ma to znajdziesz go w folderze Tools (w folderze z em2).

Nie lubię spamu!

Opublikowano

Powie ktoś Jak to włączać? Bo właczam EM wchodze do gry. loguje sie itp. Jestem juz w grze wice mobki. I jak teraz włączyć MH Bo gdy tak włączam to wykakuje bład z :"Unable to open Procsss"

EDIT problem rozwiazałem. "Uruchom jako administrator"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Musisz go osobno uruchomić ;p

Po instalacji em2, multihack powinien być na pulpicie, ale jeśli go tam nie ma to znajdziesz go w folderze Tools (w folderze z em2).

Aaa bo to ten MH mt2 ITA to jest on :D dzięki masz +

Jednak Ci plusa nie dam, bo limit wykorzystany. Ale przy najbliższej okazji się odwdzięcze B)

Zobaczcie, TAKI błąd mi wyskakuje jak chce MH odpalić ;f

Opublikowano

Kross - każdy FB jest czysty tylko injector ma w sobie złośliwy kod (no w końcu wstrzykuje się do aplikacji ...)

matmi - jesteś 2 osobą, która ma taki problem. Jak wiadomo bot nadal nie wraca na spot, tylko idzie na te same kordy w lokalizacji ze sklepem. Co do kupowania obczaj FAQ, I, 31

WhiteSTAR1906 - zrób coś dla mnie i pomyśl samodzielnie... przecież jak go nie zainstalujesz to go nie masz, nie? czytaj uważnie instalator !!...

Felt - pewnie masz odpalonego normalnego metina albo torrenta do niego albo używasz em2 z oficjalnej strony..

WhiteSTAR1906 - może zainstaluj frameworka ...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zrobiłem jak mówiłeś i nadal nie pomogło. Ten od niedźwiadków działa super, A ten od małp nie kupuje ani nie sprzedaje niczego ;/

To chyba jest związane z teleportem. Gdy postać nie musi się teleportować działa dobrze. A gdy się teleportuje między mapkami to nie handlują...

Mam nadzieje że w następnej wersji naprawią ten błąd i dodadzą lepszą opcję sprzedawania itemków :)

Nie lubię spamu!

Opublikowano
rn90 - jeśli win 7 albo vista to tryb zgodności z win nt 4.0

Mam xp home

Ustawiłem w xpeku tryb zgodności ale dalej nie działa

Wcześniej mi normalnie działał EM2 na tym Windowsie

Tylko po tej ostatniej zmianie mi nie chce działać

Jak ktoś wie w czym tkwi problem to proszę pisać .

Dziękuje Pozdrawiam rn90

//Zbyt duża sygnaturka.

Opublikowano

Mam z tym problem...

Jak zminimalizuje włączoną postać na EM2 to nie mogę do mniej wrócić i się wyłącza...

Help...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Andrzeju ciagle reinstaluje tego patcha, metina i calego bota nic to nie daje;/ moze wykombinowal bys jakis patch ^^

Chcialbym dodac, ze dzieje sie tak tylko z nowo zrobionymi postaciami (bot sam wybiera postac po zaladowaniu pokazuje sie gra dostaje zwiechy i w menedzerze zadan windows klient metin2.bin ma bardzo duze uzycie procesora (550K) )

Bywalec
Opublikowano

Siema mam taki mały problemik odnośnie Easy Metin najnowszej wersji , a mianowicie wszystko ładnie pięknie tylko , gdy włączę EM tzn. już się zaloguje na hara to nie pojawia się ta mapka

gdzie się all konfiguruje ...

PS : Bardzo proszę o pomoc [zasypie 5 i + jak ktoś pomoże - Posiadam system operacyjny Windows Vista Ultimate ].Próbowałem już jako admin itp ...

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

witam jak co to musisz ustawic zgodnosc z windows NT 4.0 (serwis pack 5)

mi zadzialalo wiec jak nie uda sie to niestety nie pomoge ;/

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

ee mam problem istaluje metina 2010 paczuje go istaluje em2 5.1 z mh i patcha tez wsazuje metka . wlanczam em2 loguje sie i wkazuje metin2client uruchamia sie gra daje ustawienia i mam takie rozmazane przy obrona i mi sie wtedy robi blad co zrobic?? pomocy;pp

Zbieram

minus.png?1213632569

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Proszę o podesłanie mi linku do net framework, na windows xp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...