Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę wiedzieć, skąd mieliście mój numer telefonu o.O? zaczynam się bać o swoją prywatność Kappa

Ile graczy online oraz opłaca się wchodzić? :D

Nie działa :(

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
9 godzin temu, LoveTherapy napisał:

W takim razie musiał być ktoś inny, kto napisał prawie identyczny post :v 

EVRlk1f.png

A co do udowodnień.. masz wyżej. 

to widzocznie nei tylko ja mam ten problem :v

Ewentualnie nie wiem mam cos zyebane i musze z googli sciagac albo nie wiem

@UP Numer maja zapisany w bazie czy czyms tam bo na jakims serwerze pewnie do IS'a wyebales hajsy. Tam true powiedzial ze jak chcesz to moze ten numer usunac

Opublikowano

Przez noc grało się przyjemnie, fakt na starcie uciążliwe było wyrzucanie/zacinanie podczas teleportacji/zmiany ch, ale zostało to już naprawione. Exp i może rzeczywiście jest za łatwy, ale to jednak easy, o ekwipunek będzie dużo ciężej z tego co mi się wydaje. Na serwerze jest co robić i na wszystkim idzie zarobić. Chociaż osobiście te losowe respy bossów/metków bym zmienił na stałe, ostatnio szukałem 30 min 1 metka do misji xD 

Póki co polecam.

Opublikowano

Przyznaje, że ten serwer wyszedł wam lepiej niż Itarius. Tutaj przynajmniej nie ma tej monotonii, że musiałeś robić misje na ryby, metiny i bodajże bossy żeby wejść na kolejną mapę. No i podoba mi się ten pomysł z yangami. Dropi ich mało, a więc i ceny nie będą z kosmosu. No i fajny patent z tym, że na całkiem nowych mapach jest opcja wyświetlenia największych spotów.

Jedyne co brzydko wygląda to ten biały/srebrny hwang :D

Opublikowano

Troche smiegłem jak zobaczyłem zasięg pelerynek. Czemu mega pele w IS? troche nie normalne...

I czemu spoty takie małe?

Słaby resp metków i bossów.

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Pelerynka chuyowa

Bo lepsza do kupienia w IS przelewem 15 zloty. Ok

Dodanie bonow EXP w IS 0 SM a dodanie PvP 190sm? xD

To mam rozumiec ze roski tez lepsze w IS beda za 15 zyla?

Ja rozumiem zarabiac. Ale kurwa aby pelerynki do IS dac to tego ejscze nie widzialem xDD

Opublikowano
13 minut temu, RAvOO napisał:

Pelerynka chuyowa

Bo lepsza do kupienia w IS przelewem 15 zloty. Ok

Dodanie bonow EXP w IS 0 SM a dodanie PvP 190sm? xD

To mam rozumiec ze roski tez lepsze w IS beda za 15 zyla?

Ja rozumiem zarabiac. Ale kurwa aby pelerynki do IS dac to tego ejscze nie widzialem xDD

Peleryna podstawowa ktora występuje na każdym serwerze jest na start, natomiast peleryna specjalna którą stworzyliśmy jedynie dla zainteresowanych jest w IS (moby przyciągają się bezpośrednio pod postać) :)

Przecież tego typu "bajer" nie jest przymusowy do kupna,a jedynie jest dla chętnych wiec nie rozumiem o skąd lekki "ból" o to że pojawiła się ona na serwerze

Opublikowano
37 minut temu, True990 napisał:

Peleryna podstawowa ktora występuje na każdym serwerze jest na start, natomiast peleryna specjalna którą stworzyliśmy jedynie dla zainteresowanych jest w IS (moby przyciągają się bezpośrednio pod postać) :)

Przecież tego typu "bajer" nie jest przymusowy do kupna,a jedynie jest dla chętnych wiec nie rozumiem o skąd lekki "ból" o to że pojawiła się ona na serwerze

Nie sądzisz że przysłowiowy bot który wyda te 15 zł na pele, ma już z górki? Bo nie będzie widać czy ma wh czy nie bo mody będą i tak przy nim.

obraz.png

Opublikowano
45 minut temu, True990 napisał:

Boby będą wchodzić maksmalne?

Co z respami, nie idzie dopaść ani jednego bossa/metina na mapce, co dopiero będzie w godzinach popołudniowych, macie zamiar coś z tym robić, zmniejszyć czas oczekiwania, zwiekszyc respy? Cokolwiek?

kmr3.gif

Opublikowano
11 minut temu, Emmanuels napisał:

Nie sądzisz że przysłowiowy bot który wyda te 15 zł na pele, ma już z górki? Bo nie będzie widać czy ma wh czy nie bo mody będą i tak przy nim.

