Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest captcha na telefonie lol ? Ja to juz bym w to k***a przestał grac jak by mi dodali takie gowno...

I Jak bot? i captcha?

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to wywala dalej. Wszystko zaktualizowane jak trzeba. Już 2 captchy na 2 z 7 kont w 10 min

dzisiaj o 15 bedzie aktualizacja związana z paczka zasobów bo mysle że jednej rzeczy nie zrobiłeś  xD

Poszukuje grafika darmowego

Grafiki nie muszą być zajebi*** mogą być słabe ale chcę żeby pasowało idealnie do programów przycisków itp kto chętny pv

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Uzytkownika który zgłaszał się na beta testera proszę jeszcze raz wysłać zapytanie ale dodać swój nick.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mam pytanko, bo leci mi ten zielony pasek instalowanie paczki i dochodzi do końca i to wszystko. Jak dojdzie do końca mam to wyłączyć czy czekać??

Wyłączyć jak skonczy się cmd

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

dobrze że się przyznał , btw ja też pisałem podanie na beta testera ale co pisałem to już nie pamiętam , jak coś to info na pw

A co do bota ( aby warna nie dostać :D ) wg. mnie to bezpieczniejszy jest Hackemon, bo PokeBotNinja ciut podejrzanie wygląda ( taka jest moja opinia )

Opublikowano

dobrze że się przyznał , btw ja też pisałem podanie na beta testera ale co pisałem to już nie pamiętam , jak coś to info na pw

A co do bota ( aby warna nie dostać :D ) wg. mnie to bezpieczniejszy jest Hackemon, bo PokeBotNinja ciut podejrzanie wygląda ( taka jest moja opinia )

Na PW ci wyslalem zgloszenie które dostałem  2 dni temu jak twoje to odp.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Czemu chcesz zawiesić ?

Mam pytanie kontynuować projekt programu PokeBotTool czy go zawiesić?

Czemu chcesz zawiesić ?

Bo nie ma pomysłów co dalej zrobić z nim.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

znalazlem cos podobnego do Twojego Tool'a i tez przez dosa dziala ;) zupelnie identycznie ;)

Podaj obczaje na privie przeslij

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Na pewno te API no Ninjabot jest ok? Chodzi o te wyskakujące okno

Widzę że dużo ludzi pyta się o to wieć zaraz zrobie filmik i pokaże ile działa mi juz bot i ani jednej captchy i ani jednego bana i api bezpieczne botuje już 3 raz na tym bocie z niby "Złym api"

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...