Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
8 godzin temu, True990 napisał:

Pierwszy odcinek od Małysza :)

Pozdrawiam,

True :)

to niezła reklama xDDDDDDDDDDD 

Btw True to małysz ma cię reklamować a on ty jego, więc nie wrzucaj jego odc pls na mpc. ja wiem, że musisz się pochwalić że robisz coś na serwerze ale spokojnie. 

xD 

Opublikowano

Serwer wydaję się wporządku, zawsze patrze sceptycznie na serwery i rzadko gdziekolwiek gram, bo wszędzie zawsze chodzi o kwit, ale zacząłem tutaj i trzeba sie troche nalatac, zeby cokolwiek zdobyć. Na plus na pewno różne odmiany, wlasnie te bossy które respią sie po róznych miejscach, opis ile bosów, metinów etc. zostało na mapie, drop yang przy interfejsie, ale zastanawia mnie jedno, mało jest ludzi, 1000 nie ma na pewno. Warto zadbać o dobrą reklamę, a nie o jakiś gości co lecą na hajs - typu Małysz czy Zabq.

pryzmat.jpg
Opublikowano
2 minuty temu, Jedyneczka1 napisał:

Serwer wydaję się wporządku, zawsze patrze sceptycznie na serwery i rzadko gdziekolwiek gram, bo wszędzie zawsze chodzi o kwit, ale zacząłem tutaj i trzeba sie troche nalatac, zeby cokolwiek zdobyć. Na plus na pewno różne odmiany, wlasnie te bossy które respią sie po róznych miejscach, opis ile bosów, metinów etc. zostało na mapie, drop yang przy interfejsie, ale zastanawia mnie jedno, mało jest ludzi, 1000 nie ma na pewno. Warto zadbać o dobrą reklamę, a nie o jakiś gości co lecą na hajs - typu Małysz czy Zabq.

W normalnych godzinach (17-18) spokojnie utrzymuje się na poziomie 1100-1200 online :)

Dbamy ciągle i w sobotę kolejny YT-ber zacznie serie na serwerze :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano
9 minut temu, True990 napisał:

W normalnych godzinach (17-18) spokojnie utrzymuje się na poziomie 1100-1200 online :)

Dbamy ciągle i w sobotę kolejny YT-ber zacznie serie na serwerze :)

Pozdrawiam,

True!

Jeśli będzie max 500  to bedzie dobrze, zadbajcie o reklame bo jest dobry serwer mozna wbijac, ale bądzmy szczerzy 1000 nie ma. Mozesz pisać swoje, ja swoje - ja  stwierdzam to co widze, obiektywnie, ty? - nie wiem :D 
Tak czy siak, właźcie na serwer.

pryzmat.jpg
Opublikowano
2 minuty temu, Jedyneczka1 napisał:

Jeśli będzie max 500  to bedzie dobrze, zadbajcie o reklame bo jest dobry serwer mozna wbijac, ale bądzmy szczerzy 1000 nie ma. Mozesz pisać swoje, ja swoje - ja  stwierdzam to co widze, obiektywnie, ty? - nie wiem :D 
Tak czy siak, właźcie na serwer.

Jesteś pierwszą osobą która piszę że jest mniej niż 1000 osób na serwerze :D Ale co ja tam wiem...:D Każdy kto ma się przekonać wejdzie na serwer i sam zobaczy :D

No ale nic, miłej gry życzę :) 

Dodatkowo wrzucę ciekawostkę z reklamy przedwczorajszej ile osób w pewnej chwili przeglądało prezentacje serwera na naszym forum:

1f60d1b587246.jpg

Było więcej ale już nie screenowałem później :( 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na serwer,

True :)

Opublikowano

Łowienie ryb na tym serwie to jakaś porażka ...

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Naprawde jest takie coś w is?niezłe jaja w takim razie. 

Oczywiście jeżeli działa to na takiej zasadzie jak jest w opisie.

Opublikowano

ja dlatego tutaj skonczyłem grę 

po co się meczyć w grze jak ktoś kupi w is all i tyle po drugie is daje takiego kopa że masakra 

jakby jeszcze mozna było zdobyć sm-y w grze to spoko ale tak to dupa 

pozdro 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano
4 minuty temu, dlugi136 napisał:

ja dlatego tutaj skonczyłem grę 

po co się meczyć w grze jak ktoś kupi w is all i tyle po drugie is daje takiego kopa że masakra 

jakby jeszcze mozna było zdobyć sm-y w grze to spoko ale tak to dupa 

pozdro 

Przecież możesz kupić sm-y od innych graczy za yang, więc o co chodzi? :P 

Opublikowano
13 minut temu, Sztel1 napisał:

Przecież możesz kupić sm-y od innych graczy za yang, więc o co chodzi? :P 

o to że i tak żeby te sm'y kupić musi zapierdalać :) a tak to sobie wydasz hajs i bez żadnego zapierdalania masz postać full.
@Sztel1 a co jeżeli to nie jego pieniądze tylko pieniądze jego rodziców? :) serwer perfidnie nastawiony na hajs z is. 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano
7 minut temu, radeon252 napisał:

o to że i tak żeby te sm'y kupić musi zapierdalać :) a tak to sobie wydasz hajs i bez żadnego zapierdalania masz postać full.

