Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam ten sam problem co na Itariusie czyli nie mogę odpalić pełnego ekranu na 800x600, z każdą zgodnością nie działa, jedyny serwer na którym miałem taki problem, i coś jest nie tak z tym clientem bo teraz np juz wgl się nie odpala, czysto wypakowany niczego nie zmieniałem, ktoś mi powie o co chodzi?

Opublikowano

i co dziala juz? mozna grac koneic bety?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano
4 minuty temu, Ed Dog napisał:

Jak prezentuje się reklama na serwerze? Z tego co słyszałem tylko żaba.

O reklamę nie trzeba się martwić bo True. Ludzie się przekonają, że spoko serwer i sami wpadną. 

5 minut, czekanko.

Opublikowano

Cześć Sielu widzę kolejny serwer tylko nie zawiedź graczy tym razem a True to materialista wiec wiadomo on ma w tyłku graczy ale chodź mi o Ciebie sielu mam nadzieje że się nie zawiodę wbijając tutaj . A jak z reklamą Sielu?

Opublikowano
18 minut temu, Ed Dog napisał:

Rozumiem, że jak doładuje SM za pomocą przelewu to będę je miał dopiero w pon..?

W zależności z jakiej usługi w przelewie korzystasz (bankowej czy pocztowej)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Sielu aktywować konta na forum nie idzie w sensie przychodzi emial z aktywacją ale jak się wciśnie to jest błąd strony a rejestrowałem z konta gmail.com także mógłbyś to naprawić i przy okazji te schodzenie z konia i wchodzenie jest wkurwiające i irytujące że tak powiem 

Opublikowano

@True990 Odpowiesz czy specjalnie olewasz? Do tego wszystkiego mam wrażenie jakby te client rozjebał mi komputer, nie mogę niczego odpalić wiesza się, nawet mój komputer nie chcę się włączyć...Byłbym wdzięczny za pomoc

Opublikowano
1 minutę temu, MrFremO napisał:

@True990 Odpowiesz czy specjalnie olewasz?

Po prostu nie mam pojęcia :>

A żeby Ci odpowiedzieć muszę spytać Siela który w tej chwili jest zajęty, za co serdecznie Cię przepraszam...Odpowiem Ci gdy tylko sam uzyskam odpowiedź :)

Opublikowano

@True990 czekam w takim razie na pw, żeby już tutaj nie robić spamu, na itariusie było tak samo i wątpie że to wina mojego kompa, bo wszystkie inne serwery działały mi bez problemu

Opublikowano
11 minut temu, MrFremO napisał:

@True990 czekam w takim razie na pw, żeby już tutaj nie robić spamu, na itariusie było tak samo i wątpie że to wina mojego kompa, bo wszystkie inne serwery działały mi bez problemu

Możesz tutaj :)

Prawdopodobnie grasz na cliencie z bety dlatego masz takie problemy. W takiej sytuacji należy pobrać nowego clienta znajdującego się na stronie serwera :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

@True990 pobrałem nowego clienta, nie gram na tym z bety, problem jest poważny, bo po odpaleniu Bethia.exe/Ustawienia wiesza mi sie cały komputer i nie mogę nic odpalić a co śmieszniejsze kiedy klikam przycisk Power na klawiaturze który powinien zamknąć system, odmula się wszystko pojawiają sie wszyskie programy które próbowałem uruchomić przez ten cały czas zawieszenia...Wina wyrażnie po stronie clienta, zrobiłem tez wszystko z poradnika od siela i nic nie pomaga, a chcąc usunąć folder clienta po odpaleniu wysakakuje mi że proces jest otwarty, nie mogę nawet sprawdzić jaki bo nie mogę odpalić wtedy menaderza zadan :)

Opublikowano
5 minut temu, MrFremO napisał:

@True990 pobrałem nowego clienta, nie gram na tym z bety, problem jest poważny, bo po odpaleniu Bethia.exe/Ustawienia wiesza mi sie cały komputer i nie mogę nic odpalić a co śmieszniejsze kiedy klikam przycisk Power na klawiaturze który powinien zamknąć system, odmula się wszystko pojawiają sie wszyskie programy które próbowałem uruchomić przez ten cały czas zawieszenia...Wina wyrażnie po stronie clienta, zrobiłem tez wszystko z poradnika od siela i nic nie pomaga, a chcąc usunąć folder clienta po odpaleniu wysakakuje mi że proces jest otwarty, nie mogę nawet sprawdzić jaki bo nie mogę odpalić wtedy menaderza zadan :)

Mogę zaprosić Cie na TS?

