Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Evil Smile napisał:

Mnie serwer nie urzekł, obawiam się powtórki z rozrywki, więc nie zawitam.

Słabą macie reklamę chyba, na forum zaledwie 250 kont.

Skąd ta data? Zwykle startują w piątek/sobotę żeby mieć coś weekendu i graczy, w końcu IS się sam nie załaduje.

Powodzenia.

przecież dzisiaj jest sobota

tenor.gif

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
8 minut temu, Evil Smile napisał:

To jest tylko moja opinia i się nie czepiam, po prostu pytam skąd ta decyzja. No nie słychać o was wszędzie, albo to ja mam słabe źródła informacji.

A ponoć to ja jestem wredna.

Ilu graczy na becie?

No na pewno ciężko aby było o nas słychać na YT w aktualnej sytuacji natomiast mamy 2 większych YT-berów (Powyżej 3k subów)-ZabQ oraz Małysz

Dodatkowo była rozsyłana olbrzymia ilość smsów promocyjnych oraz wiele innych form reklamy...Nie do każdego gracza metin2 jesteśmy w stanie dotrzeć w aktualnych czasach :>

Na becie było ponad 800 założonych kont, w tej chwili liczba online utrzymuje się w granicach 1250 ale KSW/inne serwery z dnia dzisiejszego :)

Myślę że wszystko się unormuje i spokojnie wzrośnie w dniu jutrzejszym o co jesteśmy spokojni :)

No jestem wredny troszkę ale bez przesady :/ 

Opublikowano

@True990 byłem na tsie, sielu siedział wyciszony, a teraz nie mam za bardzo opcji...Nikt inny się nie skarży na ten problem? Bo chętnie wbiłbym już na serwer, ale ten client jest wyrażnie zj***ny

Opublikowano
10 godzin temu, czypogram napisał:

Witam, ja mam kilka pytań odnośnie serwera.

Czy SM / ItemShop - Będzie do zdobycia w grze, nie chodzi mi o możliwość handlowania, tylko o drop czy coś w tym stylu.

Czy Client jest dobrze zrobiony? Bo mój komputer nie jest już nie najlepszy, do tego grafika się spaliła i jestem zmuszony grać na zintegrowanej, co nie zmienia faktu że do wczoraj nie miałem problemu z żadnym serwerem 0 lagów itp, lecz chciałem zagrać na serwerze DivineWorld który wystartował, z tym że tam coś było w cliencie i miałem takie lagi że musiałem ctrl alt del, przez co musiałem zrezygnować z serwera i chciałbym zagrać tutaj.

Czy będzie dostępne w grze zmiana skili jeżeli tak to do jakiego lv i czy będzie w is czy w grze?

Czy jest dobrze zrobiony balans? Chodzi tutaj o to że częstwo na serwerach prywatnych ludzie zwiększają dmg skili typu duchowe paluch zasadzka itp a takich jak aura nie ruszają + dodają 500000% na blok ciosów i postacie jak body nic nie mogą zrobić bo z hitów same missy, a z skili nic sie nie wali.

Czekam na odpowiedź i z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Ponawiam swoje pytanie, bo czuje sie troche zlany.

Opublikowano

Zawitałam na serwer - exp jest przyjemny, myślę że z ekwipunkiem nie będzie tragedii, wbijanie bonów też nie jest najgorsze. Jedyne, co strasznie mnie irytuje, to kompletne zacinanie się clienta przy prawie każdej zmianie kanału/teleportacji. Nie wiem, czy każdy tak ma, aczkolwiek dla mnie jest to strasznie uciążliwe i trochę zniechęca do gry.

Opublikowano
1 minutę temu, Aive napisał:

Zawitałam na serwer - exp jest przyjemny, myślę że z ekwipunkiem nie będzie tragedii, wbijanie bonów też nie jest najgorsze. Jedyne, co strasznie mnie irytuje, to kompletne zacinanie się clienta przy prawie każdej zmianie kanału/teleportacji. Nie wiem, czy każdy tak ma, aczkolwiek dla mnie jest to strasznie uciążliwe i trochę zniechęca do gry.

Słyszymy o takich problemach i Sielu jest już poinformowany o takim błędzie, na pewno postaramy się to jak najszybciej ogarnąć :>

5 minut temu, czypogram napisał:

Nie odpowiem Ci na Twoje pytania bo po prostu nie mam na ich temat wiedzy :>

Napisałem Sielowi na temat MPC i postara się odpowiedzieć gdy tylko będzie miał czas...

6 minut temu, MrFremO napisał:

@True990 byłem na tsie, sielu siedział wyciszony, a teraz nie mam za bardzo opcji...Nikt inny się nie skarży na ten problem? Bo chętnie wbiłbym już na serwer, ale ten client jest wyrażnie zj***ny

Napisz na fanpage i ktoś inny postara się jak najszybciej pomóc :)

Opublikowano
7 minut temu, Ork Czarodziej napisał:

przecież dzisiaj jest sobota

Wiem.