No jak ktoś ma hajs to co mu zabronisz wydawać na grę :P 

Opublikowano

Wiadomo każdemu się nie da dogodzić, lepiej napisać serwer pod is (tak wiem nie każdy gra z is i nie każdego stać)

Jednak serwer sam się nie zrobił, sam sobie reklamy nie kupuje, to tez sporo kosztuje, ciągle robimy jakieś poprawki, trudno i tyle skoro ktoś nie potrafi tego docenić.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
27 minut temu, Sielu napisał:

Wiadomo każdemu się nie da dogodzić, lepiej napisać serwer pod is (tak wiem nie każdy gra z is i nie każdego stać)

Jednak serwer sam się nie zrobił, sam sobie reklamy nie kupuje, to tez sporo kosztuje, ciągle robimy jakieś poprawki, trudno i tyle skoro ktoś nie potrafi tego docenić.

Schowek-1088.png
Sielu wiem że to twój serwer. moglibyście dodać kupony 1/2/5Sm możliwość dropu z metina/bossa 1sm-10% 2sm-7% 3sm-5% zawsze coś się by dozbierało do tego przykładowego Wzmocnienia do peta. :)lub po prostu kostium dla wyglądu. :) lub nawet mniejsze %. lub nawet dodać kupon 5/10Sm do łowienia ryb.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano
8 minut temu, radeon252 napisał:

Schowek-1088.png
Sielu wiem że to twój serwer. moglibyście dodać kupony 1/2/5Sm możliwość dropu z metina/bossa 1sm-10% 2sm-7% 3sm-5% zawsze coś się by dozbierało do tego przykładowego Wzmocnienia do peta. :)lub po prostu kostium dla wyglądu. :) lub nawet mniejsze %. lub nawet dodać kupon 5/10Sm do łowienia ryb.

Każdy ma swoje "doświadczenia" ja mam złe a jestem osobą która stara się poprawiać to co robiła źle. Wiem, że dawanie sm do gry jest wielkim błędem i nigdy tego nie zrobię ponownie.

Tak jak mówiłem, też poświęcam na to czas a gówna wam do użytku nie daje. Pozdrawiam oczywiście i dzięki za opinie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
Dnia 31.05.2017 o 20:44, Sielu napisał:

Każdy ma swoje "doświadczenia" ja mam złe a jestem osobą która stara się poprawiać to co robiła źle. Wiem, że dawanie sm do gry jest wielkim błędem i nigdy tego nie zrobię ponownie.

Tak jak mówiłem, też poświęcam na to czas a gówna wam do użytku nie daje. Pozdrawiam oczywiście i dzięki za opinie.

po tym IS widze ze jak nie kupony to zeby jak najwiecej w is wyjebac :v

Jak wbilem bo True to wybilem bo is

Toz to nawet 100 zl przelewem nie wystarczy za co mialbym inna gre 

Ten serwer to definicja serwera pod Is

Elo

Opublikowano
5 godzin temu, RAvOO napisał:

Ten serwer to definicja serwera pod Is

Dlatego, że serwer jest pod IS rozdajemy w kolejnych konkursach SM. Administracja taka okrutna! Ktoś pracuje, by móc czerpać z tego jakiś zysk. Ty jak idziesz do pracy (o ile masz pracę) to chciałbyś jako zapłacę "super, że to zrobiłeś"? Mi się wydaje, że jeżeli ktoś wkłada w coś swój czas, energię, serce i stara się ciągle udoskonalać to należy mu się za to "nagroda". 

Ponadto, jako, że administracja Bethii jest taka zła wrzucam info:

Na forum trwają dwa konkursy

• Jeden polega na zrobieniu zwykłego ss z gry - free SM
  • Drugi? "Biorę udział w losowaniu" - free SM

Na fp True wrzucił kolejny konkursik - ooo, następne darmowe SMki! 

+ Pod prezką jeszcze nie zostało napisane, ale dziś była kolejna przerwa techniczna, w której zostało poprawione kilka błędów. Więcej informacji na forum w dziale ogłoszeń. 

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :3

Opublikowano

Nwm o co ta spina,

jakby Sielu zrobił ten serwer czysto pod rozgrywkę to można byłoby go wyśmiać z True na czele że się na to zgodził.

Robicie burdel o tego IS'a to teraz mi wytłumaczcie jedną prostą rzecz.

Gdzie kurwa Sielu lub ktokolwiek napisał że musicie kupić ItemShop by grać?

Nigdzie...

Płacz że ludzie którzy wpierdolą hajs w serwer mają przewage(Ich hajs, ich wybór).

No cóż,

tak działa większość gier jak i sam PL.

Jak cie nie stać na IS'a to zapierdalaj grać,

w pewnym momencie dojdziesz do poziomu kasiastego gracza.

Pozdrawiam ciepło całą administracje,

na idiotów świat lekarstwa nie wynalazł.

Offtop

Skąd dropi truta ?

Opublikowano

Ten serwer to jakaś parodia jest :D Bez IS to tutaj można psy w m1 bić.... Myslałem że tylko Surek taki badziew pod zarobek stawia a tutaj niespodzianka - komuś szybko hajs potrzebny... Nie polecam bo jak kiedyś napisałem - idioci biorą się za serwery metka a później wychodzi gówno .... 

Wyjebałem to do kosza po kliku godzinach i rozmowie z masa ludzi w grze... :D 

A psy i tak będą gówna bronić niczym PiSuary Kaczki i Rydzyka - za wodzem w przepaść :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...