Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Szewa na priv jeżeli chcesz ten temat ongadać tematu nie zamierzam prowadzić na otwartym forum.

A kolega Menio widzę w przerwie od DDosów nas zaszczycił na forum?

Kto jak kto ale ty wiesz kto ten server prowadzi także pieprzyć o Moon to sobie możesz:)

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zmieniaj tematu, powiedz mi skąd masz takie info?

Przecież to czyste bzdury

sygnatura.png

Opublikowano

c**j nas to obchodzi, szewa, prestige itd. chcemy pograc, poszol won :v

Trzeba się przyzwyczaić że na polskiej scenie to norma:) Zawsze kogoś w cebulandii dupa boli że innym się lepiej powodzi thats all:)

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić Mamę tatę i rodziców. A w szczególności Administrację moon która prowadzi serwer hehe

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić Mamę tatę i rodziców. A w szczególności Administrację moon która prowadzi serwer hehe

Potwierdzam wiadomość szewy. To nir ten obywatel

Jakbyś mógł to proszę kontynuuj, mam nadzieje ze vps kupujesz za vpnem. Lubie się tak bawić 

@PrestigeMU

Opublikowano

No nic po 4 letniej przerwie wróciłem dosłownie na 1 miesiąc gry na prywatnych serwerach. Przyznam, że jest dużo gorzej niż kiedyś. Zresztą po wypowiedziach większości tu piszących widać ze poziom inteligencji jak i kultury osobistej drastycznie spadł.

Co do serwera Story jak i innych w publikacjach z S6 - te pliki są po prostu słabe, niedopracowane, a dopóki nowy release nie wyjdzie nic z tym nie zrobicie bo w większości nie macie o tym pojęcia. Nikogo przy tym nie obrażam i z całego serca życzę wam dalszej nauki i udanych serwerow.

Odnośnie Story - nie chciało wam się nawet spotów zmieniać, cen warpow i innych rzeczy z moon. Z medali dropią GD, TS był w sklepie później został usunięty. Summoner nadal jest zbugowany i berserkera można używać wraz z bufem od ee.

Pozostaje mi życzyć udanego serwera i poprawy błędów.

ps. wracam w dalszy stan spoczynku wolny od mu online, do zobaczenia w mu legends :)

Opublikowano

Borze widzisz i nie grzmisz...

Panowie zapraszam na serwery exp 1500% i z dopem 100% bo gra na serwerach wymagających nieco wysiłku widzę przerasta:)

Pozdrawiam i gratuluję pierwszym zdobywcom Zaikana:)

Z tego co obserwowałem 10 minut walki ale widzę że satysfakcja jest.

Takich graczy szanuje.

Opublikowano

omg prestigemu ten nie powiem co .... idz wolaj admina forum mpc ze spamuje i aby dal mi warna szybko !!!! i jeszcze nie oddałeś kasy ;)

Serwer super zapraszam do zabawy :)

Opublikowano

Zapraszam. Dysponuje każdym przedmiotem dostępnym na tych plikach. Ostrzegalem Administrację serwera. Kontakt gg. Za drobnym wynagrodzeniem oczywiście.

Ps. Czemu strona off??

Opublikowano

Menio nie rób z ludzi debila a graczy ostrzegam przed naciągaczem i wyłudzaczem.

22 letni gówniarz który zgrywa hakera (może to nawet słynny tiger bonzo) a jedyne co potrafi to robić ddosy i wykorzystywać ukryte komendy których my na szczęście nie mamy.

Opublikowano

Dziwne... taki zje... serwer a 3 adminow sie z innych serwerow tutaj wypowiada.

Słuszna uwaga:P

Ty nawet nie miałeś pojęcia co to kod źródłowy plików. Pisałeś do mnie na gg czy Ci pomogę itp. Pytałeś o rzeczy, które są jasne dla mojego syna, który ma roczek. 

Wmawiając mi, że kłamie i wiedząc, że mam wszystko rozmowy, które do mnie kierowałeś - czy ty jesteś lojalny i szczery? Nie sądzę. 

Twój "wspólnik", który zarejestrował VPS na FIRME, żeby odciągnąć podatek od 100 zł to jest w ogóle jakiś absurd... 

Dla pewności, mogę udostępnić wszystkie rozmowy i sami zobaczycie jakie pojęcie o serwerze ma jeden z Adminów tego serwera. 

Proszę mi tutaj nie wjeżdżać na moją przeszłość - fakt, działo się nie zawsze tak jak chciałem, ale potrafię się do tego przyznać. 

Postawiłeś serwer na najgorszym hostingu dostępnym w internetach i jeszcze masz pretensje, że typowy Janusz może zddosić Cię maszyną za 5 $ z tego samego usługodawcy z jakiego korzystasz w chwili obecnej. 

Piszesz mi jakieś niestworzone historie wyssane z palca nie mając o niczym pojęcia, a potem piszesz, że Szewa kazał komuś Cię ddosić :D

W chwili obecnej masz rozdane jakieś 3 sety w opcjach pvp + wingi 3rd i cała biżuteria. Nie zrobiłem tego żadną komendą, wystarczy wiedzieć co to jest strona pod serwer - o czym najwidoczniej nie macie pojęcia. 