6 minut temu, True990 napisał:

No na pewno ciężko aby było o nas słychać na YT w aktualnej sytuacji natomiast mamy 2 większych YT-berów (Powyżej 3k subów)-ZabQ oraz Małysz

Dodatkowo była rozsyłana olbrzymia ilość smsów promocyjnych oraz wiele innych form reklamy...Nie do każdego gracza metin2 jesteśmy w stanie dotrzeć w aktualnych czasach :>

Na becie było ponad 800 założonych kont, w tej chwili liczba online utrzymuje się w granicach 1250 ale KSW/inne serwery z dnia dzisiejszego :)

Myślę że wszystko się unormuje i spokojnie wzrośnie w dniu jutrzejszym o co jesteśmy spokojni :)

No jestem wredny troszkę ale bez przesady :/ 

ZabQ, Malysz - skonczyłam czytać. XDDDDDDDDDDDD

No tak, smski promocyjne, to jest to.

Nie zwalajcie winy na ksw, wyłączony exp to najgenialniejsze posunięcie z waszej strony, no jo.

odezwijcie sie za 2 miesiace.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
11 minut temu, Evil Smile napisał:

Wiem.

ZabQ, Malysz - skonczyłam czytać. XDDDDDDDDDDDD

No tak, smski promocyjne, to jest to.

Nie zwalajcie winy na ksw, wyłączony exp to najgenialniejsze posunięcie z waszej strony, no jo.

odezwijcie sie za 2 miesiace.

kolego ty jestes napierdolony za przeproszeniem czy co? specjalnie wylączyli exp od 17:30 do 18 aby ludzie mogli sobie eq wybonować i aby mieli "równy start"

Opublikowano
1 minutę temu, cubaza47891374 napisał:

kolego ty jestes napierdolony za przeproszeniem czy co? specjalnie wylączyli exp od 17:30 do 18 aby ludzie mogli sobie eq wybonować i aby mieli "równy start"

nie kolego, a jak już to koleżanko, ale co za różnica, kolegami nie jesteśmy.

Równy start? To niech dadzą każdemu IS'a żeby było "równo" jak masz gówno, a nie sprzęt to nie płacz, że metek nie chodzi.

ile osób online, bugi są, nie ma?

Opublikowano
32 minuty temu, MrFremO napisał:

pisz gg

31 minut temu, czypogram napisał:

tak średnio, od graczy na pewno.

jak ma sie dzikie psy i zasieg mobow na 50% przy duzej ilosci ludzi na 1 lokacji tak nie laguje.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
7 minut temu, Evil Smile napisał:

nie kolego, a jak już to koleżanko, ale co za różnica, kolegami nie jesteśmy.

Równy start? To niech dadzą każdemu IS'a żeby było "równo" jak masz gówno, a nie sprzęt to nie płacz, że metek nie chodzi.

ile osób online, bugi są, nie ma?

ale co mi nie chodzi bo nie rozumiem Cię dziewczyno? tak przy okazji, na mój komputer to Ciebie pewnie jeszcze trochę stać nie będzie :)

No i ...to Ty płaczesz w swoich ostatnich postach, ja tylko napisałem jak jest na tym serwie i jak również było na innych od siela i nic się nie zmienia, wiec zluzuj majty, zmień podpaskę i trochę spokoju, bo chyba sama nie wiesz o czym piszesz

Opublikowano

Pisze po raz 3, bo ciągle omijacie to pytanie albo odpowiadacie na coś innego na co już 4x została udzielona odpowiedź.

CZY SMOCZE MONETY SĄ DO ZDOBYCIA W GRZE, NIE CHODZI MI O HANDEL TYLKO CZY MOŻNA JE WYDROPIC, WYKOPAĆ Z RUD, WYŁOWIĆ CZY COŚ W TYM STYLU?

I jeszcze jedno zostanie zmienione wchodzenie / schodzenie z konia na ctr + g? Bo nie wiem po co zmieniliście na ctrl + h, skoro każdy był przyzwyczajony ctrl + g. POZDRAWIAM

Opublikowano
1 minutę temu, czypogram napisał:

Pisze po raz 3, bo ciągle omijacie to pytanie albo odpowiadacie na coś innego na co już 4x została udzielona odpowiedź.

CZY SMOCZE MONETY SĄ DO ZDOBYCIA W GRZE, NIE CHODZI MI O HANDEL TYLKO CZY MOŻNA JE WYDROPIC, WYKOPAĆ Z RUD, WYŁOWIĆ CZY COŚ W TYM STYLU?

I jeszcze jedno zostanie zmienione wchodzenie / schodzenie z konia na ctr + g? Bo nie wiem po co zmieniliście na ctrl + h, skoro każdy był przyzwyczajony ctrl + g. POZDRAWIAM

nie ma sm do zdobycia.

mozliwe, ze bedzie to zmienione.

Regulamin sygnatur

Opublikowano
Przed chwilą, cubaza47891374 napisał:

ale co mi nie chodzi bo nie rozumiem Cię dziewczyno? tak przy okazji, na mój komputer to Ciebie pewnie jeszcze trochę stać nie będzie :)

No i ...to Ty płaczesz w swoich ostatnich postach, ja tylko napisałem jak jest na tym serwie i jak również było na innych od siela i nic się nie zmienia, wiec zluzuj majty, zmień podpaskę i trochę spokoju, bo chyba sama nie wiesz o czym piszesz

Nie interesuje mnie jaki masz komputer, ja z metina wyrosłam, więc nie potrzebuję bóg wie czego. Do pracy mi metin nie jest potrzebny, dzięki za troskę, tylko żebyś się nie zdziwił.

