Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekada MPCforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przeżyłem tu piękne czasy gimnazjum i nauczyłem się prawdziwego życia - p o l e c a m  serdecznie

Opublikowano

Fajnie jest się użerać z użytkownikami, a użytkownicy lubią się użerać z moderatorami takimi jak ja. 

Pozdrawiam serdecznie i sto lat dla forum. :16_relieved:

Opublikowano
37 minut temu, Valze napisał:

Przeżyłem tu piękne czasy gimnazjum i nauczyłem się prawdziwego życia - p o l e c a m  serdecznie

ja to samo valze, za gówniaka się już moderowało, było dużo śmiesznych sytuacji jak i nieciekawych, ale przez te kilka lat coś tam się nauczyło

Sto lat forumek

Opublikowano

Od jakiegoś czasu to wszystko idzie mam wrażenie w złą stronę. Kiedyś człowiek był niesamowicie przywiązany do tego miejsca, ludzi, teraz jakieś nijakie się to wszystko wydaje, ale może to po prostu ja się starzeje. :ninja:

Zaglądam tu znacznie rzadziej niż kiedyś, udzielam się też i mniej (komuś brakuje kołczingu i motywacji? :D), ale śmiało mogę powiedzieć, że to dzięki MPC tworzyłem pierwsze projekty, zaczęła się jakaś tam moja droga, którą idę po dziś dzień. Gdyby nie Wy, nie byłoby mnie. To tutaj też zawierałem pierwsze znajomości, z których wiele przetrwało po dziś dzień. Czego życzę? Powrotu na szczyt, czyli tam gdzie niewątpliwie miejsce MPC jest, było i będzie. 

P.S. K! S! KSG! KS Górnik Zabrze!

5465845486.png

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Risen. napisał:

Od jakiegoś czasu to wszystko idzie mam wrażenie w złą stronę. Kiedyś człowiek był niesamowicie przywiązany do tego miejsca, ludzi, teraz jakieś nijakie się to wszystko wydaje, ale może to po prostu ja się starzeje. :ninja:

To weź ich skołczuj na właściwe tory, magister.

Edytowane przez Reygras
Opublikowano

no i fajnie

teraz czas przywrócić mnie na kidmoderatora działu minecraft i forum będzie w najlepszym stanie w jakim kiedykolwiek mogło być pzdr

k3HeXgc.png

Opublikowano
24 minuty temu, happi napisał:

no i fajnie

teraz czas przywrócić mnie na kidmoderatora działu minecraft i forum będzie w najlepszym stanie w jakim kiedykolwiek mogło być pzdr

you okay??

Stoo lat. Mimo wszystko żałuję, że tak późno tu trafiłem :D

Opublikowano

Aż mi się łezka w oku zakręciła. Tyle osób tutaj poznanych, tyle zafascynowanych ludzi, tyle wolnego czasu włożonego w forum. Nigdy nie będę tego żałował. Nawet jeśli ostatnio mam ograniczone możliwości i z rzeczy teraźniejszych nic mnie z forum nie łączy, to jednak uda mi się raz na jakiś czas wejść, choćby na dwie minuty i mimo zmienionej szaty graficznej, nadal w umyśle widzę tych wszystkich ludzi i te wszystkie chwile, często zabawne, ale też czasem i poważne.

Oby forum pozbyło się stałego problemu, jakim jest jego prędkość działania i przykuło uwagę graczy. Sto lat!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Byłem, jestem, będę. Ponad 7 lat na forum nauczyło mnie wiele, ale w końcu udało mi się awansować na moderatora w gorszym lub lepszym okresie forum, ciężko to rozpatrzyć pozytywnie. Ogólnie to bardzo dobrze wspominam te 7 lat na forum, pamiętam najlepszą ekipę forumową tamtych czasów, szkoda że to już nie wróci. 

Kolejnej dekady dla MPC.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

6.5 roku na forum, no ładnie.

2 godziny temu, Lord Makin napisał:

mess with the best

piękne motto, byle nie die like kokosz

Opublikowano
51 minut temu, happi napisał:

:30_no_mouth:

Sto lat.

Opublikowano

Dziesięć lat opisane bardzo zwięźlę, tak jest zawsze gdy emocje dyktują nam sposób wypowiedzi publicznych - Zawsze można by odjąć lub dodać, tak jest zawsze :89_clap:

udanego wieczoru:1296_raised_hands_tone2:

Opublikowano
4 godziny temu, happi napisał:

no i fajnie

Jestem za.

Najsik, najsik. Powodzonka (:

Opublikowano

jeżeli ktoś tu jeszcze siedzi to głównie z sentymentu, ewentualnie szuka privów do metina, szkoda, ze w te strone to wszystko poszło i szczerze wątpię, że kiedykolwiek będzie tu jeszcze lepiej

10lat, sam tu siedzę od chyba 8 i patrząc na to wszystko co się działo, to zbyt wiele złych decyzji zostało podjętych przez Was(jako team) i dlatego forum jest aktualnie tu gdzie jest

no i jeszcze te zjeby z dualmedia które na niczym się nie znają a kase na forum wzięli chyba od rodziców, sorry, musiałem kogoś obrazić, taki już jestem

:*

Opublikowano

Jeszcze jak byłam mała i jaraly mnie komputery to jeździłam do wujka i patrzyłam, co robi. Siedział tutaj, a jak chciałam pograć w jakieś gry na wyspiegier to odpowiadał: "Czekaj, mała, wujek musi kogoś zgasić" :> Cóż, przez te forum poznałam go od całkiem innej strony, przeglądając jego posty i stwierdzam, że ludzie tu są jacy są, często całkowitymi swoimi przeciwieństwami ułożonych osób w realu. 

Cóż, a poza tym to fajnie, że można tu powyzywac happiego :D

Stowka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...