Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, sajko harper napisał:

Ostatnio coraz więcej serwerów stosuje zabieg "darmowego IS" dla nowych graczy. Trochę to słabe, że to jedyne co przychodzi Wam do głowy by przyciągnąć graczy na serwer, no ale widocznie skuteczne. A serwer polecam, wiadomo. Lepszego z nowszych aktualnie nie ma ;) 

Co zrobic :/ taki mamy klimat.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszytko zajebiście Sielu, porządne zabezpieczenia, serwer bez żadnych problemów technicznych...

Tylko niestety jak dla mnie za dużo kombinowane, serwer nie dla mnie, a wielka szkoda. ;-(

Ps. taka jest moja opinia, życzę jak najlepiej serwerowi, kawał dobrej roboty, powodzenia ! 

Opublikowano
Dnia 13.06.2017 o 23:04, sajko harper napisał:

Ostatnio coraz więcej serwerów stosuje zabieg "darmowego IS" dla nowych graczy. Trochę to słabe, że to jedyne co przychodzi Wam do głowy by przyciągnąć graczy na serwer, no ale widocznie skuteczne. A serwer polecam, wiadomo. Lepszego z nowszych aktualnie nie ma ;) 

Nie jest to tylko dla nowych graczy. Każdy, kto się zalogowal otrzymał taki zestaw :)

Rozpoczynamy kolejną porcję promocji serwera! :)

https://youtu.be/ACqagePBoy8

Opublikowano
12 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Sielu synku ile gra osób tak na oko???? Online

Na chwile obecna działamy, żeby liczba się zwiększyła i żeby obecni gracze mieli z kim grac, osób nie jest jakoś mało ale też nie dużo na chwile obecną, ale ciągle coś robimy w tym kierunku to samo z serwerem.

Regulamin sygnatur

Opublikowano
5 minut temu, Sielu napisał:

Na chwile obecna działamy, żeby liczba się zwiększyła i żeby obecni gracze mieli z kim grac, osób nie jest jakoś mało ale też nie dużo na chwile obecną, ale ciągle coś robimy w tym kierunku to samo z serwerem.

Okej w porządku sielu nie ma sprawy tylko tak ogólnie pytałem ile tak gra osób szczerze online :) z ciekawości 

Opublikowano
17 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Okej w porządku sielu nie ma sprawy tylko tak ogólnie pytałem ile tak gra osób szczerze online :) z ciekawości 

Odpowiem za 2/3 dni po promocji.

Regulamin sygnatur

Opublikowano
20 godzin temu, malagamax napisał:

Wszytko zajebiście Sielu, porządne zabezpieczenia, serwer bez żadnych problemów technicznych...

Tylko niestety jak dla mnie za dużo kombinowane, serwer nie dla mnie, a wielka szkoda. ;-(

Ps. taka jest moja opinia, życzę jak najlepiej serwerowi, kawał dobrej roboty, powodzenia ! 

Spoko rozumiem, dzięki :)

6 godzin temu, SpokoAdi :) napisał:

Ok spoko :) ale ogólnie przyjemnie się gra :D Polecam 

Dziona! :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano
2 godziny temu, Wirujący napisał:

Ile jest ludzi online ?  bo widzę że topowe gildie przeszły już na inny projekt tak że kiepsko to widzę

może jest 500 online  a skąd że przeszły na jakiej podstawie to stwierdzasz ?? Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi 

Opublikowano

Witajcie kochani!

Mamy dla Was kolejny konkurs, tym razem na forum. Jeżeli chcesz zdobyć trochę SM na rozwój Twojej postaci to czym prędzej zabieraj się do roboty!

1. Należy wykonać odręczny rysunek, albo świetnego screena z serwera. Obie prace muszą mieć wakacyjną atmosferę
2. Napisać historyjkę, w której zamieścisz klimat wakacji.

• Za 1 miejsce w obu kategoriach jest 400 SM!
• Za 2 miejsce w obu kategoriach jest 300 SM!
• Za 3 miejsce w obu kategoriach jest 200 SM!

Dla osób, których prace nie zdobędą żadnego miejsca, a będą staranne zorganizujemy nagrodę pocieszenia! :)

3. Klasyczne losowanie trzech osób!
Każda z osób otrzyma 180 SM! Wystarczy napisać pod tematem na forum "Biorę udział w losowaniu".

Link do tematu, gdzie należy wrzucać pracę: http://forum.bethia.pl/index.php?/topic/528-wakacje-czas-zacząć/page-1

Opublikowano
4 godziny temu, SpokoAdi :) napisał:

może jest 500 online  a skąd że przeszły na jakiej podstawie to stwierdzasz ?? Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi 

Wiem po tym że znam liderów topowych gildii i wiem gdzie idą po 2 nie cieżko zobaczyć że prezentację już pododawali na nowym forum i widzę ich w topce na innym serwerze :) po 2 mówisz 500 osób a było z 1.4k :) to gdzie reszta poszła ? po 3 nawet znajomi mi mówią że selają konta bo nie ma co robić wymaxowana postać wiec trzbea iść na inny serwer :)

Opublikowano

Jeśli nie zamierzasz kupić is to licz się z tym, że będziesz miał pod górkę. Natomiast, jeśli jesteś w stanie wykupić abonament, jakim jest full is za ok. 50 zł to jak najbardziej zabawa przednia wtedy. Fajnie zrobiony, ale pustki na serwerze. Co z tego, że nadropiłem ulepek, skoro i tak nikt tego nie kupuje od 2 dni. Ten serwer potrzebuje reklamy.