A ja Ci odpisałam jak ja to widzę, więc "zluzuj majty, zmień podpaskę i trochę spokoju", bo popuścisz. :yay:

Suszi znów zaczyna sie spinać, a punktów dużo :(

12 minut temu, czypogram napisał:

najlepiej pod ctrl+h i +g

Opublikowano
3 godziny temu, RAvOO napisał:

heh rezygnuje z tego serwera xD

zmienilem na m2 i mi calego bs wyebao

do tego ze sie go ustawia 5 razy dluzej jak kazdego innego (bo przecie trza zmienic cos co nie wymaga zmiany)

bony nie wbijaja max wiec dodatkowe wpisywanie cyfr

to jeszcze przy zmianie przez mape ci go wylacza 

Sory ale nie xD

Udowodniłam Ci na forum, że jakoś mnie wywaliło, zalogowałam się i BS mixował - magia!

1 godzinę temu, czypogram napisał:

Odpisałam na 80% Twoich pytaań. Inna kwestia, że pewnie nawet tego nie przeczytałeś. 

Opublikowano
1 godzinę temu, LoveTherapy napisał:

Udowodniłam Ci na forum, że jakoś mnie wywaliło, zalogowałam się i BS mixował - magia!

Odpisałam na 80% Twoich pytaań. Inna kwestia, że pewnie nawet tego nie przeczytałeś. 

Sory ale mi na forum nic nikt nie udowadnial bo ja tam konta nie mam wiec lipa

A jak ktos tam ma nick RAvOO to yebac go w anus

Po kazdej zmianie ch

mapy

musze go ustawiac od nowa bo znika i nic nie mixuje

wiec jak juz to tu mi udowadniaj :v

Opublikowano
2 minuty temu, Yoshimitsuu napisał:

Witam

Oplaca sie grac ? Ile online ?  Podobno problemy z klientem sa , nadal  nie naprawiony jest ? 

nie ma problemów z klientem, po prostu ludzie mają antywirusy i im usuwa pliki.

w nocy będzie kilka poprawek a najważniejszym poprawka na wywalanie dungeonow.

Regulamin sygnatur

Opublikowano
10 godzin temu, Ed Dog napisał:

Wbijam, bo Sielu. Odwala kawał dobrej roboty przy wszystkim oraz zawsze służy pomocną i miłą radą. Mam nadzieję, że będzie tak samo jak na serwerze.

Proszę nadal o ceny SMków :)

dokladnie jak ten serwer itarius czy tam nazwa:)  pozdrawiam

Opublikowano

Pamiętam Moyes'a, serwer świetny, ale niestety graczy zabrakło...

Pobieram clienta i ogarniam serwer. ;) 

Powodzenia Sielu z projektem oby na dłużej ! 

Opublikowano
2 godziny temu, RAvOO napisał:

Po kazdej zmianie ch

mapy

Nie wiem o co Ci chodzi. 

https://www.dropbox.com/s/7ggf9jr4bis6jv7/2017-05-28_00-57-05.mp4?dl=0  Sorry za jakość ale coś się zepsuło ;x 

Pomimo że godzina późna i weekend to graczy troche jest. I tak nie ma gdzie grać, można pobrać i obadać teren.

obraz.png

Opublikowano
3 godziny temu, RAvOO napisał:

Po kazdej zmianie ch

mapy

W takim razie musiał być ktoś inny, kto napisał prawie identyczny post :v 

EVRlk1f.png

A co do udowodnień.. masz wyżej. 

Opublikowano
5 minut temu, Emmanuels napisał:

Nie wiem o co Ci chodzi. 

https://www.dropbox.com/s/7ggf9jr4bis6jv7/2017-05-28_00-57-05.mp4?dl=0 

Pomimo że godzina późna i weekend to graczy troche jest. I tak nie ma gdzie grać, można pobrać i obadać teren.

Graczy około 19:30 było około 1250 graczy w pewnym momencie...Tak realnych w porównaniu do niektórych :v

Prawdziwą liczbę graczy online poznamy pewnie jutro i w kolejnych dniach, dopiero się okaże ile będzie stałych graczy ale póki co zapowiada się dobrze o co zadbamy :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Szkoda, że max lvl w 8 godzin prawie :/ Moim zdaniem exp powinien być mniejszy, a nie że max w dzien i potem tylko siekać eq...

Opublikowano

Itemy powinny lecieć z bossów niezależnie od levela. Nawet bym nie miał z tym problemu, gdyby nie fakt, że odkryłem misje dopiero na 100 levelu, bo w zakładce 'misje' nie widniało nic, tylko trzeba było szukać po całym GUI. Tym sposobem, muszę teraz latać po mapie na 60, potem na dungeony, za które nic nie dostanę. Supcio. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...