Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bezpieczne konto jest moim zdaniem po około 2-3 tygodniach. Bany najczęściej dostaje się po takim czasie.#1 icon_share.png

Najpierw wypróbuj tego bocika potem mów że ban będzie.

Tutaj video jak działa mi all bez captchy itp. https://youtu.be/2aQ01v3JcN8

Edit: Już miałem konczyć botować a tu nagle 767847b06e2892332392828c69f7838e.png :)

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety ale cały czas wyskakuje mi captcha

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

niestety ale cały czas wyskakuje mi captcha

Pobrałes paczke zasobów od nowa?

BŁĄD POPRAWIONY NALEZY TERAZ OD NOWA ZAINSTALOWAĆ PACZKE ZAOSOBÓW BO NIE DAŁEM WAŻNEJ RZECZY ŻEBY ANTI-CAPTCHA DZIAŁAŁA

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mnóstwo ludzi pisze zgłoszenia na testera lecz zaden z nich nie dostał dlaczego? bo nie dał swojego nicku ja sam nie znajde kim jest ta osoba jedna osoba napisała bardzo ciekawe zgłoszenie ale nie znam jego nicku na mpcforum żeby go przyjąć kto wysyła zgłoszenia proszę pisać swój nick!

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Zdążyłem się zalogowac odrazu wywaliło captcha xD nie obejdziesz tego chyba. Instalowalem tak jak na instrukcji , tyle ,ze sam musialem wypakowac boty do folderu bots.

sygna2.png

Opublikowano

Zdążyłem się zalogowac odrazu wywaliło captcha xD nie obejdziesz tego chyba. Instalowalem tak jak na instrukcji , tyle ,ze sam musialem wypakowac boty do folderu bots.

Niantic walczy ;D

EDIT: Ale wywaliło po zalogowaniu? czy po starcie łapania pokemonów jak po zalogowaniu to przejdz te captche i włącz bota i bedzie działało.

EDIT2: A i jeszcze pytanie skąd wiesz gdzie jest folder bots? ;o 

250 POST!

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Niantic walczy ;D

EDIT: Ale wywaliło po zalogowaniu? czy po starcie łapania pokemonów jak po zalogowaniu to przejdz te captche i włącz bota i bedzie działało.

250 POST!

Mi wywala nadal w randomowych momentach, czasem po 5h, czasem po 30 minutach.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Niantic walczy ;D

250 POST!

ważne ze nie co 5m ;D nie da się usunąć w pełni captche.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Niantic walczy ;D

250 POST!

No jeżeli nie mogę zostawić bota i spokojnie wyjść z domu to jest on niestety bezużyteczny ;c

Opublikowano

Niantic walczy ;D

250 POST!

No jeżeli nie mogę zostawić bota i spokojnie wyjść z domu to jest on niestety bezużyteczny ;c

Spokojnie walcze z nianticiem i captchą nie bedzie jej ja do tego doprowadze.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

obecnie dużo banów się sypie, testowałem na nowym koncie i działa, nie polecam używać jednak.

Niantic walczy ;D

250 POST!

EDIT: Albo jednak nie, napisze specialnego bota lub jakiegos zedytuje że bedzie przeprowadzało na fake strone z captcha która będzie sama się robiła ;D

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Powiem tak jest roznica w czestotliwosci wywalania captcha jak mam odpalone 10 kont , a 2 konta . przy 2 kontach nie wywalilo mi od paru godzin jeszcze zadnego captcha ,a przy 10 co chwile.

sygna2.png

Opublikowano

Móglbyś krok po kroku wyjaśnić jak rozpocząć działanie z programem (jestem całkiem nowy). 

Nie chce być nie miły ale jak można nie rozumieć takiego prostego programu, ale dobra.

1. Wchodzisz na strone Pokemon Go <---- kliknij...

2. Wciskasz Create an account

3. Wpisujesz tam to co chcą oni wiedzieć...

4. wchodzisz na emaila i potwierdzasz konto,

ALTERNATYWNE [JAK STWORZYĆ NA EMAIL KONTO]

1. Instalujesz apke pokemon go z sklepu play na telefon,

2. dajesz tam date urodzenia

3. wybierasz opcje zaloguj się na gmail lub gmail nie pamietam jak to jest napisane

4. wybierz 1 konto i kliknij accept czy jakoś tam na dole jest po prawej.

5. Pomin tutorial.

Jak korzystać z programu

1. Instalujesz program mój.

2. klikasz w przycisk instaluj paczke zasobów

3. Czekasz az consola [CMD.exe] się wyłączy

4. Musisz wyłączyć okienko instalowanie paczki zasobów.

5. Klikasz ikonke botów, i tam ci sie pokazuje takie gui zaleznie jakiego bota włączyłeś.

6. logujesz się z konta PTC lub gmail [Jak załozyć na górze...]

7. klikasz tam start łapanie lub jak tam macie w kazdym bocie jest innaczej wieć musisz poszukać.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Niestety klikając w ikony botów nie ma żadnej interakcji ze strony komputera. jedynie podczas wcisniecia eternalbot pojawia sie komunikat ze nie mozna odnalezc sciezki do eternalbota.

Ps. błąd ortograficzny w słowie usunął(w aplikacji) haha :D

@Edit

już działa dzięki :D

Opublikowano

Niestety klikając w ikony botów nie ma żadnej interakcji ze strony komputera. jedynie podczas wcisniecia eternalbot pojawia sie komunikat ze nie mozna odnalezc sciezki do eternalbota.

Ps. błąd ortograficzny w słowie usunął(w aplikacji) haha :D

@Edit

już działa dzięki :D

Labelami to nie ja się zajmuje label = słowo ja zajmuje się kodem kolega Labelami.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Swiąteczna Aktualizacja

Co nowego?: Nie trzeba instalować paczki zasobów można odrazu klikać w ikonke!!!, Swiąteczna muzyczka w tle, Nowa grafika.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...