Opublikowano
2 godziny temu, mR.LoL? napisał:

Jeśli nie zamierzasz kupić is to licz się z tym, że będziesz miał pod górkę. Natomiast, jeśli jesteś w stanie wykupić abonament, jakim jest full is za ok. 50 zł to jak najbardziej zabawa przednia wtedy. Fajnie zrobiony, ale pustki na serwerze. Co z tego, że nadropiłem ulepek, skoro i tak nikt tego nie kupuje od 2 dni. Ten serwer potrzebuje reklamy.

Patrząc na obecną sytuację i to, że dmg bossów został zmniejszony to nie ma konieczności wydawania pieniędzy. Poza tym wiele osób pisze na wolaj, że sprzeda SM :) Są również wszelkiego rodzaju konkursy, w których można wziąć udział, by zdobyć SMki. ;)

Obecnie na forum jest jeden, do wygrania 400 SM (jedna kategoria i 1 miejsce), za drugą i trzecią kategorię tyle samo, a można wziąć udział we wszystkich. Jeżeli ktoś się postara to ma od ręki 1k SM minimum. :) A ludzie są leniwi, więc im się nie chce napisać głupiej krótkiej historyjki, albo zrobić zwykły ss i trochę pomajstrowac. Patrząc chociażby na to, że do tego typu prac zgłosiło się mało osób, szanse na zdobycie podium są wysokie.

Opublikowano
1 minutę temu, LoveTherapy napisał:

Patrząc na obecną sytuację i to, że dmg bossów został zmniejszony to nie ma konieczności wydawania pieniędzy. Poza tym wiele osób pisze na wolaj, że sprzeda SM :) Są również wszelkiego rodzaju konkursy, w których można wziąć udział, by zdobyć SMki. ;)

Obecnie na forum jest jeden, do wygrania 400 SM (jedna kategoria i 1 miejsce), za drugą i trzecią kategorię tyle samo, a można wziąć udział we wszystkich. Jeżeli ktoś się postara to ma od ręki 1k SM minimum. :) A ludzie są leniwi, więc im się nie chce napisać głupiej krótkiej historyjki, albo zrobić zwykły ss i trochę pomajstrowac. Patrząc chociażby na to, że do tego typu prac zgłosiło się mało osób, szanse na zdobycie podium są wysokie.

Da się zrobić is. Jak najbardziej się da. Tylko że potrzeba na to dużo czasu. Dropisz tydzień w trybie no-life i nawet eq nie porobisz a co dopiero is... Także jedynym wyjściem jest kupić isa na dropka albo od razu do pvp, żeby zdąrzyć przed końcem serwera pograć normalnie.

Opublikowano
4 minuty temu, mR.LoL? napisał:

Da się zrobić is. Jak najbardziej się da. Tylko że potrzeba na to dużo czasu. Dropisz tydzień w trybie no-life i nawet eq nie porobisz a co dopiero is... Także jedynym wyjściem jest kupić isa na dropka albo od razu do pvp, żeby zdąrzyć przed końcem serwera pograć normalnie.

Chyba nie do końca doczytałeś to co napisałam. 

Chociażby obecnie - wystarczy się postarać w konkursie i 1k SM Twoje, jeżeli zdobędziesz 3x pierwsze miejsce to masz 1200 SM ;)

A co do tygodniowego no life. Na serwerze grala pewna para, chłopak zarabiał na dwa itemy z is w jeden dzień. Przychodził jedynie do mnie, bym mu wymieniła na inny (chodzi o wygląd). Kilka godzin kopał, potem robil coś innego i osiągnął cel. 

A jeżeli już mówisz o IS to jest promocja. Kupując SM masz o 40% ich więcej bodajże. 

Opublikowano
10 minut temu, LoveTherapy napisał:

Chyba nie do końca doczytałeś to co napisałam. 

Chociażby obecnie - wystarczy się postarać w konkursie i 1k SM Twoje, jeżeli zdobędziesz 3x pierwsze miejsce to masz 1200 SM ;)

A jeżeli już mówisz o IS to jest promocja. Kupując SM masz o 40% ich więcej bodajże. 

Załóżmy, że wygra jedna osoba to co to da? Tylko jedną osobę więcej, która gra, bo ma full isa. Czyli średnia ilość osób online wzrośnie o 5% :D

Opublikowano
18 minut temu, mR.LoL? napisał:

Załóżmy, że wygra jedna osoba to co to da? Tylko jedną osobę więcej, która gra, bo ma full isa. Czyli średnia ilość osób online wzrośnie o 5% :D

Z takim pesymistycznym nastawieniem to najlepiej zagrać w pasjansa pająka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...