Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, iksDeeikSdE napisał:

Ten serwer to jakaś parodia jest :D Bez IS to tutaj można psy w m1 bić.... Myslałem że tylko Surek taki badziew pod zarobek stawia a tutaj niespodzianka - komuś szybko hajs potrzebny... Nie polecam bo jak kiedyś napisałem - idioci biorą się za serwery metka a później wychodzi gówno .... 

Wyjebałem to do kosza po kliku godzinach i rozmowie z masa ludzi w grze... :D 

A psy i tak będą gówna bronić niczym PiSuary Kaczki i Rydzyka - za wodzem w przepaść :D 

Rozwalacie mnie z tym płaczem na IS...

Gram smokiem, każdy płacze, że wszystko za trudne, że bossy za dużo biją itp.

Jakoś ja bez ISu spokojnie dawałem radę wszędzie - wystarczy dobrze zrobić EQ i je dobrze wybonować...

Z czasem zarobiłem na IS - z czasem, mam na myśli jakieś 4 może 5h dropienia - takiego swobodnego, a to czasem rudę kopałem, a to bossa czy metka biłem.

Zarobiłem na 2 itemki z ISu - SM kupiłem od graczy, kupiłem tego ISa jedynie po to aby zbijać jeszcze szybciej bossy i metki, tylko po to aby jeszcze szybciej zarabiać.

Pamiętajcie, że administracja też musi na czymś zarobić... a nie, pracują nad postawieniem servera pewnie kilkaset godzin, potem siedzą codziennie po pare-parenaście godzin nad serverem, a Wy oczekujecie, że robią to za darmo... Widać, że większość płaczków nigdy w pracy nie była i nie wie co to ciężka praca - jak pracujesz to robisz to za darmo? Nie, oczekujesz za to zapłaty.

Stawianie servera to praca, zwłaszcza że Sielu byle gówna nie wypuszcza i jest to stabilne i dopracowane.

NAUCZCIE SIĘ GRAĆ a dopiero potem płaczcie... 

Serdecznie polecam server, administracja w ciągu doby wprowadza poprawki błędów które gracze im zakomunikują, na serverze jest stabilne 1k+ graczy.

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
41 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Ten serwer to jakaś parodia jest :D Bez IS to tutaj można psy w m1 bić.... Myslałem że tylko Surek taki badziew pod zarobek stawia a tutaj niespodzianka - komuś szybko hajs potrzebny... Nie polecam bo jak kiedyś napisałem - idioci biorą się za serwery metka a później wychodzi gówno .... 

A psy i tak będą gówna bronić niczym PiSuary Kaczki i Rydzyka - za wodzem w przepaść :D 

Mówiłem że ryzyka serwer pierdolnie :) i pierdolną. a debilizm go bronił. 
Serwer Nie Patrząc na is jest idealny pod gre jednak tak patrząc z is'em jest taki 4/10 ;) ale jak ktoś umie to to osiągnie
@Sielu nie spierdol tego :/ jeżeli bdziesz dbał o serwer to zarobek będzie dobry ;P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Ja się osobiście zgadam z tym, że item shop jest przegięty w końcu to prywatny serwer. No ale po co by mieli zmniejszać ceny, skoro True doskonale wie jak zarobić ;p gdyby ludzie nie kupowali tego, to by takich cen nie dawali a tak to czysty zysk ;] Jak na serwerze gra te 1k ludzi to z tego 60% doładuje w isa, 30% będzie na niego zarabiać w grze a 10% będzie płakać na mpc, zawsze tak było i będzie xD Nikt wam nie karze doładowywać sm, można na nie zarobić, nie jest łatwo ale da się. 

xD 

Opublikowano
13 minut temu, MiloszGorny napisał:

Działa wam serwer?

No wlasnie nie.

Ktos, cos? 

