Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze mowiac ludzie hejtuja serwer i surka, ale gra sie calkiem przyjemnie mimo bugow. Ludzi jest w ch...uj, masz co robic, sklepow tez pelno i ogolnie to gra sie calkiem spoko, jedynie co bym zmnienil to tego spierdolonego biologa i ilosc do oddania.

jezeli ktos chce sobie zagrac na serwerze easy/pvp to akurat dobrze trafil, mimo tego hejtu ; p

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze mowiac ludzie hejtuja serwer i surka, ale gra sie calkiem przyjemnie mimo bugow. Ludzi jest w ch...uj, masz co robic, sklepow tez pelno i ogolnie to gra sie calkiem spoko, jedynie co bym zmnienil to tego spierdolonego biologa i ilosc do oddania.

jezeli ktos chce sobie zagrac na serwerze easy/pvp to akurat dobrze trafil, mimo tego hejtu ; p

Wy to sie nigdy nie nauczycie co?

Nie chodzi o hejt na serwer, ktory moze wydawac sie faktycznie dobry a hejt na osobe ktora tworzy jeden serwer, wlacza go a pozniej tworzy po cichu nastepny i gdy ten upada to wypuszcza kolejny i kolejny i kolejny a kasa z is przychodzi. Jestescie tak naiwni ze w sumie to mi was nie szkoda. Za glupote sie placi :)

Opublikowano

przeciez mówił że to rework :DDDD 

moim zdaniem rework powinien posiadać wszystkie elementy przez które projekt upadł ale tutaj to jest ctr+c  ctr+v  i tyle 

moderatorzy po prostu wzieli kase i tyle taka mała hmmm nie powiem  że mafia bo jak widzę np zabka jak on wygląda to płakać się chce ale grupa ludzi którzy trzymają się i tłuką pieniądze na naiwności ludzi którzy wchodzą na dany serwer i ładują w is będzie to tak długo jak długo będzie mógł powielać te serwery 

ja nawet nie wchodziłem bo i po co :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

przeciez mówił że to rework :DDDD 

moim zdaniem rework powinien posiadać wszystkie elementy przez które projekt upadł ale tutaj to jest ctr+c  ctr+v  i tyle 

moderatorzy po prostu wzieli kase i tyle taka mała hmmm nie powiem  że mafia bo jak widzę np zabka jak on wygląda to płakać się chce ale grupa ludzi którzy trzymają się i tłuką pieniądze na naiwności ludzi którzy wchodzą na dany serwer i ładują w is będzie to tak długo jak długo będzie mógł powielać te serwery 

ja nawet nie wchodziłem bo i po co :D

Nie do końca ctr+c i ctr+v, no ale spoko Ty wiesz lepiej od samego twórcy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pograłem i odradzam jak ktoś nie chcę stracić czasu :) Surek no zawiodłem się  :s

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Jaka postac i lev najlepszy na bota? xD

55 lvl 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Jaka postac i lev najlepszy na bota? xD

Mental żeby spota utrzymał elegancko jak mu wszystkie roski itp padną

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Dostałem darmowy kod na sm smsem, no fajnie, tyle ze ja za te 150sm co dostalem nic nie kupie xD

Mogliscie dac juz te sm za 30zl, zeby zachecic ludzi do gry...

Opublikowano

Dostałem darmowy kod na sm smsem, no fajnie, tyle ze ja za te 150sm co dostalem nic nie kupie xD

graj lapsie na bugu tam, a nie płaczesz XDDD kogo to interere że mało sm dostajesz psie xD

Opublikowano

graj lapsie na bugu tam, a nie płaczesz XDDD kogo to interere że mało sm dostajesz psie xD

Ale zamknij morde typie, gram sobie 4fun i nikt mi nie zabroni, a takie ścierwo przyjdzie i jeszcze wyzywa, patola w c**j

~Surek jak tam biolog? xDD

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kolejne punkty ostrzeżenia za obrazę tego gówna -.-

Dzieki za podbijanie prezki :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris_rework.png

1. Dodano do dwóch Tutorów do listy znajomych:
- [TUT]Tak3Me,
- [TUT]Bletka.
2. Poprawiono literówki.
3. Poprawiono przypominanie hasła.
4. Wilkolak(pet startowy) będzie widoczny po zamianie mobów na psy.
5. Poprawiono informacje metinologia IV
6. Poprawiono widoczność bossów.
7. Poprawiono widoczność pasów po założeniu.
8. Dodano autoclickera na serwer.

oPMDO4N.jpg

Oraz kilka innych mniejszych poprawek, za 1-2dni pojawi się kolejna aktualizacja z następnymi zmianami.
Aby zmiany weszły w życie prosimy zaktualizować klienta gry patcherem.

Z poważaniem Wasza administracja.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A ja tam szanuje Surka :D 

Jestem pełen podziwu jak gość potrafi manipulować debilami z metina, otwiera server, zbierze hajs, postoi miesiąc i otwiera kolejny server. I co w tym najlepsze? Że na kolejny server idzie ta sama ilość osób :D

No dla mnie gość jest geniuszem :D 

Opublikowano

Jestem pełen podziwu jak gość potrafi manipulować debilami z metina, otwiera server, zbierze hajs, postoi miesiąc i otwiera kolejny server. I co w tym najlepsze? Że na kolejny server idzie ta sama ilość osób :D

on geniuszem? to ludzie są debilami.

btw słyszałem o niezłym bugu, kupcie strzały bambusowe i je sprzedajcie. Efekt murowany, nowa jakość xD

Opublikowano

btw słyszałem o niezłym bugu, kupcie strzały bambusowe i je sprzedajcie. Efekt murowany, nowa jakość xD

Nie dasz rady ich sprzedać bo wywala klienta ;)

Opublikowano

No tak... jest geniuszem, że umie wykorzystać debilizm ludzki i na tym nieźle zarobić :D 

Opublikowano

A ja tam szanuje Surka  :D

Jestem pełen podziwu jak gość potrafi manipulować debilami z metina, otwiera server, zbierze hajs, postoi miesiąc i otwiera kolejny server. I co w tym najlepsze? Że na kolejny server idzie ta sama ilość osób  :D

No dla mnie gość jest geniuszem  :D

Szkoda tylko że mnie nie było na tym rynku przez kilka miesięcy daruj sobie ok?

Dzisiaj w godzinach nocnych odbędzie się kolejna aktualizacja wprowadzająca poprawki na serwer.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
laneris_rework.png

- Poprawiono zakładanie na nowych slotach pierścieni itd,
- Poprawiono kosz,
- Poprawiono opisy pasów:
  • Pas Skórzany
  • Pas Przepychu
  • Pas Mądrości
  • Pas Arcymistrza
  • Cesarski Pas [P]
  • Cesarski Pas [Ś]
  • Cesarski Pas [L]
  • Pas Laneris [P]
  • Pas Laneris [Ś]
  • Pas Laneris [L]
  • Pas Feniksa [P]
  • Pas Feniksa [Ś]
  • Pas Feniksa [L]
- Poprawiono ulepszanie butów ognistego ptaka,
- Poprawiono misje(informacje),
- Poprawiono wygląd kostiumów.

Zapraszamy do zgłaszania kolejnych błędów z chęcią poprawimy, a tymczasem prosimy zaktualizować klienta gry patcherem w celu poprawienia błędów przedstawionych powyżej.

Z poważaniem Wasza administracja!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...