Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bethia.pl [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w ciul, chociażby z tego powodu, że Sielu w administracji. Na itariusie grało się ;)) zajebisty serwerek był i sporo sm'ków się wyłowiło. Mam nadzieję, że na tej odsłonie też będzie można wyławiać jakieś sm'ki. :)) polecam i widzimy się na starcie.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metki i bossy na późniejszych mapach z respem ponad 30min w ilości 4 sztuk? Chyba sobie z tym żartujecie. Ulepszenie eq będzie graniczyło z cudem.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Wbijam, bo Sielu. Odwala kawał dobrej roboty przy wszystkim oraz zawsze służy pomocną i miłą radą. Mam nadzieję, że będzie tak samo jak na serwerze.

Proszę nadal o ceny SMków :)

Opublikowano
4 godziny temu, Sonies napisał:

@SieluPrzyjacielu drogi, odpowiedz mi proszę na jedno pytanie:

Skąd posiadacie nasze numery telefonów? Wiesz to miłe że wysyłacie zaproszenia drogą telefoniczną, i chętnie odwiedzę serwer bo jestem ciekawski.

Jednak nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapisywał się do jakiegoś "newslettera" pt: "zapisz się i bądź na bieżąco" Stąd moje pytanie :)

Pozdrawiam.

ps: Jeszcze jedno pytanko tak na szybko; czy długo zajmuje wbicie 80lvl'a?

Wysyłałeś SMS-a na SM na któryś z moich serwerów :)

Jeśli nie chcesz otrzymywać reklam to można mnie złapać na TS/Forum lub gdziekolwiek i usunę Twój numer :)

Zgodę wyrażałeś akceptując regulamin serwera, akurat wcześniej tam była zmianka o tym, na Bethi jeszcze nie dodałem ale spokojnie, jeśli ktoś sobie nie życzy śmiało mogę usunąć :)

Pozdrawiam,

True :)

4 godziny temu, Sonies napisał:

@SieluPrzyjacielu drogi, odpowiedz mi proszę na jedno pytanie:

Skąd posiadacie nasze numery telefonów? Wiesz to miłe że wysyłacie zaproszenia drogą telefoniczną, i chętnie odwiedzę serwer bo jestem ciekawski.

Jednak nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapisywał się do jakiegoś "newslettera" pt: "zapisz się i bądź na bieżąco" Stąd moje pytanie :)

Pozdrawiam.

ps: Jeszcze jedno pytanko tak na szybko; czy długo zajmuje wbicie 80lvl'a?

Wysyłałeś SMS-a na SM na któryś z moich serwerów :)

Jeśli nie chcesz otrzymywać reklam to można mnie złapać na TS/Forum lub gdziekolwiek i usunę Twój numer :)

Zgodę wyrażałeś akceptując regulamin serwera, akurat wcześniej tam była zmianka o tym, na Bethi jeszcze nie dodałem ale spokojnie, jeśli ktoś sobie nie życzy śmiało mogę usunąć :)

Pozdrawiam,

True :)

Opublikowano

Serwer póki co jest i będzie mega spoko, dość krytycznie podchodzę do serwerów, ale Sielowi i True można zaufać. Wprowadzono wiele udogodnień w porównaniu z wcześniejszą wersją i prezentuje się to o niebo lepiej. Po rozmowach na TS'ie administracja tym razem będzie słuchała się graczy, a nie robiła coś po swojemu jak to było na poprzedniej wersji. Myślę, że na serwerze nie będzie nudy, każda opcja "naszej" starej gry jest jakoś wykorzystana zaczynając na łowieniu kończąc na górnictwie czy np. roślinkach. Wierzę w powodzenie projektu, nie spierdolcie tego.

• Kubek zmienił(a) tytuł na Bethia.pl [Dedyk] [Easy]
Opublikowano
1 godzinę temu, VaScO. napisał:

Skąd zielone/fioletowe potki? Dopalacze w stylu rosek?(jeżeli już są roski to max/max?) 

Nie ma zielonych/fioletowych potek. Dlaczego? A dlatego, żeby skille bodego(berek)/healler'a(zwinka)/archer'a(bezszelestny) były czegoś warte.

Roski występują w maxymalnych wartościach. Dropią z metinów/bossów/skrzynek serwerowych.