Opublikowano

Rano baza padła chyba bo wywaliło z serwera i na stronie był komunikat że błąd z łączeniem z mysql i jak do tej pory błąd z łączeniem

Opublikowano
9 godzin temu, TonyBletek napisał:

Skąd dropi truta ?

Bronie na 75 do expa z dungeonu  (75lv, WW). Dropi szkata z niego, a ze szkaty lecą bronie.

4 godziny temu, G0m3z napisał:

Najlepszy serwer na jakim grałem *u*

Miło nam, że się podoba :)

4 godziny temu, iksDeeikSdE napisał:

Wybacz, ale skoro uważasz, że bez IS tylko mooby w m1 to z Tobą jest coś nie tak, albo gra metin2 nie jest dla Ciebie, bo ewidentnie nie potrafisz sobie w niej poradzić. 

Dlaczego ja grając healerem  (bez isu) byłam w stanie bić metiny, bossy, robić dungi i expic? Obecnie posiadam 115lv. 

Zarobić na kostium i fryzurę nie jest ciężko, wystarczy pomyśleć trochę. W grze można kopać rudy, co drugie/trzecie uderzenie kilofem w żyłe powoduje drop sztabki 20/50k - zależy od żyły. Na wolaj często ktoś pisze, ze sprzeda SM. Można spokojnie zarabiać też na ulepkach (perły są bardzo pożądane).

jeżeli nie odpowiada Ci zdobywanie rzeczy w grze, bum! Konkursy na forum bądź fp. Oh, zapomniałam.  Ciężko cokolwiek zdobyć siedząc na tyłku i lamentujac na mpc. Idź grać na serwerze 4fun, skoro tutaj jest dla Ciebie za trudno. 

PS. "Idioci biorą się za serwery a potem wychodzi gowno" - najwidoczniej tak się znasz na serwerach, skoro uważasz, że każdy to "gówno". 

Nie odpisuj, bo nie chce mi się kontunuowac z Tobą dyskusji.

3 godziny temu, MiloszGorny napisał:

Działa wam serwer?

3 godziny temu, ozgi19 napisał:

No wlasnie nie.

Ktos, cos? 

Był mały problem :)

Opublikowano

Nauczyłem się nie słuchać tych dennych komentarzy pod prezentacją ;)
Zawitam i sprawdzę sam :)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano
17 godzin temu, LoveTherapy napisał:

Dlatego, że serwer jest pod IS rozdajemy w kolejnych konkursach SM. Administracja taka okrutna! Ktoś pracuje, by móc czerpać z tego jakiś zysk. Ty jak idziesz do pracy (o ile masz pracę) to chciałbyś jako zapłacę "super, że to zrobiłeś"? Mi się wydaje, że jeżeli ktoś wkłada w coś swój czas, energię, serce i stara się ciągle udoskonalać to należy mu się za to "nagroda". 

Ponadto, jako, że administracja Bethii jest taka zła wrzucam info:

Na forum trwają dwa konkursy

• Jeden polega na zrobieniu zwykłego ss z gry - free SM
  • Drugi? "Biorę udział w losowaniu" - free SM

Na fp True wrzucił kolejny konkursik - ooo, następne darmowe SMki! 

+ Pod prezką jeszcze nie zostało napisane, ale dziś była kolejna przerwa techniczna, w której zostało poprawione kilka błędów. Więcej informacji na forum w dziale ogłoszeń. 

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :3

Konkursy na SM OKURWA NOWOSC PRZECIE TO NIE PRZYCIAGNIE GRACZY KTORZY WYWALA NA IS'A OKURWA ROZDAJEMY SM TAK NIE POD KASE BO SMY ROZDAJEMY W KONKURSACH OKURWA 

A to mili admini

Porownywanie pracy fizycznej z serwerem metina troche nie na miejscu :v

Izel robisz serwer to sam sobie wyznaczasz kiedy go robisz a kiedy nie. W pracy tak nie ma. Do pracy nie pojdziesz wylatujesz. Serwera metina nie zrobisz w jeden dzien to masz mase kolejnych. Ale chuy CIEZKA PRACA KURWA PSYCHICZNA I FIZYCZNA SERWER METINA TAKI TRUDNY HURRR DURR