Spokojnie, widać gdy ktoś ma wh o to się nie ma co martwić :) 

Z górki? :D Że moby po prostu przyciągają sie do postaci zamiast podchodzić? :D

5 minut temu, VaScO. napisał:

Boby będą wchodzić maksmalne?

Co z respami, nie idzie dopaść ani jednego bossa/metina na mapce, co dopiero będzie w godzinach popołudniowych, macie zamiar coś z tym robić, zmniejszyć czas oczekiwania, zwiekszyc respy? Cokolwiek?

Bony raczej nie ulegną zmianom.

Co do respów dziś będą rozmowy z graczami na ten temat więc możliwe że ulegnie to lekkim zmianom ale na razie nic nie mówimy :)

Opublikowano
4 minuty temu, True990 napisał:

Spokojnie, widać gdy ktoś ma wh o to się nie ma co martwić :) 

Z górki? :D Że moby po prostu przyciągają sie do postaci zamiast podchodzić? :D

Bony raczej nie ulegną zmianom.

Co do respów dziś będą rozmowy z graczami na ten temat więc możliwe że ulegnie to lekkim zmianom ale na razie nic nie mówimy :)

Fajnie by było jakby wgl to były stałe i zdecydowanie więcej, pomyślcie o graczach którzy nie siedzą całymi dniami, mają np. prace i wchodzą pograć sobie na 2h, przez 2h spotkałem osobiście jednego metina, cały czas krążąc po tej mapce, takze jak na easy to coś nie halo :D
Pozdrawiam i czekam na efekty bo serwerek prezentuje się naprawdę super ;)

kmr3.gif

Opublikowano

Przez tą bezsensowna informacje w zielonym okienku nie jestem w stanie użyć multicytowania, także odpowiem tak o.

Zasięg zwykłej pelerynki będzie zwiększony,  rozmawiałam o tjm z Sielem w nocy.

Co do respiow bossow - gdyby były stałe to tez by pewnie nie stały sobie i nie czekały (misje, ulepki). Pogadam z Krzysiem odnośnie ich czasu respu, by nieco przyspieszyć.

Bonusy jak na razie nie wchodzą od razu maxy. Jeżeli przeszkadza to większej grupie osób to na forum użytkownik stworzył temat z propozycją - zagłosuj na tak, a im więcej osób będzie chciało zmiany to my ją zrobimy. W końcu serwer jest dla graczy ;)

To samo z innymi propozycjami - jeśli jakaś widnieje to sio temacik założyć, niech się inni wypowiedzą :)

Spoty - te największe są pokazane w widoku mapki. Inne nie są porównywalne do nich, lecz da się na nich zdobywać doświadczenie :)

Nie wiem czy czegoś nie pominelam, jeżeli tak to proszę o ponowne zapytanie :/

Opublikowano

Bez przesady, ze chcecie ruszac bonusy... Od wczoraj zdazylem wybonowac  3 itemki(zbroja,bron,tarcza), niech te itemy beda cos warte. Co do pelerynki to fakt, powinna byc do wytworzenia w grze. IS do pvp jest git tylko, dodac drop smow z bossow w ilosci 10,20. 

Opublikowano
25 minut temu, 7Nosferatu7 napisał:

Bez przesady, ze chcecie ruszac bonusy... Od wczoraj zdazylem wybonowac  3 itemki(zbroja,bron,tarcza), niech te itemy beda cos warte. Co do pelerynki to fakt, powinna byc do wytworzenia w grze. IS do pvp jest git tylko, dodac drop smow z bossow w ilosci 10,20. 

Wiesz, no to tylko propozycja użytkowników. Wiadomo, musi to być skonsultowane z innymi graczami :P

Opublikowano
Dnia 27.05.2017 o 07:23, Sonies napisał:

@SieluPrzyjacielu drogi, odpowiedz mi proszę na jedno pytanie:

Skąd posiadacie nasze numery telefonów? Wiesz to miłe że wysyłacie zaproszenia drogą telefoniczną, i chętnie odwiedzę serwer bo jestem ciekawski.

Jednak nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapisywał się do jakiegoś "newslettera" pt: "zapisz się i bądź na bieżąco" Stąd moje pytanie :)

Pozdrawiam.

ps: Jeszcze jedno pytanko tak na szybko; czy długo zajmuje wbicie 80lvl'a?

Surek dysponuje dużą bazą numerową. Jakbyś kolego nie wiedział, że oni się tym wszystkim wymieniają pomiędzy sobą. 