Gdy już wejdziesz napisz do "Sielu" i on Ci powinien pomóc :>

IP TS: ts3.bethia.pl

Opublikowano

heh rezygnuje z tego serwera xD

zmienilem na m2 i mi calego bs wyebao

do tego ze sie go ustawia 5 razy dluzej jak kazdego innego (bo przecie trza zmienic cos co nie wymaga zmiany)

bony nie wbijaja max wiec dodatkowe wpisywanie cyfr

to jeszcze przy zmianie przez mape ci go wylacza 

Sory ale nie xD

Opublikowano

Echnm. Może zagram kiedyś tam.. Na dzień dzisiejszy, kiedy to po każdym teleporcie na inną mapę zacina klienta tak że nie da się już nic zrobić poza zbiciem go z procesów.

System serwera jest spoko, jednak nie zwiastuję mu długiego żywota z powodu tych dziwnych błędów..

do tego dorzucam syserr.txt Być może przez błędy z ładowaniem muzyki są jakieś błędy?

Sami sprawdźcie..

syserr.txt

Opublikowano
33 minuty temu, Sonies napisał:

Echnm. Może zagram kiedyś tam.. Na dzień dzisiejszy, kiedy to po każdym teleporcie na inną mapę zacina klienta tak że nie da się już nic zrobić poza zbiciem go z procesów.

System serwera jest spoko, jednak nie zwiastuję mu długiego żywota z powodu tych dziwnych błędów..

do tego dorzucam syserr.txt Być może przez błędy z ładowaniem muzyki są jakieś błędy?

Sami sprawdźcie..

syserr.txt

nie było jeszcze serwera od siela, który by nie lagował i bugował, to wszystko przez te jego pierdzielone mapy i nowe tekstury, tak samo było na nwm czy nie myle nazw itariusie i jego 1 projekcie. Było to samo, niestety w tym kierunku nic nie zostało zrobione. A oni Ci napiszą, że to wina kompa, gdzie grasz na kompie za 13 tys xD taki silnik metina i ma problemy z mieleniem nowych map/tesktur 

Opublikowano

Mnie serwer nie urzekł, obawiam się powtórki z rozrywki, więc nie zawitam.

Słabą macie reklamę chyba, na forum zaledwie 250 kont.

Skąd ta data? Zwykle startują w piątek/sobotę żeby mieć coś weekendu i graczy, w końcu IS się sam nie załaduje.

Powodzenia.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
2 minuty temu, Evil Smile napisał:

Mnie serwer nie urzekł, obawiam się powtórki z rozrywki, więc nie zawitam.

Słabą macie reklamę chyba, na forum zaledwie 250 kont.

Skąd ta data? Zwykle startują w piątek/sobotę żeby mieć coś weekendu i graczy, w końcu IS się sam nie załaduje.

Powodzenia.

Też tak uważam, w porównaniu do innych serwerów startujących na obecnej scenie mamy bardzo słabą reklamę (sarkazm niestety z mojej strony).

Serwery startują w piątek lub sobotę dlatego też nie rozumiem skąd zdziwienie datą ale widać że trzeba się do czegoś doczepić...:D

Pozdrawiam i również życzę powodzenia :)

Opublikowano
2 minuty temu, True990 napisał:

Też tak uważam, w porównaniu do innych serwerów startujących na obecnej scenie mamy bardzo słabą reklamę (sarkazm niestety z mojej strony).

Serwery startują w piątek lub sobotę dlatego też nie rozumiem skąd zdziwienie datą ale widać że trzeba się do czegoś doczepić...:D

Pozdrawiam i również życzę powodzenia :)

To jest tylko moja opinia i się nie czepiam, po prostu pytam skąd ta decyzja. No nie słychać o was wszędzie, albo to ja mam słabe źródła informacji.

A ponoć to ja jestem wredna.

Ilu graczy na becie?

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...