Jak nie pod is to powiedz jak to dziala xD

LANERIS (gdzie podobno rozgrywka pod IS ustawiona x D )

30zl przelewem i masz 7k SM

2.5k Kostium (z bonusami) 

4k Pet

zostalo 500sm na jakies gowna

Na przyklad na Lizaka czy Miksture Expa

Bethia (podobno nie pod IS)

25 przelewem (bo nie ma za 30)

425sm

170 sm kostium (bez bonow x D) 

Dodanie bonow PvP 190sm

zostaje 65 sm

I to tyle zabalujesz co jednym przelewem kupisz se na SERWIE POD IS X D kostium/peta/lizaka czy cos tam innego do 500sm to tutaj kostium i laduj kolejne w IS

Ale dobra dodajmy przelew 9zlotych. Wiecej jak na laneris razem ale co poradze

65 + 130 = 195

Okej zaszelemy

Peta nie kupimy bo za drogi 

Pierscienia PvP tez nie bo za drogi

No chuy zostal kostium Exp bo zmianka 0sm (gdzie pvp 90 x D)

A droga do Peta to 2 razy tyle bo trzeba jeszcze mixowac ale nie pod IS w ogole co my mowimy

Dziekuje 

S.a.b.a.l.e.k bylby dumny <3

Opublikowano
6 godzin temu, LoveTherapy napisał:

Bronie na 75 do expa z dungeonu  (75lv, WW). Dropi szkata z niego, a ze szkaty lecą bronie.

Poprawka. ze szkaty na dungeonie 75+ lecą bronie do expa oraz ! kamole :) na skile. zależy od szczęscia.

10 minut temu, RAvOO napisał:

Konkursy na SM OKURWA NOWOSC PRZECIE TO NIE PRZYCIAGNIE GRACZY KTORZY WYWALA NA IS'A OKURWA ROZDAJEMY SM TAK NIE POD KASE BO SMY ROZDAJEMY W KONKURSACH OKURWA 

A to mili admini

Porownywanie pracy fizycznej z serwerem metina troche nie na miejscu :v

Izel robisz serwer to sam sobie wyznaczasz kiedy go robisz a kiedy nie. W pracy tak nie ma. Do pracy nie pojdziesz wylatujesz. Serwera metina nie zrobisz w jeden dzien to masz mase kolejnych. Ale chuy CIEZKA PRACA KURWA PSYCHICZNA I FIZYCZNA SERWER METINA TAKI TRUDNY HURRR DURR

Jak nie pod is to powiedz jak to dziala xD

LANERIS (gdzie podobno rozgrywka pod IS ustawiona x D )

30zl przelewem i masz 7k SM

2.5k Kostium (z bonusami) 

4k Pet

zostalo 500sm na jakies gowna

Na przyklad na Lizaka czy Miksture Expa

Bethia (podobno nie pod IS)

25 przelewem (bo nie ma za 30)

425sm

170 sm kostium (bez bonow x D) 

Dodanie bonow PvP 190sm

zostaje 65 sm

I to tyle zabalujesz co jednym przelewem kupisz se na SERWIE POD IS X D kostium/peta/lizaka czy cos tam innego do 500sm to tutaj kostium i laduj kolejne w IS

Ale dobra dodajmy przelew 9zlotych. Wiecej jak na laneris razem ale co poradze

65 + 130 = 195

Okej zaszelemy

Peta nie kupimy bo za drogi 

Pierscienia PvP tez nie bo za drogi

No chuy zostal kostium Exp bo zmianka 0sm (gdzie pvp 90 x D)

A droga do Peta to 2 razy tyle bo trzeba jeszcze mixowac ale nie pod IS w ogole co my mowimy

