Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Stary wyjadacz MuO z tej strony.  :yay:

Wiadomo o której start?

Pozdrawiam.

Jutro o 12.

Widzę że jest obecnych kilka osób ze starego ApocalypseMU! Ciekawe, ciekawe :D

Opublikowano

Witam.

Wiadomo o której start?

Pozdrawiam.

Bez_tytu_u.jpg

Witam starego wyjadacza, z tej strony stary znajomy :D 

Patrząc na to, że mam Cie na gg to minęło już sporo lat :)

Opublikowano

tak widać wszystko starannie zrobiony story dodaj jeszcze z samego rana przed startem publikacje na ragezone do "mu online server" tam jest non stop po 100 uzytkowników a na "up coming" nikt nie patrzy 

Opublikowano

Czy jest ustalona maksymalna ilość kont z jednego IP? Tak jak mówiłem, gram z 2 kolegami z akademika, każdy ma po 1 postaci + wspólny EE do buffowania więc potrzebujemy mieć możliwość odpalenia 4 kont.

Opublikowano

Cieeeekawe czy Admin ma coś wspólnego z Apo, czy po prostu korzysta z "fejmu" tego świetnego serwera na którym wieeeelu graczy sie chowało, w tym ja,  wbije ogarnąć czy nie kolejny kicz. 

// Kiedy client do pobrania?

Snopi

Opublikowano

Cieeeekawe czy Admin ma coś wspólnego z Apo, czy po prostu korzysta z "fejmu" tego świetnego serwera na którym wieeeelu graczy sie chowało, w tym ja,  wbije ogarnąć czy nie kolejny kicz. 

No to widzę, że pogramy znowu razem. Standardowo BK?

Opublikowano

mysle ze ten market na stronie tez powinien byc usuniety lepiej jak jest handel tylko w grze 

Nie zgodzę się. Dla mnie taki handel jest bardzo praktyczny - łatwiej dotrzeć do większego grona odbiorców i coś opchnąć :D

Opublikowano

Oczywiście że taki handel przez stronę jest lepszy. Popieram tutaj szanownego kolegę Jambalaye.

- Możesz przeglądać rynek podczas expienia.

- Nie tracisz czasu postaci na sprzedaż/kupno oraz szukanie kupców.

- Nie tracisz czasu na negocjacje. Ustalasz cenę i tyle.

- W razie pytań kontaktujesz się od razu via PW/maile z sprzedawcą.

Żyć nie umierać. Shopy i tradycyjny handel to zaszłość i nie ma sensu do tego wracać. Oczywiście nikt nie zabroni graczom stać w lorencji lub norii i oferować przedmioty, jeśli ktoś jest przyzwyczajony do starego handlu.

Opublikowano

Tak jak słusznie zauważyłeś market jest opcjonalny nie konieczny:) Jest to praktyczniejsze niż dział na forum z masą tematów do przewertowania celem znalezienia itemów które nas interesują :)

Co do stronki cieszymy się że się podoba, są jeszcze detale tzw. wykończeniówka ale zgodnie z polską tradycją wykończeniówka musi mieć poślizg także będziemy się tym bawić już w trakcie trwania rozgrywki.

Klient jest gotowy aczkolwiek udostępnimy go w nocy po przeczyszczeniu bazy. Od godzin porannych będzie można się rejestrować i pobierać klienta.

Czy jest ustalona maksymalna ilość kont z jednego IP? Tak jak mówiłem, gram z 2 kolegami z akademika, każdy ma po 1 postaci + wspólny EE do buffowania więc potrzebujemy mieć możliwość odpalenia 4 kont.

A z innymi ludźmi niż twoi koledzy nie chcesz grać?:P

Tak na poważnie narazie nie zakładamy ograniczników, pomysł został odrzucony ze względu na duży nacisk z za granicy. Trzeba się pogodzić z faktem że to już nie te czasy kiedy większości wystarczało jedno konto.

Zobaczymy jak to się sprawdzi, jeżeli nadmierna ilość multi zacznie niekorzystnie wpływać na rozgrywkę lub aktywność to ograniczniki zostaną założone do planowanych 3 kont.