Opublikowano

Skoro dzisiaj serwerek sobie dzisiaj startuje ;d 

To poszukuję jakieś ogarniętej ekipki na start 

Rafał, wiek 22 w metka gram od 7 lat? chyba coś koło tego. Posiadam TS 3 oraz mikrofon bajoo . Jeżeli znajdzie się jakaś ekipka to niech pisze w tym tematku albo na priv.

Opublikowano

Mam problem z patcherem, odpalam go jako admin i wywala, że nie mam DX 8.1, a dopiero go instalowałem i kompa resetowałem i dalej to samo ;x, chyba, że będzie jeszcze jakaś łatka... Pierwszy raz taki problem :D

Opublikowano
8 godzin temu, Sonies napisał:

Jeszcze jedno pytanko tak na szybko; czy długo zajmuje wbicie 80lvl'a?

Nie wydaje mi się, żeby Ci to długo zajęło. Zależne to będzie od graczy i mapki. 

@Matise  @Ftorek @Ed Dog

Pisałam wczoraj Krzyśkowi, by zwiększył jej zasięg :>

@czypogram

Na fp widnieje gif, w którym Sielu pokazał, że istnieje u nas możliwość zmniejszenia zasięgu widoczności potworków na mapach, ale nie tylko tego. Pod przyciskiem F5 masz całkowite "zniknięcie" npc, graczy itd. (przydatne, gdy idziesz np. jeść, do sklepu czy coś, a nie chcesz potem czarnego ekranu, gdy włączysz serwer). Jest również zmiana potworków na psy :) 

Co do zmianki skilli nie ma jej, nie wiem czy ją wprowadzimy. Nad balansem chłopcy w nocy pracowali, wydaje mi się, że powinno być dobrze :3

2 godziny temu, VaScO. napisał:

Skąd zielone/fioletowe potki? Dopalacze w stylu rosek?(jeżeli już są roski to max/max?) 

Nie ma zielonych i fioletowych pot. Prędkość poruszania jest spoko (grałam na becie, więc coś wiem jednak). Co do rosek to można je wziąć z roślinek z map. Od razu dropią z nich Roski, podnosisz i cieszysz się użytkowaniem! 

1 minutę temu, LonelyRider napisał:

O ktorej starT?

17:30 będzie można wejść na serwer.

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Tu jest tak ze 17:30 wbijasz na serw a o 18 dopeiro exp jest wlaczany? :v

Za poprzedni komplement w moją strone odpowiem ja :D

Tak o 17:30 możecie się zalogować na serwer, pobonować eq a od godziny 18 możecie zacząć expic/dropić :)

Opublikowano
1 godzinę temu, True990 napisał:

Za poprzedni komplement w moją strone odpowiem ja :D

Tak o 17:30 możecie się zalogować na serwer, pobonować eq a od godziny 18 możecie zacząć expic/dropić :)

Troche dziwne ale szanuje pomysl

Opublikowano
Przed chwilą, RAvOO napisał:

Troche dziwne ale szanuje pomysl

Chodzi o to że zawsze był problem z zalogowaniem się na starcie u niektórych "10minut opóźnienia" ale zawsze coś dlatego żeby uniknąć takich sytuacji zrobiliśmy system "walki" który zostanie uruchomiony dopiero o 18 :)

Opublikowano
1 godzinę temu, True990 napisał:

Chodzi o to że zawsze był problem z zalogowaniem się na starcie u niektórych "10minut opóźnienia" ale zawsze coś dlatego żeby uniknąć takich sytuacji zrobiliśmy system "walki" który zostanie uruchomiony dopiero o 18 :)

W sumie to dobry pomysl

Nawet jak problemy ze startem to w 30 min sie wyrobicie i nikt nie ebdzie plakac o to ze juz ktos expil

To sie szanuje :D

Opublikowano

@True990 pomożesz? Patcher mi wysypuje problem z DX 8.1, a mam wszystko zainstalowane, dziwne xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Sonies napisał:

A będzie fishbot czy to ekskluzywny dodatek wyłącznie dla cziterów?

Widziales te lowienie? :v

Znaczy jak losowo te ryby sa rozkladane to nie bedzie fb

chyba ze maja schemat to czekamy max tydzien i bedzie fishbot :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...