Dziekuje 

S.a.b.a.l.e.k bylby dumny <3

s.a.b.a.l to cweluch :*
już skończmy z tym isem :) debile chcą to wydają nie nasz hajs nie wpierdalajmy sie jak cebula. ^,^ co do serwera
--------------------------------------------
Postanowiłem zagrać i po zagraniu stwierdzam.
Plusy
+Łatwo wbić średnie 50+[Maksymalnie 61] w ciągu 30 minut zmixowało mi 12 mieczy po 53/54 śr.
+Exp Jest bardzo łatwy.
+Łatwo znaleść bossa na mapach.
+Łatwo o Rudy/Hajs.
+W minimapie pokazane są największe spoty.
Minusy
-ItemShop- Za Drogi dla niektórych graczy.
-Silne Bossy[100+]-Troche ciężko idzie z bossami bez is pod exp ;) ale daje rade.
-Czasami się buguje zmiana ch i trzeba załączyć client od nowa.
Powodzenia. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, radeon252 napisał:

Poprawka. ze szkaty na dungeonie 75+ lecą bronie do expa oraz ! kamole :) na skile. zależy od szczęscia.

s.a.b.a.l to cweluch :*
już skończmy z tym isem :) debile chcą to wydają nie nasz hajs nie wpierdalajmy sie jak cebula. ^,^ co do serwera
--------------------------------------------
Postanowiłem zagrać i po zagraniu stwierdzam.
Plusy
+Łatwo wbić średnie 50+[Maksymalnie 61] w ciągu 30 minut zmixowało mi 12 mieczy po 53/54 śr.
+Exp Jest bardzo łatwy.
+Łatwo znaleść bossa na mapach.
+Łatwo o Rudy/Hajs.
+W minimapie pokazane są największe spoty.
Minusy
-ItemShop- Za Drogi dla niektórych graczy.
-Silne Bossy[100+]-Troche ciężko idzie z bossami bez is pod exp ;) ale daje rade.
Powodzenia. :)

ja odpowiadam aby im to sprostowac ze z sa debilami xD

Opublikowano

Najbardziej to mnie śmieszy jak ludzie którzy mają 0 styczność ze stawianiem serwerów się wypowiadają :P

Metin to duże ryzyko (czasami) finansowe. W dodatku pliki robiłem od 0, niektórzy to myślą, że serwer sam się zrobił :P Na metina trzeba sporo czasu poświęcić (jeżeli się robi swoje pliki) które są odbugowane itd. (sporo funkcji jest przepisanych sporo dodatków itd które sam robiłem heheh) a jeżeli ktoś porównuje te pliki i cały serwer do innych to jest po prostu skończonym kretynem.

Nie chce mi się niektórym tłumaczyć bo macie 0 pojęcie więc to nie ma sensu, pora zamknąć ten temat, tak jak pisałem, każdemu się nie da dogodzić i elo. xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ktos się orientuje jak wygląda pvp?  Czy jakaś klasa jest mocniejsza od innych czy nie bardzo? Zamierzam zrobić zrobić postac pod pvp ale nie bardzo wiem jaką

Opublikowano
5 minut temu, Sztel1 napisał:

Ktos się orientuje jak wygląda pvp?  Czy jakaś klasa jest mocniejsza od innych czy nie bardzo? Zamierzam zrobić zrobić postac pod pvp ale nie bardzo wiem jaką

Wybierz jaką chcesz (nie bedzie tak ze jakas klasa bedzie mocniejsza od innych nie wiadomo jak), aktualnie nikt ci nie odpowie na takie pytanie, bo dopiero ludzie eq robia.

W dodatku, balans jest wstępny, na mniejszych poziomach jest za duzo hp i ciezko kogos zabic z potka. (dlatego wiec w nastepnym tygodniu chcemy usiasc z graczami i to porobic zeby bylo git)

Regulamin sygnatur

Opublikowano
1 minutę temu, Sielu napisał:

Wybierz jaką chcesz (nie bedzie tak ze jakas klasa bedzie mocniejsza od innych nie wiadomo jak), aktualnie nikt ci nie odpowie na takie pytanie, bo dopiero ludzie eq robia.