9368_gold.png

Opublikowano

No to lecimy kurwa tutaj:

1.Pelerynka- od bety było mówione, że będzie powiększona, a jeszcze nie tknięta

2.Exp- Było mówione, że nie będzie takiego samego jak na becie, również nie tknięte, jest o wiele za szybki, maxa wbili w 8 godzin

3.HP mobów/bossów/metinów- To można było zrobić o wiele lepiej, o wiele bardziej wykorzystać potencjał serwera, to wszystko ma za mało HP

4.Symbole hwang nie dropią i są za jakieś tam punkty...Zupełnie nie zrozumiałe

5.Tak bardzo easy, a potów na speeda brak, w takim razie to hard, że mam docenić przypuśćmy zręczność czy bezszelestny na prędkość poruszania się?

Moim zdaniem powinniście zrobić z tego typowego mediuma, zmniejszyć exp, zwiększyć hp mobów/bossów/metinów bądz też utrudnić ulepszanie eq exp bo ulepszanie zbroi to żart, dodać misje poboczne, jakąś fabułe i byłoby mega. Tym nowym lochem pająków nawet nie zdążyłem się nacieszyć bo wbiłem te 20lvli w jakieś 2 minuty i chciałem zatrzymać się na 60 ale wbiłem 61 i już nic nie leciało mi z bossów/metinów. To mógł być najlepszy aktualny medium, nie idzie się nacieszyć nowościami przy takim expie, wbić maxa w pare godzin potem tylko eq i pvp zostaje o kurde ale fun. Sorry, ale już wiekszy potencjał widziałem w Itariusie niż tutaj. Za szybko.

Opublikowano
34 minuty temu, Omek napisał:

Surek dysponuje dużą bazą numerową. Jakbyś kolego nie wiedział, że oni się tym wszystkim wymieniają pomiędzy sobą. 

Ale akurat w tym serwerze Surka nie musicie szukac xDDDD

Niczym się z nikim nie wymieniam, jest to wyłącznie moja baza z moich serwerów i z nikim nie potrzebuje robić żadnych "wymian" :)

Pozdrawiam,

True :)

Opublikowano
45 minut temu, VllP napisał:

Super serwerek !

Ile online? - około 1000/1.2

Liczba ciągle lata w granicach 1100 :)

Ale spokojnie, postaramy się o więcej :)

Opublikowano

W prezentacji macie że wszystkie kostiumy, fryzury, skiny itp są bez bonów bo bony można dokupić w is za 0SM. Zapomnieliście dodać że 0SM kosztuje jedynie bon do PVM (EXP) a bon do PVP jest płatny i to wcale nie mało bo kosztuje więcej niż kostium / fryz / skin, więc kupująć kostium fryz skin + trzeba dokupić jeszzce 3x dodanie pvp więc wychodzi ponad 100zł jak dla mnie za drogo za serwer prywatny który może w każdej chwili paść, nawet dodania do peta trzeba dokupywać, serwer zrobiony typowo pod IS, brak możliwości zdobycia SM w grze jedynie handel, brak dropu itp.

Opublikowano
1 godzinę temu, czypogram napisał:

W prezentacji macie że wszystkie kostiumy, fryzury, skiny itp są bez bonów bo bony można dokupić w is za 0SM. Zapomnieliście dodać że 0SM kosztuje jedynie bon do PVM (EXP) a bon do PVP jest płatny i to wcale nie mało bo kosztuje więcej niż kostium / fryz / skin, więc kupująć kostium fryz skin + trzeba dokupić jeszzce 3x dodanie pvp więc wychodzi ponad 100zł jak dla mnie za drogo za serwer prywatny który może w każdej chwili paść, nawet dodania do peta trzeba dokupywać, serwer zrobiony typowo pod IS, brak możliwości zdobycia SM w grze jedynie handel, brak dropu itp.

Czego się spodziewałeś?? True to typowy materialista on zawsze robi serwer dla kasy a głupie dzieci wydaja kasę na privy aby mieć zabawę a Sielu to stał sie taki sam jak True też jemu o kasę dlatego tyle rzeczy w is i nie do zdobycia w grze chyba że może jakiś gracz odsprzeda. Serwer specjalnie zrobiony pod kasę i kto chce kupuje a kto nie chce to nie kupuje wolna amerkanka :D  więc żadna nowość . Pozdro 600 

Opublikowano
6 godzin temu, Omek napisał:

Co z tego że nie trzymam z nikim z ich teamu, ale fakt mnie trzeba powiązać za wszystkim co jest w publikacjach. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
26 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Czego się spodziewałeś?? True to typowy materialista on zawsze robi serwer dla kasy a głupie dzieci wydaja kasę na privy aby mieć zabawę a Sielu to stał sie taki sam jak True też jemu o kasę dlatego tyle rzeczy w is i nie do zdobycia w grze chyba że może jakiś gracz odsprzeda. Serwer specjalnie zrobiony pod kasę i kto chce kupuje a kto nie chce to nie kupuje wolna amerkanka :D  więc żadna nowość . Pozdro 600 

ach no tak, bo serwery robi sie z pasji.

x D 

Topic. w ile wbije max level???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...