Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, LoveTherapy napisał:

Z takim pesymistycznym nastawieniem to najlepiej zagrać w pasjansa pająka ;)

Realizmem, kumplu, realizmem.

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3TtSNsI.png

Piątek

raty 30% od 19:00 do soboty 19:00

• Szukanie GM 21:00

Sobota

Zielarstwo 19:00

Górnictwo 19:30 albo 20:00 (zależy od Zielarstwa)

Niedziela

ZUO 19:00 (trzy fale)

OX 20:00 (trzy rundy)

Wędkarstwo +/- 21:00 (po OX)

Zapraszamy!

Opublikowano
1 godzinę temu, LoveTherapy napisał:

3TtSNsI.png

Piątek

raty 30% od 19:00 do soboty 19:00

• Szukanie GM 21:00

Sobota

Zielarstwo 19:00

Górnictwo 19:30 albo 20:00 (zależy od Zielarstwa)

Niedziela

ZUO 19:00 (trzy fale)

OX 20:00 (trzy rundy)

Wędkarstwo +/- 21:00 (po OX)

Zapraszamy!

Nie zmieniaj skarbie tematu :D

Opublikowano
3 godziny temu, SpokoAdi :) napisał:

Nie zmieniaj skarbie tematu :D

Jak ty chyba masz promile we krwi xD

Przypominam o konkursie na forum oraz eventach :)

Opublikowano

Mógłbym się dowiedzieć ile gra osób normalnie, a w godzinach szczytu? Chciałbym zacząć tutaj grę, lecz nie wiem czy się opłaca, proszę nie pisać, że się opłaca itd., chce wiedzieć ile gra osób.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

troche żeście się pogrążyli wczorajszym OX'em:

- pytania czy jakaś kukła treningowa znajduje się na danych koordach i żadnych innych pytań

- brak reakcji GM'a na skargi dot. tych pytań (byle odbębnić 3 rundy i wyjebać graczy na szaro)

- Bug polegający na tym, że po pierwszej rundzie OX, uczestnicy po wyjściu z konkursu byli niewidzialni ( nie pomagał relog )

- Ogólna żenua.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

mam problem , cały czas pisze mi "Proces logowania trwa." i nic dalej , gry nie mogę zaktualizować bo piszę mi że nie wykrywa DirectaX , ktoś wie o co moze chodzić ? 

Opublikowano
7 godzin temu, SkullCandy:) napisał:

troche żeście się pogrążyli wczorajszym OX'em:

- pytania czy jakaś kukła treningowa znajduje się na danych koordach i żadnych innych pytań

- brak reakcji GM'a na skargi dot. tych pytań (byle odbębnić 3 rundy i wyjebać graczy na szaro)

- Bug polegający na tym, że po pierwszej rundzie OX, uczestnicy po wyjściu z konkursu byli niewidzialni ( nie pomagał relog )

- Ogólna żenua.

Co do pytań to faktycznie jakoś pechowo siadły same z kuklami. Brak reakcji, ponieważ pytania są losowe, nie wybieramy, które będzie następne. Co do niewidzialnosci to było pisane, że wystarczy, by mooby Cie zabiły i wracało to do normy.

5 godzin temu, KoXTuro napisał:

mam problem , cały czas pisze mi "Proces logowania trwa." i nic dalej , gry nie mogę zaktualizować bo piszę mi że nie wykrywa DirectaX , ktoś wie o co moze chodzić ? 

Błąd z procesem logowania wymaga najnowszej łatki, bądź użycia patchera. Jeżeli masz problem z DirectX to wyżej Ignacy podał Ci rozwiazanie. Jeśli nie zadziała to skontaktuj się z nami na pw, albo po prostu ściągnij łatkę z naszego forum (temat w dziale ogłoszenia - przerwy techniczne - aktualizacja 1.7 na samym dole).

Opublikowano
16 godzin temu, LoveTherapy napisał:

Co do pytań to faktycznie jakoś pechowo siadły same z kuklami. Brak reakcji, ponieważ pytania są losowe, nie wybieramy, które będzie następne. Co do niewidzialnosci to było pisane, że wystarczy, by mooby Cie zabiły i wracało to do normy.

zatem trzeba było zareagować i zrestartować event? Zrobić cokolwiek skoro widzieliście na czacie ból dupy o to, ale oczywiście po co..

Co do niewidzialności to nie wydaje wam się, że nie powinno być tak W OGÓLE, a nie kazać graczom iść się dać zabić?

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano
32 minuty temu, SkullCandy:) napisał:

zatem trzeba było zareagować i zrestartować event? Zrobić cokolwiek skoro widzieliście na czacie ból dupy o to, ale oczywiście po co..

Co do niewidzialności to nie wydaje wam się, że nie powinno być tak W OGÓLE, a nie kazać graczom iść się dać zabić?

Jeżeli wystąpił taki błąd to ciężko od razu na niego zareagowac. Osoby, które później weszły na rundę zostały odmienione:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Klasycznie dla osób wciąż grających, w nocy zostały włączone raty serwerowe  (40% yang, exp, drop) na 24h.

A na mapie eventowej zrespione żyły, kwiaty, metiny i bossy z map, bossy z dungeonow. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
9 minut temu, Creative napisał:

Warto zaczynać? Nie mogę znaleźć żadnego porządnego serwera :v 

Na serwerze praktycznie nikt nie gra, a do tego na FB chcą sprzedać wszystko, co związane z serwerem, poza bazą. Nie ma sensu.

Opublikowano
Przed chwilą, Aive napisał:

Na serwerze praktycznie nikt nie gra a do tego na FB chcą sprzedać wszystko, co związane z serwerem, poza bazą. Nie ma sensu.

Dobrze, że nie pobrałem klienta, dzięki, 5.

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...