W dodatku, balans jest wstępny, na mniejszych poziomach jest za duzo hp i ciezko kogos zabic z potka. (dlatego wiec w nastepnym tygodniu chcemy usiasc z graczami i to porobic zeby bylo git)

Ulepszacze dropią na każdym lvlu z wcześniejszych map czy jest blokada do jakiegoś przedziału lvlowego?

Opublikowano
24 minuty temu, Paciula napisał:

Ulepszacze dropią na każdym lvlu z wcześniejszych map czy jest blokada do jakiegoś przedziału lvlowego?

nie dropia (wyjatkiem sa dungi) ale wlasnie od tego jest lowienie ktore nie ogranicza w robieniu eq.

za bp mozna kupic przynety a z nich leca ulepki z map :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano
5 godzin temu, radeon252 napisał:

Co do dmg bossa to rozmawiałam z Krzyśkiem, żeby zmniejszył obrażenia od niego ;) Pewnie to zrobi w kolejnej aktualizacji.

Co do zacinania map to jeżeli Ci się zlaguje to jeżeli byś mógł od razu po lagu spakować folder _syserr i podesłać mi albo Sielowi na ts z linkiem to byłoby fajnie ^^ 

~

• Koło 21/22 stworzę temat z wynikami konkursów z forum.

• Została otwarta rekrutacja na Test Moderatora na forum. 

• Na fp trwa konkurs na SM :) 

Opublikowano
Dnia 3.06.2017 o 09:07, UpssErroR napisał:

Rozwalacie mnie z tym płaczem na IS...

Gram smokiem, każdy płacze, że wszystko za trudne, że bossy za dużo biją itp.

Jakoś ja bez ISu spokojnie dawałem radę wszędzie - wystarczy dobrze zrobić EQ i je dobrze wybonować...

Z czasem zarobiłem na IS - z czasem, mam na myśli jakieś 4 może 5h dropienia - takiego swobodnego, a to czasem rudę kopałem, a to bossa czy metka biłem.

Zarobiłem na 2 itemki z ISu - SM kupiłem od graczy, kupiłem tego ISa jedynie po to aby zbijać jeszcze szybciej bossy i metki, tylko po to aby jeszcze szybciej zarabiać.

Pamiętajcie, że administracja też musi na czymś zarobić... a nie, pracują nad postawieniem servera pewnie kilkaset godzin, potem siedzą codziennie po pare-parenaście godzin nad serverem, a Wy oczekujecie, że robią to za darmo... Widać, że większość płaczków nigdy w pracy nie była i nie wie co to ciężka praca - jak pracujesz to robisz to za darmo? Nie, oczekujesz za to zapłaty.

Stawianie servera to praca, zwłaszcza że Sielu byle gówna nie wypuszcza i jest to stabilne i dopracowane.

NAUCZCIE SIĘ GRAĆ a dopiero potem płaczcie... 

Serdecznie polecam server, administracja w ciągu doby wprowadza poprawki błędów które gracze im zakomunikują, na serverze jest stabilne 1k+ graczy.

Błagam; serwer, nie server. Jesteśmy w Polsce, więc proszę, używaj polskich wyrazów. 

Można jakieś zdjęcie z m1 jinno?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
2 godziny temu, kopyteczkoo napisał:

Błagam; serwer, nie server. Jesteśmy w Polsce, więc proszę, używaj polskich wyrazów. 

Mo

15 godzin temu, LoveTherapy napisał:

żna jakieś zdjęcie z m1 jinno?

Schowek-1161.png
Prosze ss z m1 ch1
@LoveTherapy Dało by rade podsyłać na gg ? :) jak bym na pw dostał było by lepiej. [Nie Używam ts].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...