Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam rozumieć, że powtórka z rozrywki? :D Już był taki serwer, w którym byłeś w teamie i też był taki "patent", że start był powiedzmy o 17:00 JEDNAKŻE wyłączona była opcja zabijania mobów, metinów itp. A po co? "równy start". Co z tego, że coś takiego jak równy start nie istnieje bo to jest głupi metin. Wpierdolisz 200zl w IS i gdzie jest ten równy start xD  Nie wspominałbym o tym, ale pamiętam, że przez ten "patent" musieliście przełożyć start, bo coś się jebło?

Opublikowano
4 minuty temu, Challenjour napisał:

Mam rozumieć, że powtórka z rozrywki? :D Już był taki serwer, w którym byłeś w teamie i też był taki "patent", że start był powiedzmy o 17:00 JEDNAKŻE wyłączona była opcja zabijania mobów, metinów itp. A po co? "równy start". Co z tego, że coś takiego jak równy start nie istnieje bo to jest głupi metin. Wpierdolisz 200zl w IS i gdzie jest ten równy start xD  Nie wspominałbym o tym, ale pamiętam, że przez ten "patent" musieliście przełożyć start, bo coś się jebło?

Nie z tego powodu, była to wina maszyny. Masz złe informacje :v 

Opublikowano

czemu jutro ? fajnie wygląda serwer, z expem mam nadzieje, że bez isa da rade szybko podbić lvl ?

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano
Przed chwilą, sumenato2 napisał:

czemu jutro ? fajnie wygląda serwer, z expem mam nadzieje, że bez isa da rade szybko podbić lvl ?

Jak na serwer easy przystało - da ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, veimiK napisał:

Można pobierać klienta do open bety, żeby grać już jutro normalnie, czy będzie nowy link? 

Będzie nowy link :>

Opublikowano

@SieluPrzyjacielu drogi, odpowiedz mi proszę na jedno pytanie:

Skąd posiadacie nasze numery telefonów? Wiesz to miłe że wysyłacie zaproszenia drogą telefoniczną, i chętnie odwiedzę serwer bo jestem ciekawski.

Jednak nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapisywał się do jakiegoś "newslettera" pt: "zapisz się i bądź na bieżąco" Stąd moje pytanie :)

Pozdrawiam.

ps: Jeszcze jedno pytanko tak na szybko; czy długo zajmuje wbicie 80lvl'a?

Opublikowano

Wszystko prawie w is, nawet mega peleryna. Co moge kupić za te sm, które dostałem smsem? jeden ulepszacz?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Sonies napisał:

@SieluPrzyjacielu drogi, odpowiedz mi proszę na jedno pytanie:

Skąd posiadacie nasze numery telefonów? Wiesz to miłe że wysyłacie zaproszenia drogą telefoniczną, i chętnie odwiedzę serwer bo jestem ciekawski.

Jednak nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapisywał się do jakiegoś "newslettera" pt: "zapisz się i bądź na bieżąco" Stąd moje pytanie :)

Pozdrawiam.

ps: Jeszcze jedno pytanko tak na szybko; czy długo zajmuje wbicie 80lvl'a?

Ładowałeś pewnie sm na jakimś serwerze za pomocą sms'ów to mają Twój numer. A to, że wysyłają te smsy bez Twojej zgody to kogo to obchodzi, lol.

Można expić skillami przed startem?

tenor.gif

Opublikowano

Pograłem sobie na becie dziś o 3 4 rano.

Widać gołym okiem, że pelerynka została "zmniejszona" w zasięgu.

Ogólnie gra się spoko i polecam. Dziwnie tylko tak bez fioletowych i zielonych potek :).

Wbijam dziś na start.

Mam nadzieje, że ceny IS będą przystępne, bo jeszcze rano na stronie nie dało się sprawdzić cen - to jest jedyny minus na tę chwilę :).

@edit:

po zdjęciach w prezentacji widać, że mapy etc zostały zmienne i to duży plus! Nie interesują mnie sety czy wyglądy postaci takie same. Najważniejsze, że przenosimy się w inne miejsce rozgrywki i coś się zmienia dla tego naszego mózgu, a nie po raz enty jakiś denny zaczarowany las.

@edit2:

66c4ee6c2b564f8db085990e5354789c.png

Czy można gdzieś zobaczyć ceny SM? :/

Opublikowano

Nie ma peta na start ani wierzchowca, żadnego kostiumu, pelerynka ZA BARDZO zmniejszona, ewidentnie żeby kupować tą z ISu, lepiej żeby była możliwość zdobywania sm w grze :)

Opublikowano

Witam, ja mam kilka pytań odnośnie serwera.

Czy SM / ItemShop - Będzie do zdobycia w grze, nie chodzi mi o możliwość handlowania, tylko o drop czy coś w tym stylu.

Czy Client jest dobrze zrobiony? Bo mój komputer nie jest już nie najlepszy, do tego grafika się spaliła i jestem zmuszony grać na zintegrowanej, co nie zmienia faktu że do wczoraj nie miałem problemu z żadnym serwerem 0 lagów itp, lecz chciałem zagrać na serwerze DivineWorld który wystartował, z tym że tam coś było w cliencie i miałem takie lagi że musiałem ctrl alt del, przez co musiałem zrezygnować z serwera i chciałbym zagrać tutaj.

Czy będzie dostępne w grze zmiana skili jeżeli tak to do jakiego lv i czy będzie w is czy w grze?

Czy jest dobrze zrobiony balans? Chodzi tutaj o to że częstwo na serwerach prywatnych ludzie zwiększają dmg skili typu duchowe paluch zasadzka itp a takich jak aura nie ruszają + dodają 500000% na blok ciosów i postacie jak body nic nie mogą zrobić bo z hitów same missy, a z skili nic sie nie wali.

Czekam na odpowiedź i z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zgadzam się standardowa pelerynka zmniejszone zasięg ma strasznie ale zobaczymy jak to będzie :) I kaska trochę słabo leci na 20lvl miałem 1k a wędka 20k ;d

Opublikowano
1 minutę temu, Matise napisał:

Zgadzam się standardowa pelerynka zmniejszone zasięg ma strasznie ale zobaczymy jak to będzie :) I kaska trochę słabo leci na 20lvl miałem 1k a wędka 20k ;d

To samo

Opublikowano

Bardziej medium niż Easy :) Za mały drop kasy, za słaby drop szkatułek :) do 30 lv poleciały mi 2, i wchodzenie na dane mapki od lvla głupota...

Opublikowano
29 minut temu, Ftorek napisał:

58316169162140826154.jpg

Sporo luda ! :D

To jest beta tłumoku.

23 minuty temu, Ftorek napisał:

Nie ma peta na start ani wierzchowca, żadnego kostiumu, pelerynka ZA BARDZO zmniejszona, ewidentnie żeby kupować tą z ISu, lepiej żeby była możliwość zdobywania sm w grze :)

Kup sobie <lol> moze ci całego isa dadzą na start? 

Opublikowano
Przed chwilą, Neeson napisał:

To jest beta tłumoku.

Kup sobie <lol> moze ci całego isa dadzą na start? 

Dlatego mówię tłumoku :P 

pay to win :*

Opublikowano
Przed chwilą, Ftorek napisał:

Dlatego mówię tłumoku :P 

pay to win :*

XDDDDDD No tak, bo serwery robi sie z pasji XDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...