Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa jakis bot po tej nowej aktualizacji bez ryzyka bana?

zaden bot nie ma 100% gwarancji bez bana ale polecam eternalbota.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Działa jakis bot po tej nowej aktualizacji bez ryzyka bana?

zaden bot nie ma 100% gwarancji bez bana ale polecam eternalbota.

Gdzieś czytałem że bana dostaje się na max 24h

Sam dostałem wczoraj wiec dam znać czy zostałem odbanowany

Opublikowano

Z linku UP  pobrałem .. zalogowałem sie  klkam EternalBor  i wyskakuje okienko .

java runtime environment not found

pobierz jave

przeinstalowałem bo miałem ... dalej to samo 

Opublikowano

da sie kilka kont odpalic na eternalu?

Jasne 2 max chyba ze uzyjesz na kazdym innego proxy.

To samo mam co @UP przy próbie odpalenia eternala.a

Z linku UP  pobrałem .. zalogowałem sie  klkam EternalBor  i wyskakuje okienko .

java runtime environment not found

pobierz jave

przeinstalowałem bo miałem ... dalej to samo 

Trzeba jave 8.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

jak sie teleportuje po dragonite to tak jest :) . Ja rozpoczalem w wwa i caly miesiac siedza w wwa bez bana

sygna2.png

Opublikowano

jak sie teleportuje po dragonite to tak jest :) . Ja rozpoczalem w wwa i caly miesiac siedza w wwa bez bana

Tylko że ja cały czas byłem w Polsce w 1 miejscu i nwm o co chodzi

Opublikowano

Hmmm ,a ja juz wiem o co :) powiedziec ci :D ? bedziesz mial tak banowane kazde konto ponieważ jest jedno , ale . TRZEBA POTWIERDZAĆ MEILA :D bo po 2 dniach ci blokuja konto i musisz potwierdzic , rozwiazalem zagadke chyba :) nie dziekuj

Edit chyba nowa wersja ninjabota cie wydymala bo tam tez juz ni ewywala captcha ; d 

sygna2.png

Opublikowano

Hmmm ,a ja juz wiem o co :) powiedziec ci :D ? bedziesz mial tak banowane kazde konto ponieważ jest jedno , ale . TRZEBA POTWIERDZAĆ MEILA :D bo po 2 dniach ci blokuja konto i musisz potwierdzic , rozwiazalem zagadke chyba :) nie dziekuj

Edit chyba nowa wersja ninjabota cie wydymala bo tam tez juz ni ewywala captcha ; d

-.-

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

E-maila to już dawno potwierdzałem

A na tym bocie dalej mi wyskakuje captcha

Opublikowano

A juz myslalem ,ze cos ogarneli z tym , ale i tak przy 30 botach dopiero po 3 godzinach 1 captcha mi wywalil ;d. Sprawdze tego twojego eternala, ale mowisz ,ze trzeba uzywac proxy ? ja na ninjy be zproxy 100 kont bez bana , wiec mysle ,ze na eternal]u tez mozna 

sygna2.png

Opublikowano

A juz myslalem ,ze cos ogarneli z tym , ale i tak przy 30 botach dopiero po 3 godzinach 1 captcha mi wywalil ;d. Sprawdze tego twojego eternala, ale mowisz ,ze trzeba uzywac proxy ? ja na ninjy be zproxy 100 kont bez bana , wiec mysle ,ze na eternal]u tez mozna

Można chyba ale chyba będzie banowało.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

jaka jest różnica miedzy ninja a eternaleme jak na ninjy nie uzywalem proxy i bana nawet 1 nie mam to czemu na eternalu mial bym dostac ? Na eternalu sa chu jowe opcje bo tam kazda nowa strone musisz ustawiac od nowa : / wiec ustawienie 30 stron to jest z 6 godzin : O.  Dlatego moje pytanie bo jak zmarnuje 6h na robienie tego ,a gowno to da to sie wkurw ie .,

sygna2.png

Opublikowano

jaka jest różnica miedzy ninja a eternaleme jak na ninjy nie uzywalem proxy i bana nawet 1 nie mam to czemu na eternalu mial bym dostac ? Na eternalu sa chu jowe opcje bo tam kazda nowa strone musisz ustawiac od nowa : / wiec ustawienie 30 stron to jest z 6 godzin : O. Dlatego moje pytanie bo jak zmarnuje 6h na robienie tego ,a gowno to da to sie wkurw ie .,

Ty wogóle wiesz jak działa eternalbot? Jak nie to nie uzywaj.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Witam.

Wczoraj otrzymałem bana na bocie ninjabot.

Bot był puszczany codziennie od tygodnia w tym samym miejscu a ban i tak został nałożony.

Pozdrawiam i radzę uważać na konta.

Opublikowano

m

Witam.

Wczoraj otrzymałem bana na bocie ninjabot.

Bot był puszczany codziennie od tygodnia w tym samym miejscu a ban i tak został nałożony.

Pozdrawiam i radzę uważać na konta.

Mam to samo bot w tym samym mieście od tygodnia a ban i tak poleciał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...