Myślałeś, że dodasz clouda do strony i nie padnie ? ^^

Nie są to słowa rzucane na wiatr - udostępnie rozmowy z owym Adminem ( Szatan997 czy jakoś tak ) każdemu kto do mnie napisze na gg :))

Pozdrosy dla kumatych

StoryOfMu, 11 Lis 2016 - 20:07, napisał:

BaalMU, 11 Lis 2016 - 20:03, napisał:
Dziwne... taki zje... serwer a 3 adminow sie z innych serwerow tutaj wypowiada.

Słuszna uwaga:P

Gościu Ci pisze, że serwer zjebany, a ty "Słuszna uwaga" - jak przeczytałem to prawie jebłem na deski

Opublikowano

Menio skończ szkołę średnią to może zrozumiesz czym jest sarkazm:)

A ze mną na GG nie pisałeś także na mnie nic nie masz kolego:)

Atakuj sobie dalej my mamy czas nie ma problemu:)

A rozdane itemy chyba ci się przyśniły w drzemce po obiadku:)

Opublikowano

Ponawiam swoje elo z rana. Było to do przewidzenia.

Tracę wiarę w polskie serwery.

Ruskie są gówiane ale polskie jeszcze bard

Ruskie są gówiane ale polskie jeszcze bardziej

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

Proszę się uspokoić w tej publikacji.

Cały czas można:) Tylko stronka jest off chwilowo:)

A kolegów z konkurencji pozdrawiamy i składamy obietnice odwdzięczenia się tym samym:)

Kolego, takie groźby są karalne, tym razem tylko ostrzeżenie. Przeczytaj 12 punkt Regulaminu lokalnego publikacji serwerów.

Opublikowano

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

A kolegów z konkurencji pozdrawiamy i składamy obietnice odwdzięczenia się tym samym:)

Kolego, takie groźby są karalne, tym razem tylko ostrzeżenie. Przeczytaj 12 punkt Regulaminu lokalnego publikacji serwerów.

To nie była groźba. Raczej forma opinii na temat użytkowników którzy dokonują takich ataków. Problem w tym że MPC nic nie robi w kierunku banowania takich ludzi którzy niszczą czyjąś pracę. Smutne realia. Ale serwer przyzwoity, zapraszamy do wspólnej gry, pierwsze wingi wyprane, pora na wingi 2 lvl.

Opublikowano

Znam regulamin i mój post w sensie dosłownym nie łamie regulaminu.

Za to zgłoszenia które ja składałem jak narazie nie zostały rozpatrzone ale w porządku.

Punkt 7 regulaminu zistał złamany przez PrestigeMU kilka postów temu

Punkt 12 regulaminu jest łamany przez PrestigeMU co kilka godzin

Punkt 14 regulaminu jest łamany na potęgę co kilka postów

Także z całym szacunkiem do moderatora i z jeszcze większym szacunkiem do autora regulaminu proszę o stosowanie regulaminu w przypadku całej mojej publikacji (która jest zgodna z regulaminem) a nie w stosunku do wybranych wypowiedzi.

Wracając do tematu:

Przepraszam graczy za drobne niedogodności, jak widzicie cały czas opieramy się atakom jak możemy i na szczęście w rozgrywce nie są one odczuwalne.

Cierpi na tym trochę strona ale z tym się uporamy.

W kwestii plotkach o itemach nikt nic w sposób nieregulaminowy nie otrzymał i nie otrzyma. Kolega powyżej próbuje tylko od was wyłudzić kilka złotych, zresztą ilośc wypowiedzi osób oszukanych przez kolegę Prestige MU jest myślę wystarczająca żebym nie musiał tego komentować. Nawet u nas już w ciągu tych kilku godzin zgłosiło się kilka osób jakże profesjonalnie wykiwanych przez ten element. W związku z czym apeluję nie dajcie się nabrać.

Pozdrawiam i życzę miłego LvLowania:)

To nie była groźba. Raczej forma opinii na temat użytkowników którzy dokonują takich ataków. Problem w tym że MPC nic nie robi w kierunku banowania takich ludzi którzy niszczą czyjąś pracę. Smutne realia. Ale serwer przyzwoity, zapraszamy do wspólnej gry, pierwsze wingi wyprane, pora na wingi 2 lvl.

Dziękujemy za okazane wsparcie i cieszymy się że ci się u nas podoba.

Opublikowano

Panowie, gram chwile i jestem w stanie ocenić że admini radzą sobie lepiej z DDosami niż ktokolwiek, nawet Ci którzy wypowiadają sie w tym temacie, grałem u nich na serwerach i wiem.. Jaki jest sens w myśleniu "jak mi nie wyszło, bo ktoś mi rozjebałserwer to i jego zdeptajmy jak kiepa, opierdolmy gównem i rozjebmy cala tą prace".... Cała gówno burza odstrasza tylko graczy i na pewno taki jest cel osób które źle życzą serwerowi. Nie wiem czemu Polacy są tak zawistni i każdemu życzą źle, zamiast samemu coś ogarnąć i konkurować na uczciwych zasadach każdy wypeirdala sie ze swoich możliwości aby tylko utrudnić komuś prowadzenie tego co sam stworzył. Zazdrość pierdolona i to myślenie w dalszym ciągu powoduje ze w naszym panstwie dzieje sie tak jak sie dzieje.

"Zawiść, zazdrość, zamiast starać sie mieć wiecej" 

Joł

Snopi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...