Ktoś jeszcze wspomniał o regezone, niestety moderator pilnuje działu i wywala ciągle mój temat do nadchodzących. Spoko jutro o 12 przeniesiemy na już trwające:)

Na szczęście poza regezone stron do reklamy jest masa także mam zapewnienie że kilku gości zagranicznych nas odwiedzi:)

Opublikowano

Gitarka :)

Zdajesz sobie sprawę, że aby zrobić PRAWDZIWY europejski server musi być CAŁKOWITY zakaz pisania na post po polsku a jedynie po angielsku bo inaczej ludzie z innych krajów odejdą po 1 dniu?

Opublikowano

No to widzę, że pogramy znowu razem. Standardowo BK?

Właśnie nie wiem, waham sie pomiędzy RF a BK :D 

Snopi

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że aby zrobić PRAWDZIWY europejski server musi być CAŁKOWITY zakaz pisania na post po polsku a jedynie po angielsku bo inaczej ludzie z innych krajów odejdą po 1 dniu?

Cenzury wprowadzać nie będziemy:)

Aczkolwiek liczymy na wyrozumiałość i rozsądek polskich graczy.

Opublikowano

Cenzury wprowadzać nie będziemy:)

Aczkolwiek liczymy na wyrozumiałość i rozsądek polskich graczy.

Nie liczylbym na to w zadnym wypadku. Post po angielsku to bardzo dobry pomysl.

Opublikowano

Mamy w wiadomości powitalnej informację o używaniu angielskiego w post aczkolwiek no cóż ciężko żebyśmy za używanie polskiego, chińskiego czy jakiegoś tam jeszcze języka nie wiadomo jak karali.

Myślę że wspomnimy że nadużywanie języka innego niż angielski będzie powodować blokadę komendy /post na powiedzmy 12H.

Tymczasem zapraszam na nasze forum

banner.png

Opublikowano

Witam.

Stary wyjadacz MuO z tej strony. :yay:

Wiadomo o której start?

Pozdrawiam.

Bez_tytu_u.jpg

Witam starego wyjadacza, z tej strony stary znajomy :D

Patrząc na to, że mam Cie na gg to minęło już sporo lat :)

Sporo, oj sporo.

Witaj.

Większość będzie mnie pamietala z tej złej strony ale co poradzić. :)

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

a co z plikami do pobrania jakiś klient ?? na waszej stronie www nic nie ma w Files

Wystarczy przeczytać temat.

Klient jest gotowy aczkolwiek udostępnimy go w nocy po przeczyszczeniu bazy. Od godzin porannych będzie można się rejestrować i pobierać klienta.
Opublikowano

Witam.

Wiadomo o której start?

Pozdrawiam.

Hohoho kogo ja tu widzę :D 

Z tej strony HaxeR, nie wiem czy kojarzysz (chyba taki nick miałem na muonline.org, a może Anubis?)

Też kupę lat nie grałem. Za to mój kuzyn jest na bieżąco i dopiero dzisiaj powiedział mi, że "jakieś tam" Apo rusza i czy czasem tam nie grałem dawno temu haha

Mam nadzieję, że spotkam więcej takich starych wyjadaczy jak ty Lukasz :D

Opublikowano

Witam.

Wiadomo o której start?

Pozdrawiam.

Hohoho kogo ja tu widzę :D 

Z tej strony HaxeR, nie wiem czy kojarzysz (chyba taki nick miałem na muonline.org, a może Anubis?)

Też kupę lat nie grałem. Za to mój kuzyn jest na bieżąco i dopiero dzisiaj powiedział mi, że "jakieś tam" Apo rusza i czy czasem tam nie grałem dawno temu haha

Mam nadzieję, że spotkam więcej takich starych wyjadaczy jak ty Lukasz :D

Coś tam kojarzę.

Wiadomo, że przez te lata poznało się mnóstwo osób, a z racji długiej przerwy też się o wielu osobach zapomniało. ;-)

Do zobaczenia na serwerze!

-------------------------------------------------

xLukasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...